babowa 20.05.12, 21:19 prosze o propozycje tu lub na gazetowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mw115 Re: kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea 21.05.12, 09:00 Jeśli może być cos innego, to ja mam tra present drewniany zielony z krzesełkiem zebrą i żabką do kompletu- czy byłabyś zainteresowana? Odpowiedz Link
mw115 Re: kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea 21.05.12, 15:26 zdjecia tu: Tekst linka Odpowiedz Link
babowa Re: kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea 21.05.12, 16:15 dziekuje za foto, sliczne ale wole mamuta ale naprawde ładne pozdrawiam Odpowiedz Link
mw115 Re: mw115 21.05.12, 16:48 Stolik jest w stanie bdb- za ryskę na blacie- widoczna na zdjęciach, drobne bardzo odrapania- normalne ślady używania. Krzesełka stan bdb- za normalne ślady używania- widoczne na zdjeciach mikro odrapania farby. Mam też skrzynię, jest jak ta: espa.net.pl/pokoj-dzieciecy-skrzynie-na-zabawki-drewniana-skrzynia-na-zabawki-zebra-tra-present-nino/p,60388 skrzynia stan db za obtłuczenia na pokrywie- do zamalowania farbą spokojnie i dwa obrazki i miarka wzrotu jak na zdjeciach w mojej galerii. Krzesełka sprzedam po 49 pln, stolik za 89 pln, skrzynię za 90 pln obrazki po 14 pln, miarka 30 pln Jak weźmiesz krzesełka, stolik i skrzynię wtedy obrazki i miarke dokladam gratis. pozdrawiam m Odpowiedz Link
mw115 Re: mw115 21.05.12, 16:49 Stolik jest w stanie bdb- za ryskę na blacie- widoczna na zdjęciach, drobne bardzo odrapania- normalne ślady używania. Krzesełka stan bdb- za normalne ślady używania- widoczne na zdjeciach mikro odrapania farby. Mam też skrzynię, jest jak ta: espa.net.pl/pokoj-dzieciecy-skrzynie-na-zabawki-drewniana-skrzynia-na-zabawki-zebra-tra-present-nino/p,60388 skrzynia stan db za obtłuczenia na pokrywie- do zamalowania farbą spokojnie i dwa obrazki i miarka wzrotu jak na zdjeciach w mojej galerii. Krzesełka sprzedam po 49 pln, stolik za 89 pln, skrzynię za 90 pln obrazki po 14 pln, miarka 30 pln Jak weźmiesz krzesełka, stolik i skrzynię wtedy obrazki i miarke dokladam gratis. pozdrawiam m Odpowiedz Link