Dodaj do ulubionych

Kto ma odwagę?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:52
Przyznać się do niepopularnych rzeczy? Np, że nie lubi głupawych dowcipów o
Chucku Norrisie, głosował na Samoobronę (do wyboru PIS, LPR etc), nie czytał
lektur szkolnych, nie lubi swojego imienia itepe
Proszę wpisujcie, ja zaczynam :

Nie cierpię Walentynek!
Obserwuj wątek
    • kotekramotek Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 17:01
      Uwazam ze Glupi i Glupszy to bardzo fajny film.
      • Gość: diird Re: Kto ma odwagę? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:04
        A ja czasem sobie obejrzę Czarodziejkę z Księżyca, chociaż nie jestem już
        pierwszej młodości;)
        • Gość: cav Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:08
          nie glosowalem, bo mi sie nie chcialo.
        • Gość: Nuna Re: Kto ma odwagę? IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.06, 17:09
          Ogladam "Domek na prerii".Wymiotuje jak zobacze kozuch na mleku.
          • Gość: Kasia Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:12
            udaję orgazmy
            • Gość: kasiaa Re: Kto ma odwagę? IP: *.trustnet.pl 14.02.06, 17:28
              nie cierpię :
              walentynek
              chodzić do szkoły
              swojego imienia
              dwulicowych ludzi
              pustych dziewczyn
              nachalnych chłopaków

lubię:
              kawały o chucku norrisie
              słuchać hip hopu i techno
              czasem włączyć sobie jakieś obciachowe piosenki disco polo:P
              oglądać i grać w piłkę nożną i siatkówkę
              robić przemeblowanie w pokoju conajmniej 3-4 razy na miesiąc
              a przede wszystkim lubie sobie radzić sama:D
              • salwatorka Re: Kto ma odwagę? 15.03.06, 16:46
                czasem słucham disco polo :)
                • kasiulka_tt Re: Kto ma odwagę? 11.03.07, 09:39
                  ZAWSZE słucham dzisco polo:), a poza tym nie nawidzę hip hopu, techno. Czasem
                  ni z tego ni z owego mam ochotę dać komuś po mordzie:)
                  • Gość: xxx Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 11:17
                    widze ze kazdy ma jakis brudny sekrecik - mam 2 wloski na sutkach,
                    ktore usuwam pinsetka, nie biore codziennie prysznica bo po co? a...
                    i nie znam sie na komputerach, wiem tylko jak zrobic to co mi
                    potrzebne......
                • kolisaaa Re: Kto ma odwagę? 20.06.08, 23:04
                  disco polo jest fajne i smieszne, moj ost hit ymprezowy "kasiu, katarzyno" Milano :)
                • karolinqua Re: Kto ma odwagę? 24.07.08, 15:49
                  lepiej disco polo, niż techno
                  pozdro dla dichomłotów, którzy jakieś wioskowe łupanki w dyskotekach
                  uważają za techno...
              • Gość: krtek Re: Kto ma odwagę? IP: *.stg.pl 27.07.06, 23:24
                lubię mandarynę
              • tegreska Re: Kto ma odwagę? 19.06.07, 20:42
                Mam podobnie. Zresztą, dlaczego trzeba mieć odwagę? Lubię..., a jak ci się to nie podoba, to co? Co mnie to obchodzi.

Odwaga:
                jestem bi
            • Gość: nanking Re: Kto ma odwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.02.06, 21:55
              lubie walić konia
              • Gość: bej Re: Kto ma odwagę? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.06, 18:49
                sam sie lubie w lustrze
            • Gość: Valdek Re: Kto ma odwagę? IP: *.acn.waw.pl 27.02.06, 09:17
              ja też
            • megi53 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 09:47
              To żle robisz. Nie wiesz co tracisz.
            • Gość: natalka Re: Kto ma odwagę? IP: *.dream.net.pl 27.03.07, 20:36
              ja tez
          • pollack5 Re: Kto ma odwagę? 18.02.06, 11:42
            Mój ojciec "do Andersa" trafił z Wehrmachtu.Jestem niego dumny.
          • Gość: Odwazny Polski Papiez IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.02.06, 22:48
            Nie lubie gadania i dumy z polskiego papieza
            • megi53 Re: Polski Papiez 30.08.06, 09:45
              Gadania też nie lubię,ale gdyby to nasze 99%katolików trafnie odebrało słowa
              Papieża może by było w tym kraju lepiej.
            • juliaiga Re: Polski Papiez 30.10.07, 12:44
              Tak samo-polski papież.W ogóle nie lubię jak mi ktoś palcem pokazuje
              jakie mam uznać autorytety.Autorytety sobie wybieram sama.A lubię
              oglądać smerfy(mam 30 lat).
            • Gość: mx Re: Polski Papiez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:27
              ja nie plakalam po papiezu i mnie wkurzala ta cala otoczka wokol tego.
          • Gość: naiwna Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 04:43
            Wymiotuję jak zobaczę czołówkę "Domku na prerii" albo "Doktor Queen".
          • Gość: mycha Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 29.08.06, 20:11
            chodziłam do koscioła na spotkania oazowe tylko po to aby znaleźć sobie
            znajomych
          • megi53 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 09:31
            Ja też oglądam"Domek na prerii".Kożuch z mleka zjadam,a mleko wylewam.
            • kasiulka_tt Re: Kto ma odwagę? 11.03.07, 09:43
              Ja kożuch daje kotu, a mleko sama wypijam, tzn. kakao, bo mleka to nienawidze:)
            • ensei Re: Kto ma odwagę? 14.11.07, 18:34
              Obejrzałem dzisiaj film-bajkę dla dzieci i mi się spodobała. Była o fabryce
              czekolady:)
              • Gość: lula Re: Kto ma odwagę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.12.07, 10:32
                Mam lalke barbie, czasem gram w The Sims, breloczek do kluczy od mojego
                samochodu to brokatowe rozowe serduszko z zatopiona w srodku roza. Mam....31 lat.
                • Gość: Kati Re: Kto ma odwagę? IP: *.um.warszawa.pl 20.03.08, 10:21
                  Ja też lubie grać w The Sims - mam wszystkie części...
        • Gość: ilekobietamalat Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:04
          ja tez ja tez!:D
          • Gość: ilekobietamalat Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:05
            oczywiscie moja poprzednia ywpowiedz dotycczyla czarodziejki z ksiezyca.. ach
            nieprzytomnajestem
            • Gość: bliznaczykaczor Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:56
              ja slucham muzyki klasycznej chodz mam 13 lat.. nie lubie tez gadaniny
              politykow ani tego ze wszyscy mowia o papiezu.
        • Gość: rzarufka Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:57
          Hehe ja oglądam "Na Wspólnej" i "Taniec z gwiazdami"
          Lubię komentować (w myślach) brak gustu ludzi, których mijam na ulicy -
          wyjaśniam: nienawidzę stylu FUGLY ( fu... ugly )
          Głosowałam na PiS - bardzo żałuję, bardzo ! Uwierzcie mi ! Błagam wybaczcie !
          • Gość: Malwa Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:03
            Oglądam telenowele peruwiańskie.Słucham dziwnej muzyki z której każdy się
            śmieje nieraz ludowej,nieraz Ich Troje.A mam 20 lat):):)
            • Gość: MAlwa Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:22
              A i bym zapomniała gadam ze zwierzętami ,notorycznie od dziecka.Prowadze z nimi
              zacięte dyskusje.Jestem też stasznie wredna.Sąsiadce która wyrzuciła mojego
              ukochanego kota z działki podrzuciłam do domku dwie parki mysz i co tydzień
              dorzucałam im jedzenie.Najbardziej smakują mi zawsze owoce kradzione z działek
              innych sąsiadów.Kiedyś ręka utkneła mi w siadce i wyciagali mi ją cały dzień
              (wszystko się wydało)No i najgorsze podeszłam do matury z polskiego nie
              czytając Pana Tadeusza.
              • kasiulka_tt Re: Kto ma odwagę? 11.03.07, 09:48
                heh... ja w liceum przeczytalam moze 3 lektury, a mature mam w tym roku....
                • bungy7 Re: Kto ma odwagę? 09.07.07, 17:43
                  ja w liceum przeczytałam tylko "Kamizelkę" (ok. 10 str.) a mature miałam w maju :D
            • mili_vanili Re: Kto ma odwagę? 24.06.06, 00:59
              chciałam kiedyś wyszukać mp3 Łez. Wstyd mi..
            • Gość: megaego Re: Kto ma odwagę? IP: *.sejmik.kielce.pl 01.09.06, 13:03
              a ja przysięgam na kolanach nie mam telewizora! od blisko 4 lat mieszkam bez
              tego wynalazku i jest mi cuudooownieee
              • wielorak Re: Kto ma odwagę? 30.08.07, 14:52
                udaję, że jestem zapracowana i nie mam na nic czasu a czytam sobie wpisy na
                forum humorum i od czasu do czasu pluję na monitor ze śmiechu
                • Gość: lula Re: Kto ma odwagę? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.08, 13:26
                  Robie tak samo!!! ;) Udaję, ze zupełnie nie mam czasu żeby móc zamiast zająć się
                  czyms konkretnym siedzieć godzinami przed kompem, czytać forum humorum, bash'a
                  albo ogladać stare odcinki włatców móch na milanosie.
          • spinkamala komentowanie 02.06.06, 19:02
            ja zawsze strasznie komentuje filmy, nikt ze mna nie lubi ogladac a ze miszkam
            z angolami zaczelam komentowac po nich w sposob nastepujacy; o mennnnnnnnnn,
            i can' t belive, nooooooooooooo fuck or what's tha fuck it's going on....a no i
            jeszcze spiewani jak leci radio, najsmieszniej to chuba slychac kaleczenie
            angielskiego typy: mmmblelel o bejebe mmma i want you mamammmmmmm je eeeee
        • hayde Re: Kto ma odwagę? 18.07.06, 10:10
          eeej, ja tez lubie oglądać Czarodziejke z Ksieżyca :D
      • Gość: venga Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:09
        chowam słodycze przed mężem, nie oglądałam jeszcze Bridget Jones...,

szukając pracy (swego czasu), umówiona na spotkanie z firmą, do której nie
        chciało mi się jechać, dzwoniłam wyjaśniejac, że właśnie zaproponowano mi
        bardzo korzystną ofertę pracy i już nie szukam..
        a raz zdarzyło mi się, że oddzwonili prosząc o to spotkanie i mówili, że są
        gotowi do negocjacji warunków!
        • Gość: Patiii Re: Kto ma odwagę? IP: *.stg.pl 26.06.06, 19:59
          Kolekcjonuję stare talerze (jeden mam 1909 z bułgarii)
          • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:24
            i lubię "rodzinę zastępczą"
        • Gość: naiwna venga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 04:54
          a słodycze chowasz przed mężem dla siebie czy jemu chowasz, żeby nie przytył?
    • Gość: Kizia Re: Kto ma odwagę? IP: 135.196.139.* 14.02.06, 17:35
      Lubie Britney Spears, czasami nie myje zebow wieczorem.
      • Gość: cav Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:37
        lubie pić wódke i nie lubie tych hektolitrów piwa, które leje sie na imprezach.
        Nie umiem wypic tyle plynu, mam zbyt maly zoladek...
        • frred Re: Kto ma odwagę? 20.02.06, 15:27
          Gość portalu: cav napisał(a):

> lubie pić wódke i nie lubie tych hektolitrów piwa, które leje sie na
          imprezach.
          > Nie umiem wypic tyle plynu, mam zbyt maly zoladek...

To samo ja.
          • spinkamala Re: Kto ma odwagę? 02.06.06, 19:06

a ja potrafie wypic wiecej niz moj facet chociaz jestm dos drobna ....:)-tak
            pije dziewucha ze
            slaska:D
            ="spinka2006.fotka.pl" target="_blank">spinka2006.fotka.pl</a>
            ****************forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=12131893&a=12132035 -Rysiek hi hi hi
          • Gość: Mysz Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 30.08.07, 15:29
            Nienawidzę wesel
        • Gość: Anka Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 29.08.06, 20:23
          noszę majtki po 2 dni, nie myje zebów wieczorem, czaem w ogóle sie nie myję na
          noc, nie cierpie sprzatać, lubie stare piosenki dla dzieci (mam 30 lat), ogadam
          mc gyvera i czasem podkochuje się w piosenkarzach.
        • kasiulka_tt Re: Kto ma odwagę? 11.03.07, 09:53
          ja tez nie przepadam za piwem, wolę wino, ewentualnie wódkę. Piwo jeśli już to
          z sokiem.
      • Gość: frania Re: Kto ma odwagę? IP: 217.11.152.* 31.08.06, 16:14
        A ja rano!
    • Gość: illia Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:39
      siusiam do wanny
      • Gość: cav Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:41
        Pręże bicepsy przed lustrem.
        • Gość: kulfon Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:24
          ja też prężę.
          • wojciech.mandryk Re: Kto ma odwagę? 14.08.08, 17:49
            A ja nie, bo nie mam ;(
      • Gość: kula Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:13
        mi tez sie zdaza
        • Gość: kula Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:14
          chodziło mi o siusianie
          • Gość: frania Re: Kto ma odwagę? IP: 217.11.152.* 31.08.06, 16:16
            uwielbiam!
        • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:26
          tańczę przed lustrem, i robię sama do siebie głupie miny :D
    • Gość: erba Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:47
      fajny watek :-))

-głosowałam na Pis I Kaczynskiego
      - nie lubie imprez przy piwie i papierochach, clubbingu
      - nie obchodze walentynek
      - lubie m jak milosc :d
      - nie czytalam harrego pottera
      - nie cierpie jezyka angielskiego
      - nigdy nie byłam na solarium
      - mam gdzieś modę

:-)))
      • Gość: gnuśka Re: Kto ma odwagę? IP: 212.182.0.* 14.02.06, 17:50
        w sobotę zwymiotowałam po imprezie do reklamówki i wywaliłam to z 9 piętra za
        okno.
        Potem zasnęłam. Nie umyłam zębów. Nie zmyłam makijażu.
        dzięki.
        Czuję się oczyszczona
        • pavvka Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 17:54
          Nie lubię piwa, samochodów, piłki nożnej, kawałów o Chucku Morrisie i
          walentynek też nie.
          • Gość: cav Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:56
            boje sie prowadzic samochod.
            • betina_betina Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 17:59
              niecierpie sie uczyc .... i na ogół tego nie robie ( a juz jestem na IV roku)
              • Gość: Misiu Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:05
                A mnie sie zdarza podłubać w nosie.
                • Gość: borsuk40 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:16
                  a mi się zdarza, że jak się przypadkiem zakręcę w którąś stronę to muszę się
                  odkrecić z powrotem bo się żle czuję psychicznie
                  próbowałam tego nie robić ale nie daję rady cały czas potem myśle, ze jestem
                  zakręcona
                  • Gość: Ja TEŻ Re: Kto ma odwagę? IP: *.stg.pl 26.06.06, 20:01
                    Zupełnie tak samo mam!
                  • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:30
                    Gość portalu: borsuk40 napisał(a):

> a mi się zdarza, że jak się przypadkiem zakręcę w którąś stronę to muszę się
                    > odkrecić z powrotem bo się żle czuję psychicznie
                    > próbowałam tego nie robić ale nie daję rady cały czas potem myśle, ze jestem
                    > zakręcona

o qrde to jest hard core!! :D dobre dobre ja mam coś takiego ale chodzi o
                    równowage mianowicie jak dotknę zimną ręką jednego policzka to drugiego też
                    muszę dotknąć żeby było po równo albo jak przymierze kolczyk do jednego ucha to
                    do drugiego też muszę jak gryzę jedną stroną to drugą tez muszę wszystko zeby
                    było po równo!
                    • Gość: Claire Re: Kto ma odwagę? IP: *.tvk.torun.pl 08.01.07, 16:21
                      o żesz kurde!
                      Ja tez mam z ta rownowaga !( hjak zuje jedna strona to druga tez musze, jestem
                      troche prawo-troche lewo reczna itd...)
                      Ciagle cos licze!(zeberka w kaloryferze, cokolwiek mi podpadnie)
                      Zasnelam na wszystkich czesciach Wladcy
                      Lubie wszystkie sojowe przetwory
                      Podobala mi sie Mechaniczna pomarancza:|
                      • luliluli Re: Kto ma odwagę? 07.01.08, 08:53
                        A ja mam tak z równowagą, że jak mi upadnie na ziemię np. paluszek
                        słony, to rzucam drugiego, zeby tamten nie był samotny... albo
                        orzeszek, albo cokolwiek;)

a jak na filmie ktoś zrani sie np. w noge, to ja łapię sie
                        automatycznie za "lustrzaną nogę" tzn. jak jego strzelą w prawą, to
                        ja łapię za lewą...
                        • Gość: robak Re: Kto ma odwagę? IP: *.lanet.net.pl 09.01.08, 22:04
                          luliluli napisała:

> A ja mam tak z równowagą, że jak mi upadnie na ziemię np. paluszek
                          > słony, to rzucam drugiego, zeby tamten nie był samotny... albo
                          > orzeszek, albo cokolwiek;)
                          >
                          > a jak na filmie ktoś zrani sie np. w noge, to ja łapię sie
                          > automatycznie za "lustrzaną nogę" tzn. jak jego strzelą w prawą,
                          to
                          > ja łapię za lewą...

jestes cudowna:))
                • Gość: megaego Re: Kto ma odwagę? IP: *.sejmik.kielce.pl 01.09.06, 13:08
                  no dobra - ciągle to robię! taka potrzeba
            • Gość: Aga Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 12:08
              Gość portalu: cav napisał(a):

> boje sie prowadzic samochod.

ja też!!! i jeszcze się muszę przyznać, że :
              -nie byłam nigdy w solarium,
              -ani w mcdonaldzie
              -nie mam pojęcia o tajnikach makijażu (po prostu nie maluję się )
              -nie posiadam ani jednej różowej rzeczy.
              -lubie sport i piłkę nożną też.
              -nie chodzę do klubów i dyskotek bo od puszczanej tam muzyki boli mnie głowa.
              -zresztą nie znam się na muzyce
              -nie lubie pijaństwa, nigdy się nie upiłam tak, żeby stracić wątek, mieć kaca,
              czy coś
              -jestem nieśmiała, a to mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach jest normalnie
              niedopuszczalne (zwłaszcza jak się pracy szuka :( albo drugiej połówki )
              -itd...
              • tegreska Re: Kto ma odwagę? 19.06.07, 21:19
                Gość portalu: Aga napisał(a):
                (...)

> -nie byłam nigdy w solarium,
                > -ani w mcdonaldzie
                > -nie mam pojęcia o tajnikach makijażu (po prostu nie maluję się )
                > -nie posiadam ani jednej różowej rzeczy.
                > -lubie sport i piłkę nożną też.
                > -nie chodzę do klubów i dyskotek bo od puszczanej tam muzyki boli mnie głowa.
                > -zresztą nie znam się na muzyce
                > -nie lubie pijaństwa, nigdy się nie upiłam tak, żeby stracić wątek, mieć kaca,
                > czy coś
                > -jestem nieśmiała, a to mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach jest normalnie
                > niedopuszczalne (zwłaszcza jak się pracy szuka :( albo drugiej połówki )
                > -itd...

Świetnie. Mam podobnie, tylko samohodu się nie boję. Prowadziłam raz ;) Z tatą obok. Tylko, jeśli mowa o odwadze, to czemu tu tak dużo gości? Boicie się ;)
            • rkplodz Re: Kto ma odwagę? 19.12.07, 19:18
              Nienawidzę jeździć samochodem.
              Jeżdżę tramwajami dla samego jeżdżenia i je fotografuję. Kolej też.
              Nie lubię oglądać filmów.
              W ogóle nie piję alkoholu.
        • issa73 Re: Kto ma odwagę? 24.02.06, 19:41
          :))))))))))))))
        • Gość: aaaa Re: Kto ma odwagę? IP: *.4.udn.pl 03.08.07, 20:39
          Czasami chodzę do kościoła,obchodzę katolickie święta,jestem ochrzczona,po
          lekcjach religii,znam dobrze Biblię,ale nie udaje mi się uwierzyć w Boga itp.
          • blackforever Re: Kto ma odwagę? 30.08.07, 15:35
            Gość portalu: aaaa napisał(a):

> Czasami chodzę do kościoła,obchodzę katolickie święta,jestem
            ochrzczona,po
            > lekcjach religii,znam dobrze Biblię,ale nie udaje mi się uwierzyć
            w Boga itp.

Chyba mnóstwo naszych rodaków tak ma.
      • Gość: borsuk40 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:14
        śmieszą mnie wyrazy:
        firany, marchew i kartofel
        pracuję w Urzędzie i mam stałych "petentów" przychodzących co miesiąc
        jak przypomnę sobie ich nazwiska to nie wyrabiam czasami nie jestem w stanie z
        nimi gadać
        Kółeczko ( kojarzy mi się kopytko z reklamy Plusa)
        Okoń
        Noga
        Kwasiżur
        a trzeba powagę zachować
    • betina_betina Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 18:09
      jem po 22.00
      • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:32
        betina_betina napisała:

> jem po 22.00

nie jem po 18....
    • Gość: dziewucha Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:09
      Nie lubię twórczości Mickiewicza i Kochanowskiego.
      Uwielbiam Dragon Ball :P
    • iskra2006 Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 18:28
      nie, nie powiem... no nie moge... no dobrrra... przyznam sie...
      CZASEM OGLADAM "MODE NA SUKCES" brrr rzeczywisce mi lepiej :)
      • joe_anna Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 18:47
        czytam harlequiny!!!
        • Gość: no i co? Re: Kto ma odwagę? IP: 212.182.0.* 14.02.06, 18:57
          a ja bym chciała więcej niż z jedną osobą na raz.
          • Gość: biustolub Re: Kto ma odwagę? IP: *.penkom.pl 11.03.06, 11:49
            Ja też, ja też ... :-)
          • Gość: kocurek Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:56
            ja teeeeeeeeż
        • Gość: borsuk40 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:18
          nie golę nóg w zimie
      • mili_vanili Re: Kto ma odwagę? 24.06.06, 01:06

iskra2006 napisała:

> nie, nie powiem... no nie moge... no dobrrra... przyznam sie...
        > CZASEM OGLADAM "MODE NA SUKCES" brrr rzeczywisce mi lepiej :)

o jej.. ja też! tak ukradkiem, żeby nikt nie widział jak siedzą za dużo w domu:)
        z 3 odcinki rocznie. Ale zawsze wiadomo, o co chodzi: rok w realu to chyba
        filmowy miesiąc:/
    • kochanica-francuza eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali 14.02.06, 20:42
      LUBIĘ JEDZONKO I NIE LICZĘ KALORII! JEDZONKO JEST PYSZNE I ZMYSŁOWE!
      • Gość: Kasia Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:44
        Ja też czasami oglądam "Modę na sukces" (w mojej rodzinie jeszcze dwie babcie
        oglądają, ale one się z tym nie kryją).
        • kochanica-francuza Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali 14.02.06, 20:59
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Ja też czasami oglądam "Modę na sukces" (w mojej rodzinie jeszcze dwie babcie
          > oglądają, ale one się z tym nie kryją).

Napisz to zalogowana.
          • kinia1987 Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali 14.02.06, 21:06
            lubie:
            komedie romantyczne
            pare piosenek Dody Elektrody
            pare kawalkow disco polo
            jesc w nocy
            gadac przez sen
            buty na koturnach
            pierwsza milosc
            na wspolnej
            adama i ewe
            glupie tasiemce
            itepe itede
          • aquarius72 Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali 14.02.06, 21:18
            raz kozie śmierć - to pisałam ja...
            • kochanica-francuza Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali 14.02.06, 21:24
              aquarius72 napisała:

> raz kozie śmierć - to pisałam ja...
              Co?
              • czwarty.wymiar Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali 14.02.06, 21:27
                kochanica-francuza napisała:

> aquarius72 napisała:
                >
                > > raz kozie śmierć - to pisałam ja...
                > Co?

Zapewne to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=36801803&a=36813992
                • Gość: muuuu Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali IP: *.pool8288.interbusiness.it 02.03.06, 18:34
                  sikam do wanny...do morza, do prysznica, do basenu.... nie zeby jakos zawsze
                  ale zdarza sie :) szczegolnie jak woda jest cieplutka i mi miesnie rozluznia.
                  kiedys zaczelam sie zabawiac z butelka po podroznej piance do wlosow...
                  tancze nago przed lustrem robiac miny...
                  • Gość: borsuk40 Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:20
                    robię sceniczny makijaż i śpiewam do lustra piosenki Przemyk i Steczkowskiej
      • ja-kasiaa zalogowałam się:D 14.02.06, 23:11
        nie cierpię :
        walentynek
        chodzić do szkoły
        swojego imienia
        dwulicowych ludzi
        pustych dziewczyn
        nachalnych chłopaków

lubię:
        kawały o chucku norrisie
        słuchać hip hopu i techno
        czasem włączyć sobie jakieś obciachowe piosenki disco polo:P
        oglądać i grać w piłkę nożną i siatkówkę
        robić przemeblowanie w pokoju conajmniej 3-4 razy na miesiąc
        a przede wszystkim lubie sobie radzić sama:D
      • Gość: tmj Re: eee ci co mają odwagę to się nie zalogowali IP: 213.17.140.* 20.06.08, 12:17
        a ja zawsze się najem, a potem mam wyrzuty sumienia ;P
    • xxx131 Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 21:34

...Chcialbym napisac ale sie wstydze, chyba ze sie wyloguje...
    • Gość: niezalogowany Re: Kto ma odwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.02.06, 21:55
      jak puszczam baka to wacham czy bardzo smierdzi.
      puszczamy baki z kumplami i obczajamy, ktore glosniejsze/lepsze itp
      tez siusiam do wanny
      opowiadam kolegom o swoich odchodach
      • Gość: k72 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:25
        To kolegom opowiadasz, a na forum się wstydzisz zalogować?
        • Gość: kinia1987 Re: Kto ma odwagę? IP: *.lodz.mm.pl 14.02.06, 23:15
          nie loguje sie, bo sie podpisuje loginem, ale wlasnie zjadlam dwie kanapki ze
          smalcem :|
          • setorika Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 23:47
            ooo lubię smalec!
        • matthias_88 Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 23:41
          Nie lubię:
          -dowcipow o Chucku Norrisie - juz mnie denerwuja, na poczatku jeszcze je moglem zniesc
          -przedstawiac sie (nie mam zadnego obciachowego nazwiska, po prostu zaczyna sie na Si.. i w zlozeniu z ostatnia gloska imienia ...sz wydaje mi sie zawsze, ze seplenie)
          -jezyka wloskiego i w ogole tego kraju (pisze to tutaj bo wszyscy naokolo sie zachwycaja)
          -komputerow
          -Pana Tadeusza - nienawidze
          -wiekszosci mojej klasy
          -w ogole mysle, ze gdybym znal osobe taka jak ja, to bym jej nie znosil - chyba wiec nie lubie samego siebie;)

Lubię:
          -ogladac "Klan" - jakos tak mi przypomina beztroskie czasy kilka lat temu jak jeszcze bylem w podstawowce,
          -Niemcy i Austrie - pisze bo wszyscy wokol nie lubia (analogia do ww. wloch)
          -Abbe
          -McDonald's - wprost kocham
          -Dziady cz. 3 i Kordiana (Boze, naprawde sie zalogowalem?)
          -Paris Hilton
          -spac do 14, ogladac w lozku powtorki "Na Wspolnej" (o ile zdaze sie obudzic) i jesc przy tym snadanie w lozku (ale nie wiem, czy to takie obciachowe - niektorzy sadza, ze tak)

Na pewno o czyms zapomnialem, jak sobie przypomne i nie zapomne zeby dopisac to dopisze
          Pozdrawiam
    • setorika Re: Kto ma odwagę? 14.02.06, 23:49
      i lubię Mode na Sukces
      • Gość: jaija Re: Kto ma odwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.02.06, 00:03
        - Nie lubię kawałów o Chucku Norrisie - może na początku mnie śmieszyły, ale
        nadmiar zabija wszelki urok
        - nie lubię psów (a wszyscy Polacy, jak wiadomo, kochają pieski)
        - rzygam na wysokobudżetowe filmy amerykańskie
        - zdarza mi się założyć rajstopy z oczkiem (tylko zawsze wtedy myślę, że się
        wyłożę i na pogotowiu odkryją, że mam na sobie spraną pończoszkę z megaokiem)
        - nie lubię chodzić do dyskoteki, klubu i czasem do znajomych, bo nie znoszę
        modnej obecnie muzyki - hip-hopu, jakichś didżejskich wymysłów, a wszyscy
        prawie tego słuchają :(
        • Gość: jaija Re: Kto ma odwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.02.06, 00:04
          trochę za wcześnie skończyłam - lubię słone dowcipy i świńtuszyć bez
          umiaru :D:D:D, choć raczej "nie wyglądam"
        • misiak38 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 14:47
          > - zdarza mi się założyć rajstopy z oczkiem (tylko zawsze wtedy myślę, że się
          wyłożę i na pogotowiu odkryją, że mam na sobie spraną pończoszkę z megaokiem)

haha to tak jak ja,tylko że jak ja pomyślę o tym pogotowiu to natychmiast
          zakładam całe.:P
          • rea851 Re: Kto ma odwagę? 19.02.06, 22:42
            ja zakładam całe,jak pomysle o potencjalnym gwałcie;)
            • Gość: ilekobietamalat Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:12
              tak, ja tez, i majtki tez jak wychodze to ladne zakladam;>
        • Gość: nanking Re: Kto ma odwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.02.06, 21:43
          Z tymi psami to masz całkowitą rację. Ja też nie lubie psów. Jak coś powiesz w
          towarzystwie, że byś najchętniej je wszystkie zastrzelił czy coś to wszyscy
          przeciwko tobie. Heh koleżanka kiedyś wyszła z nowym pieskiem na spacer
          (Labradorek za 700 zł bodajże) i się nim mocno chwaliła. Raz mu rzuciłem kija -
          przyniósł. Drugi raz mu rzuciłem - znowu mi przyniósł. Gdy rzuciłem trzeci raz
          to powiedziałem jej, że jak mi jej pies znowu tego patyka odniesie to mu go w
          tyłek wsadze. Szybko pieska zaprowadziła do domu.
          • Gość: kate Re: Kto ma odwagę? IP: *.sympatico.ca 20.02.06, 20:22
            Nie tyle pieski co ich wlasciciele i kretynskie odpowiedzi na prosbe by zlapac
            psa bo sie dziecko boi albo psina sika do piaskownicy - " Ja tu bylem pierwszy".
            Pies jest fajny tylko trzeba naprawde o niego zadbac.Jezeli nie masz czasu dla
            psa to lepiej sobie darowac.Pamietaj ze sa wlasciciele i Wlasciciele
            czworonogow.
            Nie tyle wkurza co bawi mnie zawsze informacja w zimie , ze" zima znowu
            zaskoczyla drogowcow"
            Nie moge zniesc Bogusia Lindy
            I na koniec nie moge wyjsc z podziwu dla tych co tworza owa mode na sukces -
            ich pomysly na wychodzenie z kretynskich syt. jak i tworzenie i pietrzenie
            problemow w tym filmie graniczy z cudem i dziwie sie ze nikt z psychologow nie
            wzial tego pod rozwage na prace magisterskie.
            • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:38
              tego juz się nie da wziąść w/pod rozwagę :p
          • Gość: sylwia Re: Kto ma odwagę? IP: 194.42.116.* 24.02.06, 13:48
            Heh koleżanka kiedyś wyszła z nowym pieskiem na spacer
            > (Labradorek za 700 zł bodajże) i się nim mocno chwaliła. Raz mu rzuciłem
            kija -
            >
            > przyniósł. Drugi raz mu rzuciłem - znowu mi przyniósł. Gdy rzuciłem trzeci
            raz
            > to powiedziałem jej, że jak mi jej pies znowu tego patyka odniesie to mu go w
            > tyłek wsadze. Szybko pieska zaprowadziła do domu.
            Ludzie, bo to są APORTERY. Poczytajcie najpierw, a dopiero potem szpanujcie
            głupotą
          • Gość: Mycha Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 29.08.06, 20:53
            Gość portalu: nanking napisał(a):

> Z tymi psami to masz całkowitą rację. Ja też nie lubie psów. Jak coś powiesz
            w
            > towarzystwie, że byś najchętniej je wszystkie zastrzelił czy coś to wszyscy
            > przeciwko tobie.
            AKURAT KOCHAM PSY ALE NIENAWIDZĘ MAŁYCH DZIECI. I KIEDY MÓWIĘ, ŻE NIE CHCE ICH
            MIEC I NIE ZNOSZE TEZ WSZYSCY SĄ PRZECIWKO MNIE.
    • wampuka Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 03:47
      -lubię wysokobudżetowe produkcje Holi-wudu
      -płakałem na "Titanicu"
      -staram się, by móc o sobie zawsze powiedzieć: wierzący, praktykujący
      -boję się trzmieli, pszczół, komarów
      -nie lubię mojego ojca
      -nie zawsze się myję wieczorem
      -jestem skąpy
      -jestem rozrzutny
      -uwielbiam teatr
      -bardzo lubię literaturę piątej kategorii - Grocholę, czytadła kryminalne itp.
      -nienawidzę angielskiego i robię, co mogę, żeby go unikać
      -nie lubię podawać ręki na powitanie
      -nie jestem szczery
      -jestem leniwy
      -grzebię w cudzych rzeczach bez pytania
      -nałogowo czytam cudze SMSy
      -lubię kreskówki Disnejowskie
      -dużo czytam (to chyba wstyd wnaszym państwie, zważywszy na odsetek rodaków,
      którzy nie pokalali się w ubiegłym roku książką, więc wpisuję)
      -lubię Warszawę
      -mierzi mnie Kraków
      -uważam, że szafuje się żałobą narodową i niewłaściwie ją interpretuje
      -Ameryka jest fajna
      -upjam się pierwszym kieliszkiem wina grzanego, a drugim podanego w pokojowej
      temperaturze
      -nie piję wódki
      -nienawidzę piwa
      -zazdroszczę kobietom wielorakich kombinacji ubraniowych-połączone ze szczerą
      nienawiścią do garnituru
      -nie cierpię sportu, nie znam nazwy żadnej drużyny, że o składach nie wspomnę
      -uważam, że kultura wysoka jeszcze nie leży w Polsce
      No, sporo. Może i za dużo.
      • Gość: skryta Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:42
        A mnie się nie chce dzisiaj pracować i robię tylko dobre wrażenie przed szefem,
        hmmm...
      • iskra2006 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 13:45
        tez nie lubie Chuka Norrisa. nienawidze techno i hip-hopu. didżejowskich
        wymysłow też. bez opamietania obrzeram sie słodyczami. dużo czytam. nie
        odchudzam sie. nienawidze Paris Hilton. kiedys ogladałam Fiorelle. rozczula
        mnie Rysio z Klanu. nigdy nie chciałam mieć konika. śmieje sie z innych.
        prosze o rozgrzeszenie :)
        • tymon99 Oglądałem Fiorellę też!! 20.02.06, 11:50
          głównie ze względu na czołówkę serialu
      • mantha Re: Kto ma odwagę? 20.02.06, 16:10
        Pod wiekszoscia z wymienionych moge sie podpisac :-)
        prawie jakbym siebie czytala...
        pozdrawiam
        • Gość: song Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 23:41
          szydzę bez umiaru z innych i nikogo nie lubię
      • Gość: borsuk40 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:27
        zawsze płaczę na reklamie Apapu z panem Antonim co to podjeżdża fiaciorem po
        babcię i jadą na piknik zwiklinowym koszyczkiem...
        • Gość: wrazliwa Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 18.07.06, 17:19
          Ja tez, ja tez!!!
        • Gość: momba Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:03
          ja też
          i w ogóle często płaczę na reklamach, programach dokumnetalnych i takich tam.
          Czasem też jak o czymś czytam na forum :(
      • Gość: hermenegilda_zenia Re: Kto ma odwagę? IP: *.crowley.pl 08.01.07, 16:39
        I pewnie jesteś gejem?
    • tomash8 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 13:46
      Piłem dawniej jabole:)
      • Gość: hondacivic Re: Kto ma odwagę? IP: *.eranet.pl 01.04.07, 20:02
        wybaczcie, ale się nie zaloguję, głównie z powodu pkt.2 oczywiście to nie jest w
        żadnym porządku chronologicznym:

1. lubię piosenki Rubika
        2. palę papierosy od ponad 10 lat, a mogłabym stracić pracę gdyby się szef
        dowiedział, udaje mi się zachować to w tajemnicy już 5 lat
        3. nie płakałam po papieżu i w ogóle irytuje mnie ta cała sytuacja związana z
        żałobą, beatyfikacją i rzekomym cudem uzdrowienia
        4.nie mam pojęcia co chcę robić w życiu, a jestem na życiowym zakręcie i muszę
        coś postanowić
        5.dostałam mandat i nie przyznałam się mężowi
        6. uważam, że lepiej mieć psy niż dzieci
        7. uważam, że pieniądze dają mi szczęście
        8. uważam, że aborcja powinna być moim świętym prawem
        9. jestem skrajnie leniwa
        10. mam mnóstwo książek z gatunku literatury dziecięcej
        11. ostatni raz bylam u spowiedzi w drugiej klasie podstawówki, a przed już
        bierzmowaniem nie.
        i jeszcze mnóstwo innych, jak sobie przypomnę to napiszę
        • blackforever do hondacivic 30.08.07, 17:28
          Jakbym o sobie czytała. Jedynie nie palę, nie słucham Rubika, a w
          życiu wiem co chcę robić, tylko nie moge tego zrealizować. Do czego
          jeszcze mogę się przyznać - nie lubię zapraszać znajomych do mojego
          mieszkania, w ogóle odkąd poznałam fantastycznego faceta, który jest
          moim mężem znajomi nie są mi już tak potrzebni. Męczą mnie domy
          pełne ludzi, uwielbiam być sama lub tylko z mężem. Przeraża mnie
          myśl, że mogłabym mieć dzieci czy dużą rodzinę - a tego pragnie
          większość Polek. I męczą mnie wizyty w takich ,,pełnych chatach".
      • gangrenarytytyty Re: Kto ma odwagę? 14.11.07, 22:33
        tomash8 napisał:

> Piłem dawniej jabole:)

ja pijam nadal;>
    • avventura Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 14:11
      bylam z facetem tylko dla seksu:)
    • Gość: marysia Re: Kto ma odwagę? IP: 87.207.234.* 15.02.06, 14:24
      lubie m jak miłość i magde m. oglądam idiotyczne programry typu 'penetratorzy'
      na mtv. nie stosuje żadnej diety, lubie zarcie z Mc'Donaldsa, nie lubię
      czekolady, uwielbiam książki typu grochola czy bridget jones, czesto mam
      nieogolone nogi. wstyd :)
      • Gość: zaraza Re: Kto ma odwagę? IP: *.hyperion.pl / *.c27.msk.pl 15.02.06, 21:50
        ja też oglądam "penetratorów" na MTV ,cartoon network,choć mam 30 lat ,całuję
        kicie w pyszczek ,wyciskam pryszcze i obżeram się w nocy-żenada!!!!
        • matthias_88 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 22:15
          Ja tez ogladam penetratorow. i dis missed tez jak natrafie
        • Gość: kicia Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:31
          uważam ze moj chlopak ma malego czlonka i ciagle wyobrazam sobie jak by bylo
          gdyby mial takiego jak w tych filmach dla doroslych
    • krowa_w_kropki Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 14:42
      Lubię tłuste zarcie i najchętniej popijam je piwem, palę paierosy.
      Lubię bałagan i na ulicy nie lubie oglądać ciuchów na wystawie tylko samochody.
    • Gość: tomek3434 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:22
      lubie wyciskac pryszcze ----a co !!!!!
      • Gość: kinia325 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:23
        -Zastanawiałam się, co mogłabym założyć na pogrzeb męża (on jeszcze nie umarł).
        • matthias_88 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 17:59
          Przypomialo mi sie
          -nienawidze pilki noznej, koszykowki i siatkowki. lubie tylko sporty niezespolowe
          -kocham smiac sie z innych ludzi
          -czasem sobie mysle, ze fajnie byloby umrzec, bo wtedy wszyscy by o mnie gadali. w ogole lubie byc w centrum zainteresownia i to bardzo
          -ja tez zazdroszcze kobietom, ze maja tyle mozliwosci zeby sie fajnie ubrac a nie tylko jakis garnitur
          -uwielbiam zakupy
          -jestem skapy
          -strasznie czesto sie obrazam i strzelam durne fochy, a potem mi glupio
          -nienawidze chodzic do kosciola i robie to tylko ze wzgledu na rodzicow
          -podobaja mi sie tandetne teledyski (kocham klipy do "Hung Up" i "Sorry"
          -lubie "nigdy w zyciu"
          -nienawidze polski i nie chce tu mieszkac

Jej, prawie jak spowiedz. moze cos jeszcze dopisze;]
          Pozdrawiam
          • Gość: psycholog Re: Kto ma odwagę? IP: 212.182.0.* 15.02.06, 18:01
            żygam już na swoich klientów
            straszne
            wcale mi nie lepiej
            • kinia1987 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 18:21
              -nie lubie Seksmisji i Samych swoich
              -nie jezdze bez biletu
              -nie oddaje drobnych dlugow
              -nie lubie wydawac SWOICH pieniedzy
              -nie chodze do kosciola
              -zbieram autografy
              -smieszy mnie Niania Frania
              -lubie Zlotopolskich
              -zapominam o farbowaniu odrostow i wygladam czasem dziwnie
              -wyludzam jedzenie w szkole
              -lubie Warszawe i to bardzo
              -siedze bez sensu w necie i na forum.gazeta.pl
              -ogladam "Rodzine Zastepcza" o 2:30
              -lubie "Pensjonat pod roza"
              -nienawidze Magdy Molek
              -czytam "Fakt" i "Super Express"
              -lubie BAJM i Wande & Bande
              -zbieram pluszowe misie
              • matthias_88 Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 19:17
                Co chwile mi sie cos przypomina:
                -tez nie lubie Samych swoich
                -lubie czytac pisma kobiece, poradniki i kocham rozwiazywac psychotesty
                -nalogowo jem czekolade (nie moge bez niej wytrzymac)
                -zebram o pieniadze na zarcie w szkole (glownie sa to slodycze) i ich oczywiscie nie oddaje - jak Kinia
                -podobala mi sie okladka "Machiny" (ojjjj)

• Gość: tropik Re: Kto ma odwagę? IP: 62.233.184.* 16.02.06, 13:40
                  a ja samych swoich, rejsu, misia, nigdy w calości nie obejrzałam... wstyd jak
                  się ma 24 lata.
                  • Gość: cristal Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 00:33
                    ja tez nie obejrzałam w całości rejsu i misia. Może dlatego że mi się nie
                    podobały...lat mam więcej
                    • blackforever Re: Kto ma odwagę? 30.08.07, 17:32
                      no i Harry'ego Pottera nie czytałam!
                • Gość: Kizia Re: Kto ma odwagę? IP: 135.196.63.* 16.02.06, 15:23
                  A mnie to nic pozyczac nie mozna, bo albo zgubie, albo zepsuje, albo zapomne.
                  Nie oddaje ksiazek.
                  Dlubie w nosie, wyciskam pryszcza, jak sie jakis trafi, a czasem nawet grzebie
                  w nim agrafka :-O
            • Gość: psychiatra Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:06
              Ja swoich pacjentów (w większości) bym zadusił ,posolił,ale nie popieprzył
              bo .......chyba ktoś mi zrobi krzywdę ..ale no nie mogę...oni już są.I nie
              nazywam się Hannibal
            • Gość: bellcia Re: Kto ma odwagę? IP: *.dew.pl 23.02.06, 22:35
              wiedziałam żeby do psychologa nigdy więcej ....jak to przeczytałam to upewniłam
              się- dlatego mówią o was psychiczni, a my tak wam ufamy...może ci zalecić
              domową babciną psychoterapię oj nieładnie
        • Gość: elle Re: Kto ma odwagę? IP: *.212-33.bia.tkb.net.pl 21.02.06, 22:45
          nie, no to mnie powaliło :-)))
        • Gość: aga Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:16
          Umarłam ze smiechu, niezła jesteś dziewczyno ;)))
          • Gość: ja nie mam odwagi Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32
            jem kozy z nosa... ale smaczne:) Nikt mnie nie pobije...:P
            • makaluu Re: Kto ma odwagę? 13.07.06, 18:54
              nie lubię piwa ;)
        • Gość: Jolka Też się zastanawiam co ubrać na pogrzeb męża!!! IP: *.asta-net.com.pl 03.05.07, 21:49
          Kinia cieszę ,że nie jestem sama. Mój mąż żyje i ma się dobrze, ale ja się już w
          myślach przygotowuję do jego pogrzebu.
          -Powinien umrzeć( to mi pokazał zegar śmierci..!!!) za rok w lipcu i cieszę
          się,że to będzie latem, bo zamierzam wystąpić w pięknej,obcisłej sukience(z
          konieczności czarnej), super sandałkach na szpilce, w ciemnych
          okularach,widoczny lakier na paznokciach. Włosy (blond) chyba zepnę do góry.
          Usta starannie pomaluję. Markowe perfumy. Mój mąż byłby z takiego
          widoku...zadowolony, czasami żartujemy na ten temat i on wlaśnie tak mnie sobie
          wyobraża...nad swoim grobem.
          Zdradzam go od zawsze, ale nie wiem dlaczego, bo jest super kochankiem i
          atrakcyjnym mężczyzną -wstyd mi, ale mam takie napady....zdrady.
      • Gość: nanka Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 07.03.06, 21:48
        to akurat jest bardzo popularne- serio!;o)
      • Gość: normalna Re: Kto ma odwagę? IP: *.bajm.com.pl 29.08.07, 11:58
        ja też. sobie i komuś (nawet na siłę)
    • maggpie Re: Kto ma odwagę? 15.02.06, 19:52
      - przeczytałam całą "Sagę o Ludziach Lodu" (to nic, że w liceum;))
      - lubię frytki z McDonalda
      - zazdroszczę kolorowych tipsów różowym pannom
      - kocham chodzić na koturnach
      - nienawidzę 'M jak miłość'
      - jestem utajoną anarchistką
      - mam świra na punkcie porządku
      - czytuję pisma feministyczne;)
      - uwielbiam Masłowską
      • Gość: ehh Re: Kto ma odwagę? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 15.02.06, 20:07
        *W ogóle nie podobają mi się książki Coehlo bleeeeeee i nie znoszę kawałów o "Czaku Norisie" :P
        *Nienawidzę jeść kurczaka i kartofli (kolejne bleeeee)
        *Pomimo, że jest to największy kicz jaki ostatnio słyszałam to podoba mi się piosenka Akcentu - "Kylie" :D (na codzień nie słucham oczywiście takiej muzyki ;-) )
        • Gość: borsuk40 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:41
          nie znam ani jednego kawału o chucku norrisie
      • nataly_m Re: Kto ma odwagę? 27.04.06, 14:06
        Też przeczytałam całą Sagę i to dwa razy :) też w liceum przez co zawaliłam
        poprawkę z biologii i na semestr miałam laskę.
        średnio 2-3 razy w miesiącu oglądam Modę na sukces i Klan. Nie wiem po co do
        tej pory bo te seriale są tak przewidywalne, że często mogę kończyć dialogi za
        bohaterów zanim jeszcze powiedzą.
        Oglądam filmy porno z kompa mojego brata.
        Jak byłam mała to chciałam, żeby porwali mnie kosmici.
        Facet, z którym straciłam dziewictwo był zajebiście przystojny, ale totalnie
        głupi o czym od początku wiedziałam i nie miałam zamiaru z nim się spotykać
        dłużej niż kilka tygodni o czym on dowiedział się jak mi się znudził.
        Nie cierpie dziewczyn które chcą być moimi koleżankami, przyjaciółkami nie mogę
        się z nimi dogadać na dłuższą metę, wolę facetów.
        Nie piję piwa bo go nie lubię, piję wódke - dużo ale ciężko mi się upić.
        Palę czasami zioło.
        Nie lubię agresji, ale czasami bym komuś zapier.....ła.
        Często jestem nie szczera i okłamuję ludzi.
        Jestem uparta i nawet jak nie mam racji to się kłócę o byle co.
        Nie wierzę w Boga i nie chodzę do kościoła od bierzmowania do którego zmusiła
        mnie matka szantażem, a i tak przed bierzmowaniem nie poszłam do spowiedzi a
        wszystkim powiedziałam że byłam i przystapiłam do komunii św.
        Jak jeszcze chodziłam do Kościoła to miałam tam przystojnego księdza i na mszy
        często wyobrażałam sobie jak to by było się z nim kochać na ołtarzu [bylam
        wtedy jeszcze dziewicą - miałam 15 lat]
        • Gość: Mycha Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 29.08.06, 21:27
          a ja LUBIĘ kawały o Chucku Norrisie, uważam, że tlenione blondynki są bardzo
          ładne, kiedyś ,,kochałam" blondyna z Modern Talking, teraz podobaja mi sie
          heavymetalowcy z fryzura na ,,pudla", uwielbiam być na przekór wszystkim, wolę
          psy od ludzi, uwielbiam wyciskać mężowi syfy na plecach i wyjmowac mu miód z
          uszu, oglądać swoją kupe w sedesie, nosze po 3 dni skarpetki, zazdroszczę
          ludziom kasy i dobrej pracy. nie cierpie sprzatać, oglądam MTV, smieszy mnie
          piesek Leszek i mis push upek, byłam nauczycielką tylko po to aby mieć ferie,
          wakacje i dużo czasu, nie umowiłabym się z facetem bez studiów, nie cierpie
          eleganckich ciuchów, lubię W11, pale trawkę, lubię ogldć się w lustrze, w ogóle
          uwielbiam swój wygląd...jak obie jeszcze cos przypomnę to dopiszę...acha pośród
          mojej olbrzymiej kolekcji heavy metalowych i darkwave'owych płyt mam black eyed
          peas, Christine Aguilerę i Nelly furtado. Tak mnie kiedys naszło, aby ich
          psłuchać...
    • Gość: pijawka Re: Kto ma nadwagę? IP: *.net.pl 15.02.06, 21:12
      - lubię Steve'a Harleya & Cockney Rebel (www.steveharley.com/music.html )
      - lubię komiksy i Harry'ego Pottera
      - nie lubię sałatek jarzynowych, piwa i wódki
      - jestem gruby
      - nie mam dziewczyny
      - lubię gry komputerowe
      - nie lubię edukacji
      - nie lubię głupich nauczycieli szkolnych
      - denerwują mnie współpracownicy
      • Gość: Jutu Re: Kto ma nadwagę? IP: *.toya.net.pl 15.02.06, 23:08
        lubie żarcie z Mc donalda i uwielbiam pizze z mięsem
        nienawidzę Magdy Mołek i Toma Hanksa
        boje się kotów
        czasami płacze na serialach (np. jak się dziecko komus urodzi)
        • Gość: cav Re: Kto ma nadwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:23
          -Nigdy nie jem, ale tak na prawde uwielbiam, kocham, pazarlbym całą istniejącą
          na świecie pizze,pasztety, czekolade, zawiesiste sosy, słodzone napoje etc. Sam
          sobie nie umiem wmówic, ze mi to nie smakuje.
          -Uwazam, ze wiekszosc ludzi jest duzo glupsza ode mnie.
          • Gość: jaija Re: Kto ma nadwagę? IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.02.06, 00:56
            Jak dodawać, to dodawać:
            - nienawidzę starych bab w poczekalniach i mówię o nich brzydko,
            - zamordowałabym mamuśki z niwychowanymi bachorami w marketach i mówię o nich
            brzydko
            - nienawidzę roboli ciągnących piwo w pociągach i czytających Fakt i oczywiście
            mówię o nich brzydko
            - obżeram się słodyczami do nieprzytomności
            - marzę o tym, by ktoś mnie związał, podarł na mnie ubranie i
            wykorzystał :D:D:D:D (ale nie marzę o gwałcie)
            - zdarzało mi się i jeszcze zdarza mówić o znajomych brzydko :P
            • Gość: król Re: Kto ma nadwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 03:12
              ożeniłem się tylko dla majątku
              • Gość: edek Re: Kto ma nadwagę? IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 07.04.06, 23:35
                Ja mam nadwagę.
                Odwagę też mam.
                Odwagę też mam do tej pory, od kiedy ożeniłem się ze swoją Baśką niczego sięnie
                boję.
                Nawet wałka do ciasta, chociaż Baśka go nadużywa.
                Ludzie!!! ojuż leci!
              • Gość: leeloo Re: Kto ma nadwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:42
                Królu, chyba Cie znam
            • a-b Re: Kto ma nadwagę? 18.02.06, 00:23
              tez nie lubie smierdzacego dziadostwa z piwem na ulicach. Powinno sie do nich
              strzelac z okien. Taka rozrywka ...
              • Gość: TMK Re: Kto ma nadwagę? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.07.06, 23:51
                > tez nie lubie smierdzacego dziadostwa z piwem na ulicach. Powinno sie do nich
                > strzelac z okien. Taka rozrywka ...

hahaha tak się składa, że 30 metrów przed blokiem mam sklep spożywczo-
                monopolowy. Cały dzień stoi tam banda żuli i żłopie.

Jak się bardzo nudzę, to zasłąniam, żaluzje, uchylam minimalnie okno, wyciągam
                z szafki wiatróweczkę i walne jakiemuś żulowi w dupsko :) Fajne są reakcje
                niektórych, czasem im się z zaskoczenia piwo wyleje hehehehe :) spróbujcie :)
                • Gość: Ania Re: Kto ma nadwagę? IP: *.chello.pl 30.08.07, 17:49
                  A ja unikam biedy i prostactwa, ludzi niewykształconych i
                  niekulturalnych. Staram się tego unikać a otaczać się tylko
                  uśmiechniętymi ludźmi, bywać w ładnych miejscach. Otaczam się murem
                  i tworzę swój mały szczęśliwy świat
            • Gość: ja tez mam nadwage Re: Kto ma nadwagę? IP: *.petrus.com.pl 20.02.06, 17:58
              *mam nadwage, a jak mi mama/ktos z rodziny powie, ze przytylam to sie wsciekam
              i obrazam.
              *jestem megaleniwa
              *wyciskam pryszcze
              *udaje ze mam jakies hobby, a tak naprawde to nic mnie specjalnie nie interesuje
              *nie mam pojecia na jakie isc studia, chociaz wszyscy w klasie juz wiedza-
              czuje presje
              *usilnie probuje znalezc w sobie cos fajnego/wyjatkowego i qrwa nic
              • Gość: ehh:/ Re: Kto ma nadwagę? IP: *.bajtbusko.com.pl / 80.55.210.* 24.08.06, 19:13
                tez mam q..a nadwage
                nie mam chłopaka
                spieprzam wszystkie zwiazki
                nienawidze piwa
                pije czysta wiedząc ze mam słaba głowę
                wkurzają mnie kaczki nieziemsko
          • Gość: Kizia Re: Kto ma nadwagę? IP: 135.196.63.* 16.02.06, 15:25
            O zesz, przypomniales mi!
            Mnie sie tez wydaje, ze jestem bardzo wyjatkowa, i jak ktos mnie lubi, to
            znaczy, ze nie rozumie mojej zlozonej natury.
            Jestem ponadto najmadrzejsza i najpiekniejsza (tak tak, wiem ...)
            • Gość: Kizia Re: Kto ma nadwagę? IP: 135.196.63.* 16.02.06, 15:27
              A widzicie, nawet przez klawiature nie chcialo mi przejsc, ze ktos moze mnie
              NIE lubic...
              • Gość: Mycha Re: Kto ma nadwagę? IP: *.chello.pl 29.08.06, 21:35
                ja za to w duchu czuję się ładniejsza od większości moich kolezanek
            • Gość: ju Re: Kto ma nadwagę? IP: *.autocom.pl 20.02.06, 12:32
              *ostatnio na spacerze z moim chłopakiem wyplułam gumę do żucia...NA ŁABĘDZIA i trafiłam!!!
              *lubię bekać na głos po piwie
              *lubię rzucić siarczystą ku.... jak ktoś lub coś sobie zasłuży
              *NIENAWIDZĘ GOŁĘBI NA RYNKU W KRAKOWIE
              *nie lubię empiku
              *uwielbiam komiks wilq i jeża jerzego z gołym tyłkiem
              *kocham jeździć krakowskimi tramwajami, szczególnie tymi starymi, niemieckimi i podsłuchiwać rozmowy ludzi
              *NIENAWIDZĘ BOŻEGO NARODZENIA
              *KOCHAM MAŁEGO KSIĘCIA a mam 23 lata
              *uważam że ostatnie książki sapkowskiego nie nadają się do czytania
              *nienawidzę malować powiek i ust
              *nienawidzę zakupów w supermarketach
              *kocham perfumerie, mydlarnie, sklepiki ze zdrową żywnością, gdzie jest mnóstwo zapachów
              *zjadam pestki z jabłek bo jabłka są po to żeby z nich zjeść pestki!!!
              *kocham szorować łazienkę i myć gary
      • Gość: wstyd sie przyznac Re: Kto ma nadwagę? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.06.06, 19:23
        ja pierdze pod koldra i jak moj chlopak chce wtedy pod nia wejsc to zatrzymoje
        go calujac, puszczam baki w autobusie, mam duzo dziurawych skarpet
      • Gość: Yasió Szpak-tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:57
        Lubie ogladac mecze ktore komentuje szpakowski
        kto jeszcze lubi tego pana??
        • xxx131 Re: Szpak-tak 04.06.06, 14:16

Gość portalu: Yasió napisał(a):

> Lubie ogladac mecze ktore komentuje szpakowski
          > kto jeszcze lubi tego pana??

Ja!
    • yabol428 Re: Kto ma odwagę? 16.02.06, 03:15
      Ja mam odwagę przyznać się do tego, że nie obchodzę walentynek i uważam ten
      obyczaj za debilny. Nie tylko na forum, ale również w życiu mówię to wszystkim
      naokoło.
      • Gość: businessman Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:42
        A ja uwielbiam przesiadywać godzinami w WC z ksiażką.
        • agick Re: Kto ma odwagę? 16.02.06, 12:08
          oo.. miałam to napisac.
          notorycznie czytam siedząc na klopie gazety lub książki. jak jest ciekawy watek
          potrafie siedziec na tronie długo....

śpię w stoperach i opasce na oczach we flanelowej pidżamie, która z reguły jest
          upaprana jajkiem, oblana herbatą albo kawą.

chrapię.......
          • Gość: skryta Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:58
            To ja się jeszcze przyznam... tak naprawdę nie lubię seksu i uważam, ze jest
            grubo przereklamowany...
            • kwak31 Re: Kto ma odwagę? 16.02.06, 14:13
              He, he, zmień agancję reklamową...
              • ashka29 Re: Kto ma odwagę? 30.08.06, 16:21
                Nie lubie:
                - brunetów i brunetek
                - filmów z lejaca sie krwią
                - fasolki po bretońsku, grochówki
                - robali
                - matki mojego chrześniaka żywiołowo
                - dzieci mojej siostry- ciagle płaczą
                - tortów z kremem
                - kawało o Chucku Norisie
                - polityki
                - emerytów i rencistów w kom miejskiej ale tylko tych chamskich

Uwielbiam
                - słodycze, szczególnie te jedzone po 22
                - mężczyzn mimo 7 letniego stażu małżenskiego
                - całowac się, niekoniecznie z mężem
                - fantazjowac na tematy erotyczne
                - pić piwo i palić papierosy do upadłego
                - czasem poprzeklinać
                -obgadywać nielubianych znajomych
            • Gość: szczera-hetero Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:13
              a ja, jakbym była facetem ,to byłabym sexoholikiem i kochałabym sie z
              wszystkimi ładnymi kobietami
            • Gość: KAJa Re: Kto ma odwagę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 23:20
              Też nie lube seksu, nic w tym fajnego:/
          • Gość: Niewypełnionopola Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 26.06.06, 20:55
            Ja też spię w stoperach i też czytam w kiblu - nawet sobie zawsze z mężem kupujemy "ż życia wzięte" właśnie w tym celu.

Nie lubię Twojego Stylu, Cosmo itp
            Czytam Świat seriali i CKM
        • maggpie Re: Kto ma odwagę? 16.02.06, 17:02
          a fuj!

;-))
        • Gość: borsuk40 Re: Kto ma odwagę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 21:47
          o tak :)) aż się robi takie odciśnięcie od deski sedesowej na udach i pupie
          • Gość: Patrycja Re: Kto ma odwagę? IP: *.chello.pl 29.08.06, 21:41
            a ja uprawiając sex z moim facetem wyobrażam sobię, że to mój ulubiony
            piosenkarz lub aktor.
    • Gość: oslo Re: Kto ma odwagę? IP: *.bb.online.no 16.02.06, 14:05
      nie cierpie kawalow o Norisie
    • bejbe_bejbe20 Re: Kto ma odwagę? 16.02.06, 14:10
      nie znoszę: dowcipów o Chucku Norrisie, grochówki, naturalnego kolorou swoich
      włosówm (szatynka) i to jak na razie będzie na tyle
      pozdrp;)
    • lilarose Re: Kto ma odwagę? 16.02.06, 14:15
      - lubie M jak Miłość
      - lubię czytać G. Zapolską, polskich pozytywistów (Orzeszkowa, Prus) i
      romansidła J. Courth - Mahler
      - obgryzam skórki wokół paznokci
      - dłubię w nosie, gdy nikt nie widzi
      - uwielbiam czytać przy jedzeniu
      - lubię skóry i futra zwierzece, nie myślę, że to barbarzyństwo
      - boje sie pluskiew i karaluchów
      - czytuję Bravo Girl, Twista, Dziewczyne i inne gazety dla nastolatek :))
      - uwielbiam łazić po dworcach, kocham tamtą atmosferę
      - nie znosze szampana i słodkich drinków
      - przed ludźmi ze starszego ode mnie pokolenia udaję, że nie lubie alkoholu
      - zbieram zdjęcia i obrazki kopulujących zwierząt
      - lubię łazić po sklepach z używaną odzieżą
      - lubię lekkostrawne polskie komedie : Kochaj i rób co chcesz, U Pana Boga za
      piecem itp.
      - nie znosze Harry'ego Pottera
      - wchodzę do Sephory czy innego tego typu przybytku żeby popsikać się drogimi
      perfumami
      - potrafię się parę dni nie czesać (tylko zwijam włosy w kok)
      • Gość: Qwerty Re: Kto ma odwagę? IP: *.dsl.pipex.com 16.02.06, 14:47
        -Nie znosze seriali
        -lubie Pottera
        -czesto przegladam sie w lustrze
        -spiewam jak jestem sama w domu
        -nie pale
        -nienawidze techno
        -czasem sie nie czesze
        -lubie sie chwalic
        -balagan mnie drazni
        -irytuje mnie Paris Hilton
        -jestem zazdrosna
        -czasami ogladam idiotyczne programy typu dissmised
        -chodze czasem do klopa z ksiazka/gazeta i siedze tam dlugo,bo czytam i
        zapominam, gdzie jestem
        -uwielbiam rysowac po gazetach (najczesciej pracuje nad zdjeciami)
        -ubostwiam slodycze
        -bez skropulow jem po 22.00
        -jestem leniwa i czasem zlosliwa
        -wolalam Spice Girls od Backstreet Boys
        -Walentynki sa glupie
        -nigdy nie bylam na solarium

fajny watek ;)
      • hayde Re: Kto ma odwagę? 18.07.06, 10:34
        lilarose napisała:

> romansidła J. Courth - Mahler

Przepadam za jej ksiazkami :)) Szczególnie w wakacje :))))
    • Gość: zadrzemiona Re: Kto ma odwagę? IP: *.net-serwis.pl 16.02.06, 15:37
      - dłubię z zębie palcem
      - nałogowo zdradzam chłopaka
      - jak mam okers, nie zmieniam majtek przez kilka dni
      • Gość: wstyd? Re: Kto ma odwagę? IP: 212.182.0.* 16.02.06, 15:50
        mam dziś nieogolone pachy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka