25.11.12, 00:49
Knudniki karmię. Bo inaczej uciekną i nie będą pracować, a ja nie dostanę kasy za ich pracę. W sumie jest to alien trafficking...

No naprawdę, żeby stara baba grała w grę?! Może Majowie i dozorca Popiołek mieli rację: nadchodzi koniec świata.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Knudniki 25.11.12, 08:14
      Niejedna stara baba w gry gra po nocach:) Co najmniej już dwie na pewno:)
      • misiania Re: Knudniki 25.11.12, 10:24
        Czasem lepiej grać w grę za dnia, kiedy Stany śpią :) Za jakąś godzinę pojawią się nowe knudniki na aukcji, muszę jakiegoś sensownego kupić, bo brakuje mi kogoś do pracy umysłowej. Chociaż nadal uważam to za moralnie wątpliwe...
      • cyprian.cyper Re: Knudniki 07.12.12, 14:39
        nie bo trzy ;ppp
    • sootball Re: Knudniki 25.11.12, 11:34
      My gramy z mężem. Stare konie, a karmimy zwierzątka, wykuwamy lodowe kilofy i przygotowujemy czary.
      • misiania Re: Knudniki 25.11.12, 13:08
        Trochę mi jakby lżej, skoro mam towarzystwo :) Kupiłam dwa knudniki, nakarmiłam i teraz zarabiają na mnie kasę. Wszystkie siedem. Natomiast nie mogę znaleźć w labiryncie drogi do Toll Town, gdzie można kupić zabawki dla Ring Thinga, a on czemuś smutny jest. W dodatku notorycznie dostaję wpiernicz w pojedynkach z takimi paskudnikami. I nie wiem, dlaczego, bo jestem uzbrojona... Status mam za niski chyba.
    • sootball Re: Knudniki 25.11.12, 15:51
      Miałabym wielką ochotę zagrać w Eve Online, ale do tego, żeby porządnie zagrać, a najpierw nauczyć się reguł (uwielbiam gry o dużym stopniu realizmu, czyli skomplikowane) , musiałabym zostać bezrobotną ;)
      • sootball Re: Knudniki 25.11.12, 16:15
        a teraz uczę się Adoma :)
        Minimalna grafika (naprawdę minimalna, trudno o bardziej minimalną :)), za to wypas pod względem treści :)
        • misiania Re: Knudniki 25.11.12, 17:07
          A to moje to Rings of Orbis. Jeśli chodzi o realizm w grze, to chyba pobierają mi podatek od tego, co zarabiają knudniki, bo 10% mi gdzieś znika. I w ogóle dosyć rozbudowany jest to świat. Jak się trochę w nim rozeznam, to zacznę wyprawiać się w kosmos, na razie powiększam stan konta głównie.
    • kaga9 Re: Knudniki 25.11.12, 22:51
      Jakaż to przepiękna nazwa -knudniki! Brzmi tak...wypaśnie.
      • misiania Re: Knudniki 25.11.12, 23:30
        Prawie jak knedle :)
        • kaga9 Re: Knudniki 26.11.12, 21:03
          Noo, takie właśnie. Pulchne, miękkie...

Moja synestetyczna wyobraźnia szaleje;)
    • mnop2 Re: Knudniki 26.11.12, 21:39
      a ja obrambiam zdjęcia na fotoszopie
      • 3.14-roman Re: Knudniki 27.11.12, 22:43
        Znęcasz się nad zwierzętami? Biedny szop :)
    • 3.14-roman Re: Knudniki 27.11.12, 22:44
      Czy masz z knudnikami podpisaną jakąś umowę o pracę? Czy może na dzieło je zatrudniasz?
      • mnop2 Re: Knudniki 02.12.12, 09:11
        na pewno na czarno, kapitalistka jedna!
        ;)
        • misiania Re: Knudniki 02.12.12, 10:41
          Jakie tam na czarno! Umowa na czas określony. Serio, jeden mi właśnie zniknął, bo umowa była do 1 grudnia. I muszę o nie dbać, bo jak są głodne lub zmęczone, to mi Rada zabiera część zarobków :(

Jakbym się bardziej postarała, to bym w dwa dni osiągnęła milion chitów na koncie (zaczynałam od kilku tysięcy i jednego knudnika w połowie listopada :))))
          • misiania Re: Knudniki 27.12.12, 20:39
            Ta dam! Przedstawiam Wam moje knudniki :) Przeurocze, nieprawdaż?

http://i50.tinypic.com/23ly2q9.png
            • misiania Re: Knudniki 27.12.12, 21:17
              Kurczę, wygrywam już 1 na 4 pojedynki, taka jestem niby fiu fiu fiu silna. A potem przychodzi taki owaki i psuje mi statystyki. Nabyłam więc kryształowego robala zaczepnego, niech mi się teraz jakiś podlec nawinie pod pazur... :(
              • 3.14-roman Re: Knudniki 29.12.12, 20:26
                Jaka jest funkcja robala zaczepnego? Poza zaczepianiem, oczywiście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka