Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

patrax ma rację

11.08.03, 23:29
    Dlaczego? Bo Waszym zadaniem, drodzy Prezesi, jest grać. Myśleć, jak zbudować
    drużynę. A nie, jak podłożyć świnię komu innemu. Sprowadzacie się tym do
    poziomu stron konfliktu Szczakowianka - piłkarze Świtu - PZPN. Od ścigania
    kloniarzy jest Nasza Ukochana Redakcja, a nie Wy. A może skuter Wam się na
    mózgi rzucił? Nie jesteście W NICZYM w związku z tym lepsi od kloniarzy... A
    nawet gorsi... A wiecie, czemu? Bo kapujecie. A kapowało to się w UB na
    porządnych ludzi. Nie pasuje Wam klon? To go olejcie. I tak nie wygra. Nie
    będzie miał czasu konfigurować składów. O tym nie pomyśleliście? Ile czasu
    poświęciliście na obmyślenie strategii? Na zebranie zawodników? To pomnóżcie
    to razy 40 czy ile tam tych klonów nie jest. Jeste to w stanie jeden człowiek
    zrobić porządnie?
    A może... sami macie klony i chcecie od siebie odwrócić uwagę?
    Dla pytalskich: mam 1 (jedną - JEDNĄ) drużynę.
    Obserwuj wątek
      • patrax Nic dodać nic ująć. 11.08.03, 23:36
        Gorzka prawda Prezesie Siedlo!!!!!
        Przemo napisał samą prawde.
        • siedla Re: Nic dodać nic ująć. 11.08.03, 23:39
          nudzisz mnie juz...
        • francuz_el Re: Nic dodać nic ująć. 11.08.03, 23:44
          Ja tez mam jedna druzyne, jak zwykle zreszta, w koncu jestem pozadnym
          elblazaninem :P Oczywiscie jako patriota lokalny mam w skladzie Marcina
          Burkhardta ;) A klony mnie nie interesuja, bo nie chce sobie nerwow psuc, a
          chce sie tylko dobrze zabawic...
          • patrax Re: Nic dodać nic ująć. 12.08.03, 02:42
            francuz_el napisał:

> Ja tez mam jedna druzyne, jak zwykle zreszta, w koncu jestem pozadnym
            > elblazaninem :P Oczywiscie jako patriota lokalny mam w skladzie Marcina
            > Burkhardta ;) A klony mnie nie interesuja, bo nie chce sobie nerwow psuc, a
            > chce sie tylko dobrze zabawic...
            Witam Ziomka z Elbląga podeślij mi swój gg na moją poczte patrax@gazeta.pl to
            bedziem mogli se czasem pogadać o naszym pięknym mieście. Pozdrowienia
          • patrax Re: Nic dodać nic ująć. 12.08.03, 02:46
            Francuz dzięki za wpis do mojej ligi Orlen Team tylko ja tam nie widze
            Burcharda tylko Zieńczuka chyba że masz nie jedną drużyne? Prosze wyjaśnij mi
            to. Pozdrowienia
        • kibic_wisly Re: Nic dodać nic ująć. 12.08.03, 13:47
          Zgadzam się ze wszystkim co napisali petrax i przemek na tym forum w sprawie
          klonów...
          Fakt, że sprawa klonów denerwuje większość nas wszystkich, ale żeby od razu
          donosić w sposób jaki to robi siedla...
      • victim Re: patrax ma rację 12.08.03, 02:07
        porównanie z domosicielstwem do UB zupełnie nie na miejscu. sytuacja jest
        zupełnie nieanalogiczna. zasady są jasne, jeśli ktoś je łamie a ktoś inny
        unaocznia to redakcji, w ten sposób jej pomagając i oczyszczając całą grę, to
        nie ma w tym nic złego. tak sprawę można porównać do afery szczakowianka-
        świt... stosując twoją logikę, można stwierdzić że prezes świtu powinien
        siedzieć cicho i nie walczyć o sprawiedliwość, donosząc na ludzi którzy
        próbowali go oszukać. kloniarstwo wg regulaminu piłkarzyków jest złamaniem
        zasad gry, czyli nie mniej ni więcej oszustwem. kloniarze oszukują redakcję jak
        i wszystkich pozostałych graczy. swoją drogą co cie to obchodzi co robi siedla?
        ma na to czas to niech działa, robi przynajmniej coś pożytecznego dla tej gry.
        • victim Re: patrax ma rację 12.08.03, 02:13
          co do teorii, że klon musi ślęczeć nad wymyślaniem taktyki i nigdy nie wygra...
          tjaaaa jasne, chyba nie widziałeś dokonań beczkiwina i jakoniego w zeszłych
          sezonach. w kloniarstwie chodzi o to, że poszczególne drużyny są do siebie w
          miarę podobne i wymyślenie zmian dla kolejnych drużyn nie zajmuje wiele czasu.
          jeśli w ogóle takie zmiany trzeba wprowadzać. poza tym w miarę upływu gry,
          najgorszymi drużynami już się nie gra, a myśli się tylko nad taktyką tych które
          są w czubie. taaaaaaaaaaaaaaaaaaak i z pewnością wszyscy tu marzą o skuterze.
          jeśli ci przeszkadza to co robi siedla, to zastosuj własną radę i to olej.
          jeśli nie jesteś klonem nie powinno ci to przeszkadzać.
          • patrax Re: patrax ma rację 12.08.03, 02:59
            Jeżeli chcesz wiedzieć to prezesi jakoni i beczkawina spędzali sporo nocy nad
            tym aby poustawiać swoje maszyny także mi nie mów że Kloniarstwo to nie jest
            pracochłonne zajęcie.
          • siedla Re: patrax ma rację 12.08.03, 07:22
            dzieki, piekne slowa... ;-)
          • w.e.r.t Re: patrax ma rację 12.08.03, 19:22
            nic dodać, nic ująć
        • boixos Re: patrax ma rację......buahaha.....jaka racje? 12.08.03, 20:34
          Jaka racje ma petrax....? Regulamin jasno mowi o tym ile mozna miec
          drzuyn...wiec o jakiej racji mowisz> chyba ze ty inaczej interprtujesz slowa
          regulaminu "...kazdy gracz moze miec nie wiecej niz 5 druzyn..." i jesli sie na
          nie zgodziles... to teraz nie znieniaj zdania. Jakby w Polsce kazdy inaczej
          bedzie sobie interperetowal prawo to bysmy sie juz dawno pozabijali....albo nie
          starcza mi wyobrazni zeby pomyslec co by sie dzialo.
      • rys23 Re: patrax ma rację 12.08.03, 07:56
        Te porownania sa zupelnie nie na miejscu, przeciez chodzi o jasna sprawe - ktos
        lamie proste zasady gry, ktore kazdy dobrowolnie zaakceptowal. Wyobraz sobie,
        ze mamy rozegrac meczyk, ja wystawiam 11 pilkarzy a ty 666! I co, fajna zabawa,
        dla kogo? I wcale nie chodzi tu o jakis gowniany skuter tylko o mila rozrywke.
        Pozdr
        • patrax Re: patrax ma rację 12.08.03, 12:12
          To niech sędzia ich wywala a nie donosiciele. W tym przypadku redakcja jest
          sedzią.
          • rys23 Re: patrax ma rację 12.08.03, 12:13
            Znowu zaczynasz:))
            • patrax Re: patrax ma rację 12.08.03, 19:12
              rys23 napisał:

> Znowu zaczynasz:))

To przestańcie donosić .
              • rys23 Re: patrax ma rację 12.08.03, 19:14
                Jeszcze na nikogo nie donioslem i nie zamierzam, kazdy widzi kto klonuje:D
      • lucky_bastard Re: patrax ma rację 12.08.03, 20:55
        Wniosek jest taki, można mieć 5 drużyn ( tak mówi regulamin ). Każdy zaczynając
        grać w piłkarzyki zatwierdzał i akceptował regulamin. Kto nie przestrzega go
        jest oszustem, kto przestrzega uczciwym graczem.

Sprawa donosicielstwa.
        Z jednej strony popieram patraxa, ponieważ sam nie lubię jak ktoś donosi.
        Z drugiej strony popieram siedla ( nie odmieniam bo nie wiem jak ) , ponieważ
        pomaga redakcji w utrzymaniu porządku.
        ..............................................
        Więc skończcie ten spór wreszcie , bo ani patrax ani siedla się ze swoich rcji
        nie wycofają.

Tylko jedna sprawa jest naprawdę wkurzająca:
        Mianowicie to , że jak ktoś mówi, że ma 3 drużyny to jakiś debil go wyzywa od
        kloniarzy i sam mówi , że ma jedną ( załóżmy , że mówi prawdę ) i tylko ci co
        mają jedną grają uczciwie. TAKICH TĘPIĆ!
        • siedla Re: patrax ma rację 12.08.03, 21:06
          dzieki! mysle, ze przynajmniej ja dam sobie spokoj z utarczkami z patraxem, bo
          to rzeczywiscie jest syzyfowa praca... natomiast dalej bede robil swoje - niech
          to nazywaja konfidenctwem, donoszeniem (choc to akurat mi sie kojarzy z
          donoszeniem ciąży), kapowaniem...
          ja wiem swoje i jest tak jak mowisz - staram sie zwrocic uwage Redakcji na to,
          co sie dzieje... przyniesie efekt? suuuuuper! nie przyniesie? bede pisal
          dalej...

Ja nie jestem zdania, ze jedna druzyna i TYLKO jedna druzyna! Jestem zdania, ze
          zabawa jedna druzyna jest lepsza i dlatego sam mam jedna i tylko jedna
          druzyne... natomiast w mojej lidze prywatnej (Beger Liga) mam prezesow, ktorzy
          zapisali sie wszystkimi swoimi ligami... teraz nie mam zamiaru ich wyrzucac...
          chyba, ze dowiem sie, ze tych druzyn maja wiecej niz piec!
          W tej chwili chodzi mi jedynie o przestrzeganie regulaminu... Oto dlaczego
          nazywaja mnie "konfidentem"...
        • lucky_bastard Re: patrax ma rację 12.08.03, 21:07
          Chociaż... Niby powinno się popierać siedla , bo pomaga ( jaki on
          szlachetny :P ) , ale od czego tu jest redakcja? Po co się mieszać w to co robi
          redakcja.
          Ale możemy zrozumieć siedla, jeżeli ma takie poczucie obowiązku
          (donosicielstwa) to niech to robi , ale nie na forum. Niech kieruje swoje listy
          bezpośrednio do redakcji, nie narazi się wtedy na negatywne komentarze i nie
          będzie wywoływał kłótni.
          • lucky_bastard Re: patrax ma rację 12.08.03, 21:09
            I żebyś mnie ( te słowa skierowane do siedla ) źle nie zrozumiał. Nie chce tu
            kolejnej kłótni.
          • siedla Re: patrax ma rację 12.08.03, 21:10
            sorki, moim zamiarem nie bylo wywolywanie klotni... wiem, ze tym postem moge
            wywolac nowa pt. "kto zaczal".
            dlatego tym razem bedzie bez nazwisk...

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka