tfu.tfu 26.12.12, 04:28 Roman poszedł precz spod Jesiona i w ogóle, smutek... hmmm hmmm się napiję chyba z tej zgryzoty ;-P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_bojowa Re: pusty cmentarz 26.12.12, 08:28 O czwartej rano pijesz?Chyba tylko zgryzota usprawiedliwia;) Roman faktycznie gdzieś wsiąkł, nie wiadomo gdzie, łobuz. Ja bywam codziennie, ale co tu pisać skoro szarość, panie, i ciemność? Czekajmy do wiosny, się zazieleni i będzie więcej nas, cmentarników, zobaczysz:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: pusty cmentarz 26.12.12, 09:11 Do wiosny piechotą będę szłaaaaa! (szalala) Machacze wszystkim! :) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: pusty cmentarz 26.12.12, 10:56 Tfuwka, a co Ty, dzieciaku, o tej porze robisz na cmętażu? Może jak 3,14Romciowi wydziergamy komplecik zimowy - Ty czapę, a ja szaliczek - to nam się nawróci? Może Mu tu za zimno? Kikimora też kiedyś tu bywała, mogłaby wyszydełkować ręcawiczki... Odpowiedz Link
kaga9 Re: pusty cmentarz 26.12.12, 12:13 I Wilówka, ona też taaakie fajowe rzeczy dzierga! Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: pusty cmentarz 26.12.12, 14:13 Wilowka to swetrek Romciowi może zrobi? Odpowiedz Link
majowa_kotka Re: pusty cmentarz 27.12.12, 12:55 To ja może skarpety? Ewentualnie serwetę szydełkową, ja na szydełku jakoś bardziej... :) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: pusty cmentarz 27.12.12, 13:55 w pracy jestem co noc do końca roku, albo do kiedy mi zmiennika nie zatrudnio! fajnie jest :-D przystojniaki się kręcą, wesoło ;-P Odpowiedz Link
misiania Re: pusty cmentarz 26.12.12, 16:54 A taka na przykład ja to leżę i trawię. Jak wążżżżż.... zzzzz. zzzz... Odpowiedz Link
mnop2 Re: pusty cmentarz 26.12.12, 17:11 cośty! móha robi zzzzz zzzzz, a wąsz tylko i wyłącznie s s, no spróbuj: s s Odpowiedz Link
good_morning Re: pusty cmentarz 26.12.12, 17:29 ja neutralizuje swiateczne ssssssss i zzzzzzzzzzzz mam coraz mneijsza tolerancje na swiateczne z wiekiem ;) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: pusty cmentarz 26.12.12, 17:35 ja na to mówię, że się przeistoczyłam w anakondę... albo, że ciąża spożywcza ;) Odpowiedz Link
good_morning Re: pusty cmentarz 26.12.12, 17:41 btw. tigerku, nie mam juz w ogole gg (zeby nie bylo, zem gbur czy cos tam ;)) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: pusty cmentarz 27.12.12, 15:14 eh... ale jak zatęsknisz za mną kiedyś, to napiszesz słóweczko choćby na gazetowom pocztę? Odpowiedz Link
nuova Re: pusty cmentarz 26.12.12, 20:32 > Roman poszedł precz spod Jesiona tak na poważnie? Ja marzę, planuję (MOŻE) podróż, więc mnie nie ma... Odpowiedz Link
misiania Re: pusty cmentarz 26.12.12, 22:06 Ooooo! Jak słyszę 'podróż' tom od razu żwawsza. Lubię to słowo :) A dokądtodokąd? Odpowiedz Link
nuova Re: pusty cmentarz 27.12.12, 18:59 misiania napisała: > Ooooo! Jak słyszę 'podróż' tom od razu żwawsza. Lubię to słowo :) A dokądtodoką > d? Ja szczególnie lubię czynność :) Myślę nad Afryką Płn. Odpowiedz Link
nuova Re: pusty cmentarz 27.12.12, 18:58 good_morning napisała: > odlatujesz na zime? chciałabym, ale to jest na razie w kwestii racjonalnego ważenia + i -. Odpowiedz Link
good_morning Re: pusty cmentarz 27.12.12, 19:07 brzmi obiecujaco jednak z tego, co wyzej czytam. powodzenia! :) Odpowiedz Link
nuova Re: pusty cmentarz 27.12.12, 19:16 obym znalazła kompana podróży, a z tym lekko nie będzie... Odpowiedz Link
misiania Re: pusty cmentarz 27.12.12, 21:22 Gdybym zawsze czekała aż jakiś kompanion wyrazi chęć podróży tam, gdzie akurat ja pragnęłam się wybrać, to by mnie sporo w życiu ominęło, zauważam w didaskaliach. Odpowiedz Link
nuova Re: pusty cmentarz 28.12.12, 21:10 Do miejsc, gdzie umiem pogadać z tubylcami, mogę wybrać się sama. Jednak eng czy fr nie pozwalają mi się porozumieć w st. komunikatywnym. Żałuję, że nie kontynuowałam nauki franc. ... Odpowiedz Link
misiania Re: pusty cmentarz 27.12.12, 00:49 Ciekawe, ile mandarynek jest w stanie wchłonąć mój organizm. Eksperyment niestety jest w fazie końcowej ze względu na niedostateczną liczbę mandarynek przygotowanych na tę okoliczność. Właśnie mi się przypomniało, że na fabryce rozdawali urlopy na gwiazdkę, więc nie muszę jutro wstawać z kurmi. Ale ale ale! Taki zestaw musicali dostałam na dvd i oczywiście zaczęłam od Upiora mojego ukochanego. Jak to miło się przekonać, że znowu tegoż Upiora gra piękny mężczyzna. Chyba ich Webber specjalnie dobiera - najpierw Butler, teraz Ramin Karimloo. To oczywiście rujnuje literacki pomysł pana Lerouxa, ale jakaż radość dla patrzącego. Ekhm... Patrzącej. I jakiż mam teraz wspaniale nieistotny dylemat: co teraz obejrzeć - dalsze losy Upiora (bez Karimloo, no ale co Upiór to Upiór), czy Les Mis (z Karimloo, ale widziałam niedawno przedpremierowo filmową adaptację z Jackmanem i Crowe, i może jeszcze za wcześnie na dobitkę). Odpowiedz Link
tfu.tfu mam pomysła ;-P 27.12.12, 14:01 należy się meldować codziennie napisać choćby 1 zdanie, inaczej wszyscy se pójdo precz i sama tu będę siedzieć. a tera wont, lece do fryzjera i do biedrąki, bo muszę coś do żarcia kupić (świętowanie mnie ominęło, bo albo w pracy byłam, albo spałam ;-P), a ten jeden przystojny dziś mię nawiedzi i w ogóle nie wiem, czy warto, ale co mi tam ;-P najwyżej go kopnę w zadek moim onucem typu emu (przynajmniej mu miętko będzie, o!) w ogóle teges, strasznie fajnie, że się odzywacie :-D stęskniłam się wasza na zawsze zmora spod Jawora :-P Odpowiedz Link
misiania Re: mam pomysła ;-P 27.12.12, 15:23 Opowiedz o przystojnym, to zawsze dobre opowieści są : ))) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: mam pomysła ;-P 27.12.12, 21:56 ogrzewać mię chciał własnym ciałem ;-P na razie no progress, bom zarobiona Odpowiedz Link