Dodaj do ulubionych

kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea

20.05.12, 21:19

prosze o propozycje tu lub na gazetowa
smile
Obserwuj wątek
    • mw115 Re: kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea 21.05.12, 09:00
      Jeśli może być cos innego, to ja mam tra present drewniany zielony z krzesełkiem zebrą i żabką do kompletu- czy byłabyś zainteresowana?

• mw115 Re: kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea 21.05.12, 15:26
        zdjecia tu: Tekst linka
        • babowa Re: kupię stolik z krzesełkami dla dzieci z ikea 21.05.12, 16:15
          dziekuje za foto, sliczne ale wole mamuta
          ale naprawde ładne
          pozdrawiam
        • angela10086 mw115 21.05.12, 16:41
          ile za stolik z krzeselkami?
          • mw115 Re: mw115 21.05.12, 16:48
            Stolik jest w stanie bdb- za ryskę na blacie- widoczna na zdjęciach, drobne bardzo odrapania- normalne ślady używania.
            Krzesełka stan bdb- za normalne ślady używania- widoczne na zdjeciach mikro odrapania farby.

Mam też skrzynię, jest jak ta:
            espa.net.pl/pokoj-dzieciecy-skrzynie-na-zabawki-drewniana-skrzynia-na-zabawki-zebra-tra-present-nino/p,60388
            skrzynia stan db za obtłuczenia na pokrywie- do zamalowania farbą spokojnie
            i dwa obrazki i miarka wzrotu jak na zdjeciach w mojej galerii.

Krzesełka sprzedam po 49 pln, stolik za 89 pln, skrzynię za 90 pln
            obrazki po 14 pln, miarka 30 pln

Jak weźmiesz krzesełka, stolik i skrzynię wtedy obrazki i miarke dokladam gratis.

pozdrawiam
            m
          • mw115 Re: mw115 21.05.12, 16:49
            Stolik jest w stanie bdb- za ryskę na blacie- widoczna na zdjęciach, drobne bardzo odrapania- normalne ślady używania.
            Krzesełka stan bdb- za normalne ślady używania- widoczne na zdjeciach mikro odrapania farby.

Mam też skrzynię, jest jak ta:
            espa.net.pl/pokoj-dzieciecy-skrzynie-na-zabawki-drewniana-skrzynia-na-zabawki-zebra-tra-present-nino/p,60388
            skrzynia stan db za obtłuczenia na pokrywie- do zamalowania farbą spokojnie
            i dwa obrazki i miarka wzrotu jak na zdjeciach w mojej galerii.

Krzesełka sprzedam po 49 pln, stolik za 89 pln, skrzynię za 90 pln
            obrazki po 14 pln, miarka 30 pln

Jak weźmiesz krzesełka, stolik i skrzynię wtedy obrazki i miarke dokladam gratis.

pozdrawiam
            m
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka