be_ell 08.05.14, 17:00 A się zaskoczyłam dzisiaj, kupuję Wyborczą a tu do mnie krzyczą, że to już 25 lat. Ćwierć wieku znaczy. Kupuję od pierwszego numeru. Luuuuudzie! Jaka ja stara jezdę. Wy też tak mieliście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hek_sa Re: A się zaskoczyłam dzisiaj 09.05.14, 20:29 Ja się zaskoczyłam parę lat temu, kiedy uświadomiłam sobie że urodziłam się zaledwie naście lat po II światowej. A zawsze wydawało mi się, że to było dłuuuugo po maju 45r. No i wyszło jaka ja stara jezdem buuuuu :-( Odpowiedz Link
3.14-roman Re: A się zaskoczyłam dzisiaj 10.05.14, 21:10 Ktoś mądry powiedział, że czas płynie wolno, po to, by w pewnym momencie życia nagle nabrać przyspieszenia. Kiedy zobaczyłem ten artykuł też poczułem się z lekka nieswojo. Odpowiedz Link
miau.weglowy TTM 12.07.14, 13:42 jestem ja sobie wczoraj na youtube i robie wspominki i tak nagle pacze, a moje ulubione kawalki z mlodosci maja date 1984! ;D Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: TTM 12.07.14, 14:05 a, wiesz, imho to dobra muzyka się skończyła w latach 90-tych ;-) zatem nie jesteś absolutnie stara, masz dobry gust muzyczny :-P Odpowiedz Link
miau.weglowy Re: TTM 12.07.14, 14:56 to jest bardzo pokretne pocieszenie, niemniej dzieki, dobra kobieto ;D dokad wylatasz tak w ogole? moze dzie blisko mnie? ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: TTM 12.07.14, 15:13 a jeszcze nie wiem :-D póki co risercz robię, choć może do Londka? się obaczy zanim mi paszport wydadzą, to zdecyduję ;-P jakby co, to gazetowego odbieram, także teges, można pisać (-: Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: TTM 12.07.14, 18:46 znaczy mam napisać bez zachęty? dopsz, ale to już we wtorek, bo jadymy do hanysóf :-) Odpowiedz Link
miau.weglowy Re: TTM 12.07.14, 21:09 caly moj zapas zachet to ja w robocie zuzywam a dorosle towarzystwo niech pisuje jelsi chce, bez certolenia sie ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: A się zaskoczyłam dzisiaj 12.07.14, 14:04 nie, bo ja nie kupuję, biedna jestem, nie stać mię :-) Odpowiedz Link
ten_azorek Re: A się zaskoczyłam dzisiaj 05.09.14, 11:21 A jaka ja jestem stara! Jak Troja. Większość ludzkości jest młodsza ode mnie. Moja koleżanka, rówieśniczka od 9 lat jest babcią. Ale wcześnie się rozmnożyła, trzeba powiedzieć. Jej córcia też. :) Odpowiedz Link
be_ell Re: A się zaskoczyłam dzisiaj 13.09.14, 09:14 A ja cały czas przechowuję zeszyty z Listy Przebojów Programu Trzeciego. Od 1982 roku, od pierwszego notowania, o Odpowiedz Link
uccello Re: A się zaskoczyłam dzisiaj 20.09.14, 23:29 O! To polecam Ci Radiotę. Najlepiej pobrać do organizmu w formie audiobooka Odpowiedz Link