aaricia_szalona 11.10.13, 09:33 Jesień pobudza tęsknotę. Tęsknię za Zmrużem. I za Vifxen i Nessie. Za Wami też zatęskniłam... and now for something completely different... ÄÅRYKKI SZÄLÅNNA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Zatęsknik 11.10.13, 10:46 a bo tu coś za cicho, za mało ruchu w tym życiu po życiu, a kiedyś tak przytulnie tu bywało... Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Zatęsknik 16.10.13, 15:42 Bo tu jest cmentarz, to myslisz ze na takim miescu ma byc duzo ruchu? I glosno? Przeciez Ci co leza 2m pod ..... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Zatęsknik 16.10.13, 15:50 a bywało, że bywało dużo ruchu... oj bywało... ale mówią, że wszystko przemija, nawet ożywione życie pozagrobowe ;) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Zatęsknik 16.10.13, 23:31 Trusieńko, Ty jesteś zafsze i wszeńdzie, i tęsknić za Tobą nielzja;) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Zatęsknik 17.10.13, 08:37 zakopać? w sumie całkiem stosowny foch zważywszy na miejsce ;) Odpowiedz Link
uccello Re: Zatęsknik 30.10.13, 21:06 Trusiuu! Ja tęsknię. A dwie małpy wrzeszczą w Twojej gazetowej skrzynce Odpowiedz Link
uccello Re: Zatęsknik 30.10.13, 21:52 Ja tu zaglądam,podczytuję, chichoczę, ale ostanio nie miałam już sił na pisanie. Uważam , że powinno być jakieś konstytucyjne prawo chroniące Obywatela przed zbytnim wyczerpaniem realem, co Wy na to? Odpowiedz Link
uccello Re: Zatęsknik 31.10.13, 10:10 ta mizantropia,że zapytam nieśmiało rozciąga się również na byty netowe? Odpowiedz Link
apersona Re: Zatęsknik 02.11.13, 18:26 Netowe są mniej groźne bo można je łatwo wyłączyć abo fokle sie nie włączać w ludziowstręcie Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zatęsknik 05.11.13, 10:15 Aha. :))))))))))))))))) Właśnie maupom tym odparłam, że dobrze byłoby Cię TU widzieć znowuż. Chcę i mam! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zatęsknik 03.12.13, 11:05 Naprawdę?! :) Ha! (Ale to mrugnięcie porozumiewawcze niepoczene było) Odpowiedz Link
misiania Re: Zatęsknik 25.11.13, 10:12 Ojejku jejku... :(((((( www.hollywoodreporter.com/live-feed/family-guy-kills-brian-659689 Odpowiedz Link
misiania Re: Zatęsknik 27.11.13, 23:18 Bym przeczytała kolejną książkę dra House'a. Ale napisał tylko jedną. Dlaczego? Odpowiedz Link
misiania Re: Zatęsknik 01.12.13, 18:55 Śmierć nie z powodu starości to zawsze dramat. Ale tutaj los miał chyba wyjątkowo podły nastrój, no bo jakże tak? Żal Paula Walkera... :( Odpowiedz Link
be_ell Re: Zatęsknik 03.12.13, 18:28 Może nie jestem w kursie dzieła, ale ni chu...chu nie wiem kim był pan Paul Walker.. A ja tęsknię za Azorkiem. P.S. O mnie nikt nie wspomniał... Odpowiedz Link
misiania Re: Zatęsknik 03.12.13, 19:33 Ja wyciskałam z nieszczęsnego mojego malucha wszystko, co mu fabryka dała, gdy trenowałam zmianę biegów w ciągu ułamków sekund. A spod świateł ruszałam jak błękitna strzała i byłam nie do pokonania na pierwszych ośmiu metrach :) Wszystko to po obejrzeniu Szybkich i wściekłych - z Walkerem właśnie. Naprawdę, zmianę biegów miałam dopracowaną do perfekcji. A w maluchu drążek zmiany biegów był długi jak cholera, sporo się trzeba było namachać... Odpowiedz Link
kaga9 Re: Zatęsknik 03.12.13, 20:31 Ani o mnie. Znaczy wieczność nie dla nas: Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią się im płaci. Chwiejna waluta. Nie ma dnia, by ktoś wieczności swej nie tracił. Wisława Szymborska Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Zatęsknik 04.12.13, 08:31 be_ell napisała: > P.S. O mnie nikt nie wspomniał.. Och, Dzwoneczku, przecież wiesz, że my tu za Tobą zawsze! Ale na szczęście ostatnio tu bywasz i zanim zdążę zatęsknić już jesteś i coś piszesz, co mnie bardzo cieszy, Kochana Za to niepokoi mnie prawie całkowita nieobecność mojej Duchowej Siostry Aaricii, bo nawet na małpie już nic a nic. Zaraz do niej napiszę soczysty list z pogróżkami. Ha! Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Zatęsknik 04.12.13, 22:02 Ku mua? List? O jak miło. Uwieeeelbiam listy, zwłaszcza sosyste :D Dzidzinka, jestem, jestem. Włażę sobie na cmentek w nocy, a ftedy tylko czytam, bo fszystko śpi i nie odpowie od razu ;) Odpowiedz Link
misiania Re: Zatęsknik 05.12.13, 20:26 Engelberta Humperdincka przesłuchuję właśnie i się zastanawiam, jak to jest możliwe, że każde słowo słychać tak wyraźnie. Całkiem inaczej, niż obecnie zwyczaj nakazuje. Przedtem sprawdzałam Toma Jonesa, a konkretnie Delilah (ach, American Hustle...) i było to samo. Jak sięgnę po Barbrę i Gilberta O'Sullivana na pewno trend się utrzyma. I komu to przeszkadzało? Odpowiedz Link
apersona Re: Zatęsknik 06.12.13, 12:06 Lauriego przesłuchaj czekając kolejnej powieści Odpowiedz Link
misiania Re: Zatęsknik 10.12.13, 20:36 Zorientowałam się, że dawno nie słyszałam "O tu, tu mi kaktus wyrośnie.". Czy ludzie teraz mniej kłamią, czy co? Odpowiedz Link
thorgal_aegirsson Re: Zatęsknik 09.01.14, 22:22 Właśnie się wygrzebałem ze swojej mało gustownej trumny. Warto zostać na dłużej? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Zatęsknik 09.01.14, 22:52 mhm, możesz dostać vódki navet, jeszcze jest ;-) Odpowiedz Link