tfu.tfu Re: Poniedziałek 09.02.14, 23:42 jestem jak najbardziej za bo mam vkurva i chciałabym, żeby przeszedł, preferowalnie na kogoś innego ;-P o! Odpowiedz Link
uccello Re: Poniedziałek a jakby środa 12.02.14, 15:20 Luuudzieee śpiiicieee? Bo jaaa taaaak. Niby siedzę i stukam, w głowie mojej mgła i deszcz ze śniegiem. Ktoś z Was widział dziś słońce? Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Poniedziałek a jakby środa 12.02.14, 16:17 ja, z rana, ale teraz pada deszcz, a ja żłopię kolejną kawę i kombinuję co by tu jeszcze zrobić ;-) żeby nie robić tego, co powinnam :-P zjadłam już, vięc teges, stanie v garach odpada, pozmyvane, mogłabym zamieść i umyć podłogi... ech ;-) Odpowiedz Link
be_ell Re: Poniedziałek a jakby środa 12.02.14, 20:17 A w mieście Łodzi w poniedziałek był upał (9 stopni) i piękne słoneczko. Które mię zwiodło, bo latałam to tu to tam w rozpietej kurteczce. I tera mam Wirusa i wirusa... Muszę dotrwać w robocie do końca tygodnia potem mogie umrzeć ale.. Kuruję się. Tera w Łodzi zimno i gmła Odpowiedz Link