mnop2 19.12.11, 23:43 chonotubliżej i powiedz po cichu gdzie jesteś jak Ciebie nie ma ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-roman Re: Rome-ek 20.12.11, 22:23 Pierwsza odpowiedź, jaka mi się nasunęła to: "Siedzę na koniu". Na serio, kiedy nie zamieniam muszli w diamenty, to po prostu jestem zajęty. Niestety, przez parę następnych dni mnie raczej nie będzie (wyjazd w rodzinne strony), lecz około 28. się znów pojawię :) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Rome-ek 20.12.11, 23:09 Jak zauważyliście, na miau pojawiło się nowe miaukonto :) Ładny suwaczek? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rome-ek 21.12.11, 00:05 Borze Cienisty, jaki piękny suwaczek, już go zauważyłam chwilkę temu... Marzy mi się podobny :) np. z tekstem "Antoś mruczy mi do ucha już... dni" i z pręgowanym pasiastym zielonookim burasem na zielonym tle... Ale by to było piękne... Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Rome-ek 21.12.11, 00:18 Ok, mnie przez parę dni tu nie będzie (być może wpadnę, ale na krótko), więc w razie czego, jak będzie coś do poprawki, to zrobię to później, ok? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Rome-ek 21.12.11, 00:59 dzięki, już prawie mam, to co chciałam :D Odpowiedz Link