Dodaj do ulubionych

sprzedam książki dla dzieci w bdb stanie

07.11.14, 13:35
Mam do sprzedania ksiażki dla dzieci w bardzo dobrym stanie
10 zł, stan bdb 10 zl, stan bdb 9zł, stan bdb
koszt wysyłki jednej ksiazki to w zależnosci od wagi ksiazki od 5 do 7 zł dla listu poleconego ekonomicznego smile
Obserwuj wątek
    • katrin.1 Do majowizna 07.11.14, 17:12
      Szukałam bezskutecznie Twojego wątku założonego chyba 2 dni temu. Nie miałam jak odpowiedzieć i na dodatek zapomniałam twojego nicku sad Teraz widzę, że nie masz dwu książek, tylko jedną, które zarezerwowałam.
      Można wiedzieć, co się stało ?
      • majowizna Re: Do majowizna 07.11.14, 19:03
        mój wątek został skasowany, bo się zapomnialam i dodałam dwa wpisy jeden po drugim wink druga książka (zabawy paluszkowe) nie jest już dostepna
        • katrin.1 Re: Do majowizna 07.11.14, 20:22
          hm, wcześniej ta książeczka była, a teraz nie jest ? Przecież byłam pierwszą osobą, która ją rezerwowała w poprzednim twoim wątku... Znaczy sprzedana...
          • majowizna Re: Do majowizna 07.11.14, 21:06
            córka uparła się, żeby ją jednak zostawić.. ale pozostałe książki na 100% są do sprzedania wink
    • ironia-losu11 Re: sprzedam książki dla dzieci w bdb stanie 07.11.14, 21:22
      Majowizna, chciałabym kupić "hurtowo" 6 książeczek: Cynamon i Trusia, Krulewna Śnieżka, Zając, Basia i przedszkole, Kwiaty od Eli, Muminki i niespodzianka. Nie bardzo rozumiem powyższą dyskusję - czy wszystkie wystawione książeczki są nadal aktualne?
      • majowizna Re: sprzedam książki dla dzieci w bdb stanie 08.11.14, 07:01
        książeczki są dostępne smile ironio, proszę o kontakt na majowizna@gazeta.pl
    • majowizna pozycje dostepne 12.11.14, 08:16
      poniżej lista tytułów, które są jeszcze dostępne:
      - bob budowniczy,
      - księga morza,
      - wiersze dla dzieci Tuwim,
      - entliczek pentliczek,
      - kung fu panda,
      - małe zoo lucy,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka