eszulczewska 23.06.13, 22:51 Szukam łóżeczka turystycznego w bdb stanie. Jeśli ktoś ma na sprzedaż poproszę o informacje (zdjęcia, opis, cena) tu w wątku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eszulczewska Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 24.06.13, 09:04 Dziekuje, ale przewijakow, palakow, podwojnego poziomu lozeczka nie potrzebuje. Wystarczy mi zwykle, w dobrej cenie (300zl odpada ). Potrzebuje zaledwie na 2 tyg wakacji. Odpowiedz Link
poranny_zapach_kawy Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 24.06.13, 10:48 mam łóżeczko graco w stanie dobrym ,granatowe,(jeden bok krótszy ma naszyty materiał bo siateczka się poprzerywała) Szybko się składa i rozkłada oraz zajmuje mało miejsca.Nam również służyło na wakacyjne wyjazdy.Cena 200 zł, odbiór Wawa,Piaseczno lub Konstancin Jeziorna.Zdjęcia mogę wysłać na maila Odpowiedz Link
zielonakoniczyna Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 24.06.13, 17:45 A moja propozycja Cie interesuje? Odpowiedz Link
eszulczewska Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 24.06.13, 21:29 Poprosze o fotki. I cene wysylki. Jesli razem wychodzi ponad 100zl to za te kwote moge nowe juz kupic... Odpowiedz Link
zielonakoniczyna Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 25.06.13, 11:05 Moje jest jak nowe A skad jestes? Odpowiedz Link
eszulczewska Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 25.06.13, 12:00 Podeslij prosze fotki i cene na gazetowego maila Odpowiedz Link
blanka08 Re: KUPIĘ łózeczko turystyczne 25.06.13, 12:08 mam praktycznie nowe Coto Baby- szaro pomarańczowe. Mogę sprzedać za 100 zł już z wysyłką. Używane przez miesiąc, siatka czysta i cała. Jeśli bedziesz zainteresowana zrobie zdj. Odpowiedz Link