Ubranka po mojej córce, starałam się jak najdokładniej opisać- w razie dodatkowych pytań o stan czy wymiary jestem do dyspozycji

Ceny do negocjacji- muszę przede wszystkim zwolnić miejsce w szafach
1.Welurowe spodnie dresowe TU rozmiar 9-12 miesięcy. Cena 8 zł.
2.Świetne brązowe rurki ReKids rozmiar 80 cm. Mają regulację w pasie. Stan bdb- nie są nigdzie powycierane, materiał jakby welur/plusz. Cena 20 zł.
3.Spodnie dresowe Next rozmiar 12-18 miesięcy. Bardzo wygodne. Jasny turkus z kwiatkami SA bawełniane, różowe są welurowe. Cena za szt. 10 zł. NOWA CENA 8 ZŁ ZA SZT. TURKUSOWE SPRZEDANE
4.Leginsy w paseczki rozmiar 6-9 miesięcy ale moja córka nosiła jeszcze wiosną i latem jako ¾. Cena 10 zł. NOWA CENA 5 ZŁ. SPRZEDANE
5.Jedne z naszych ulubionych spodni dresowych kappAhl rozmiar 80 cm. Mają ściągacz w pasie i na dole nogawek, welurowe. Cena 12 zł.
6.Różowa zimowa czapka ze świecącą nitką i cekinkami na kwiatkach. Bardzo ciepła, firma artex. Moja córka nosiła w zeszłą zimę jako dwulatka. Cena 15 zł.
7.Świetny kaszkiet Cherokee ze srebrną nitką rozmiar 18-24 miesiace. Cena 18 zł. NOWA CENA 15 ZŁ. SPRZEDANE
8.Piękny płaszczyk H&M w beżowo- kremową pepitkę w rozmiarze 12-18 miesiący, jednak moja córka nosiła spokojnie do dwóch lat. Ma cudną podszewkę w kwiatki, bufiaste rękawki. Stan idealny gdyby nie mała plamka obok guzika- jest kompletnie niewidoczna podczas noszenia i podejrzewam w praniu spokojnie zejdzie. Cena 50 zł.
9. Zimowy komplet : kurteczka w malinowym kolorze Marks&Spencer w rozmiarze 12-18 miesięcy. Bardzo ciepła i jedna z naszych ulubionych. Cena 35 zł.Moja córka nosiła w komplecie ze spodniami ze zdjęcia- mariquita rozmiar 80 cm. Są naprawdę piękna- haftowane, stan idealny. Cena 55 zł. Jeśli ktoś będzie chciał komplet sprzedam za 75 zł.
10.Świetna bluzo-kurtka na polarze Early Days rozmiar 12-18 miesięcy. Cena 24 zł. Stan bdb- ma leciutkie zaciągnięcie na rękawie.
11.Bawełniana bluzeczka Tchibo rozmiar 86/92, stan bdb cena 12 zł. NOWA CENA 10 ZŁ. SPRZAEDNE
12.Nasz ukochany sweterek rozmiar 24 miesiące. Zapinany przy szyi na guziki- kwiatki. Stan idealny. Cena 15 zł.SPRZEDANE
13.Turkusowa/ morska bluzka tunika Mothercare rozmiar 1-1,5 roku czyli 86 cm. Z tyłu zapiana na guziczek. Stan bdb. Cena 12 zł. NOWA CENA 8 ZŁ.SPRZAEDNE
14.Świetna do leginsów tunika H&M rozmiar 86/92. Ona jest z takiej miłej, mięsistej bawełny- fajna też na bluzki z długim rękawem. cena 14 zł. Stan bdb przebarwienia to wina aparatu. NOWA CENA 10 ZŁ. SPRZEDANE
15.Piękna tunika z kotkiem Nasza ukochana. Rozmiar 92. Cena 14 zł. Stan bdb. NOWA CENA 12 ZŁ. sprzedane
16.Jedna z naszych ulubionych bluzek Giggy rozmiar 92. Stan bdb. Cena 12 zł.
17.Piękna tunika w jasno różowym kolorze Twinkle rozmiar 92. Stan bdb. Cena 15 zł. sprzedane
18.Rajstopy:
- z pierwszego zdjęcia stan idealny (nawet nie pamiętam, żeby były noszone). Od lewej pomarańczowe cena 7 zł- brak, różowe z kotem są grube frotte z antypoślizgową stópką cena 10 zł, kremowo żółte 7 zł- brak.

- z drugiego zdjęcia stan db, cena za parę 5 zł- niektóre np. nasze ukochane krowy są grubsze, niektóre „normalne”
19.Super jeansowe rurki GAP 18-24 miesiące. Cienki, mięciutki jeans. Nie mają regulacji w pasie. Cena 18 zł.
Wymiary: dł. Całkowita od pasa 45 cm, dł. Nogawki od kroku 27,5 cm, szer. W pasie bez rozciągania 19 cm- naciągają się do 23 cm.
20. Śpiworek CoolClub (Smyk) rozmiar 74- 80 cm. Cały bawełniany, zapinany na zamek i na napy przy ramionach. Użyty był dosłownie trzy razy jednak ma małą wadę- malutka dziurka od klipsa zabezpieczającego- starałam się uchwycić na zdjęciu. Cena 14 zł. SPRZEDANY
21. Super pajac polarowy firmy TU z królikiem. Rozmiar 1-1,5 l