majowizna 07.11.14, 13:35 Mam do sprzedania ksiażki dla dzieci w bardzo dobrym stanie 10 zł, stan bdb 10 zl, stan bdb 9zł, stan bdb koszt wysyłki jednej ksiazki to w zależnosci od wagi ksiazki od 5 do 7 zł dla listu poleconego ekonomicznego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrin.1 Do majowizna 07.11.14, 17:12 Szukałam bezskutecznie Twojego wątku założonego chyba 2 dni temu. Nie miałam jak odpowiedzieć i na dodatek zapomniałam twojego nicku Teraz widzę, że nie masz dwu książek, tylko jedną, które zarezerwowałam. Można wiedzieć, co się stało ? Odpowiedz Link
majowizna Re: Do majowizna 07.11.14, 19:03 mój wątek został skasowany, bo się zapomnialam i dodałam dwa wpisy jeden po drugim druga książka (zabawy paluszkowe) nie jest już dostepna Odpowiedz Link
katrin.1 Re: Do majowizna 07.11.14, 20:22 hm, wcześniej ta książeczka była, a teraz nie jest ? Przecież byłam pierwszą osobą, która ją rezerwowała w poprzednim twoim wątku... Znaczy sprzedana... Odpowiedz Link
majowizna Re: Do majowizna 07.11.14, 21:06 córka uparła się, żeby ją jednak zostawić.. ale pozostałe książki na 100% są do sprzedania Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: sprzedam książki dla dzieci w bdb stanie 07.11.14, 21:22 Majowizna, chciałabym kupić "hurtowo" 6 książeczek: Cynamon i Trusia, Krulewna Śnieżka, Zając, Basia i przedszkole, Kwiaty od Eli, Muminki i niespodzianka. Nie bardzo rozumiem powyższą dyskusję - czy wszystkie wystawione książeczki są nadal aktualne? Odpowiedz Link
majowizna Re: sprzedam książki dla dzieci w bdb stanie 08.11.14, 07:01 książeczki są dostępne ironio, proszę o kontakt na majowizna@gazeta.pl Odpowiedz Link
majowizna pozycje dostepne 12.11.14, 08:16 poniżej lista tytułów, które są jeszcze dostępne: - bob budowniczy, - księga morza, - wiersze dla dzieci Tuwim, - entliczek pentliczek, - kung fu panda, - małe zoo lucy, Odpowiedz Link