Oto kilka rzeczy, które mam do sprzedania, oczywiście mam tego dużo więcej i będę sukcesywnie dodawać. Wymiary podam zainteresowanym na życzenie. Kontakt w wątku lub na maila gazetowego. Mogę też przesłać dodatkowe zdjęcia. Wysyłka wg cennika pp.
1. Eleganckie buty ze skóry naturalnej (na zewnątrz i w środku), rozmiar 36, ja nosiłam 37 i były dobre. Stan bdb minus, posiadają ślady użytkowania. Cena 15zł.
2. Malinowe klapki z Włoch, 100% skóra naturalna (w tym podeszwa), rozmiar 37, posiały jeszcze takie gumki na piętę, ale bardzo niewygodne, więc je obcięłam, dlatego stan db. Cena 15zł.
3. Torebka z miękkiej, lekko połyskującej skóry eko z licznymi kieszonkami, mieści A4. Stan db plus, cena 10zł.
4. Torebka jamnik z cieniowanej skórki eco z niemieckiej adessy, brązowa, użyta może 2 razy, stan bdb, praktycznie jest jak nowa, cena 10zł.

img441.imageshack.us/img441/7646/dsc02119y.jpg//" border="0" alt="http:
img441.imageshack.us/img441/7646/dsc02119y.jpg//">
5. Letnia pleciona torebka, przywieziona z Niemiec, stan bdb, używana w czasie 1 wyjazdu nad morze, cena 10zł.
6. Bordowa torebka z ćwiekami, dość sztywna, kupiona w Niemczech (była dość droga), stan bdb, cena 10zł
7. Szara lekko połyskująca torebka z takiego nylonowego materiału, dość porządnego i sztywnego, kupiona w niemieckim butiku, uwielbiałam ją, ale już mi się znudziła, stan bdb, cena 10zł.
8. Torba moro, gruba bawełna, mieści A4, stan bdb, cena 8zł
9. Aktówka na A4 z błyszczącej sztywnej eko skóry, bardzo elegancka, posiada odpinany pasek na ramię, w środku 2 przegródki oraz rozpinana część na przybory pismiennicze i dokumenty, rzadko używana, stan bdb, cena 35zł.
10. Spódnica safari, beżowa, rozmiar 38/40, kupiona w DE, stan bdb, 10zł.
11. Oryginalna spódnica khaki z DE, 38/40, grubsza bawełna, założona 1 raz, stan bdb, 10zł.
12. Spódnica H&M, rozmiar 38, cudne kolory jesieni, ładne się układa, kupiona w przypływie zachwytu i nie mam je do czego nosić, stan bdb, cena 15zł.
13. Spódnica Zara, ze złotą nitką, rozmiar 38, doskonała na lato, 100% bawełna, stan bdb, cena 25zł.
CDN.