25.09.13, 00:26
Nie chce mi się spać. Wogle. A za 6 godzin muszę wstać. Zrupcie coś.
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Wogle 25.09.13, 00:31
      Po co idziesz spać więc, ha?
      • dunajec1 Re: Wogle 25.09.13, 02:02
        Nie poszla spac bo pisala ,ale mozesz liczyc baranki, swiecone, to moze zasniesz.
        • kaga9 Re: Wogle 25.09.13, 16:12
          Zasnęłam wśród mąk, ale się nie wyspałam. Więc teraz, ofszę, jestem senna (Ayrton), ale nie mogę chęci wprowadzić w czyn. Grrrr. Grrr, bo wieczorem znów mi się nie będzie chciało spać, już ja się znam.
          • mnop2 Re: Wogle 25.09.13, 18:35
            matko, jaka ja byłam gópia, że tu nie zajrzałam. przebudziłam się o 1 nie mogłam spać. musi w powieczu coś było...
            • kaga9 Re: Wogle 25.09.13, 21:10
              Były kiedyś billboardy, które mówiły, że Tam, Gdzie Mieszkasz nie ma czasu na sen. A tu ani czasu, ani możliwości, powiadasz...
              • mnop2 Re: Wogle 25.09.13, 21:14
                powiadam Ci, że norrrmalnie nie szło i nie biegało spać
                idę nadrabiać zaległości :)
                • kaga9 Re: Wogle 25.09.13, 21:50
                  Ić.

Mnie się już oczywiście nie chce:D
                  • misiania Re: Wogle 25.09.13, 22:14
                    A taka na przykład ja to znalazłam usypiankę. Na YT jest 17 częściowa playlista z przedstawieniem Kobieta i mężczyzna (kabaret Hrabi, ofkoz). Jak się to włączy, to leci na okrągło. Spektakl jako taki już tu reklamowałam, ale o skutkach ubocznych donoszę uprzejmie teraz. Mianowicie włączenie tego cichutko tuż przy łóziu powoduje, że zasypiam jak niemowlę gdzieś w okolicach romansu z Jolką. Budzi mnie potem song "Andrzeju!!!!', ale zamykam wtedy pokrywkę od laptoka i śpię słodko dalej.

Oczywiście jak się nie widziało wcześniej "Kobiety i mężczyzny" to o zaśnięciu nie ma mowy, co bardzo uprzejmie proszę wziąć pod uwagę :)))
                    • kaga9 Re: Wogle 26.09.13, 16:29
                      Popsuwasz se laptoka!

Andrzeju, Andrzeeejuuuu, reeeeeetyyyyyyyyyyy, reeeeetyyyyyyyyy, jeeeeeeeejuuu...Koffam:)
                      • misiania Re: Wogle 26.09.13, 16:40
                        nene, maka tak się zamyka. to dla gupich amerykanów laptok wymyślony jest :)

A Kołaczkowska to geniusz.
                        • kaga9 Re: Wogle 26.09.13, 21:53
                          Jesss. Wprawdzie słabo z aktualizacją, ale mądrego to i przyjemnie poczytać. Znasz? www.blogpartyzancki.pl/
                          • ten_azorek Re: Wogle 06.10.13, 03:02
                            Jeśli Kaga jest kobietą, to oczywiste, że czasem nie śpi. Tylko facet mówi "dobranoc" i jakbyś pilotem wyłączył - już śpi.
                            • apersona Re: Wogle 06.10.13, 14:49
                              Też to obserwuję. Chcę równouprawnienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka