Dodaj do ulubionych

Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto?

• Gość: Aktorka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 21:08
      Polecam gabinet Luxdentica. Borykałam sie z ogromnymi bólami całej szczeki przez dwa lata. Nikt nie potrafił pomóc. Wmawiano mi bóle nerwu trójdzielnego. Tymczasem okazało sie, ze źródłem bólu była siódemka, która nie wyglądała na chorą. Po jej prze-leczeniu kanałowo ból ustąpił.
    • shayah Studio SE na Batorego 21.01.14, 12:59
      Szczególnie doktor Szukiel. Bardzo profesjonalna klinika, przyjemnie, sympatycznie i bardzo nowocześnie.
    • Gość: kraśka2 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.14, 14:48
      Jeśli chodzi o stomatologie to dobrzy specjaliści przyjmują w Klinice Krakowskiej, na Mehoffera, szczególnie polecam swoją dentystkę, świetną panią Małgosię Krępską :) Ma spore doświadczenie i dzięki jej usposobieniu te wizyty nigdy nie były dla mnie stresujące.
    • Gość: a.sielska Polecam Klinikę SE+ na ul. Batorego IP: *.centertel.pl 20.05.14, 21:15
      Klinika SE na Batorego to placówka z nowoczesnym wyposażeniem i kilkoma lekarzami o różnych specjalnościach. Z każdym problemem można się zwrócić do personelu kliniki na pewno sobie poradzą ja byłem u pana chirurga Wendrycha bardzo fachowy i uprzejmy dentysta.
      • Gość: amin Re: Polecam Klinikę SE+ na ul. Batorego IP: *.noc.fibertech.net.pl 28.05.14, 15:27
        Ja natomiast polecam dr Sadkowskiego, lecze u niego ząbki w Albusdencie. Bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru. Leczenie przebiega bezproblemowo.Jestem zadowolona :)
    • Gość: kasienka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.14, 16:20
      ja korzystam z uslug gabinetu biodent. Bezboleśnie, dobrze i fachowo. Ja jestem z nich bardzo zadowolona.
    • Gość: Michał Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 21:11
      Ja polecam panią stomatolog M. Brodzidzką firma się nazywa Bromed i naprawdę bardzo dobrze wykonuje zabiegi stomatologiczne.
    • Gość: Miki Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.14, 12:37
      może do doktor Eya Ryszki przyjmuje na Racławickiej 48?
      • Gość: karmelowa Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.play-internet.pl 31.08.14, 19:47
        dr Willisowski, Luxdentica na Ruczaju. Uratował dwa moje zęby, które inni dentyści - a byłam na 3 konsultacjach - kazali usunąć.
        • Gość: tigerka87 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.14, 19:10
          Również byłam w Luxdentice, co prawda tylko na przeglądzie i u innego lekarza, ale wrażenia bardzo dobre, przede wszystkim bardzo ładne wnętrze, przemiła obsługa, nowoczesny sprzęt - widać, że ta klinika jest pod wymagających pacjentów i widać, że lekarze są tam w stanie te wymagania/oczekiwania spełnić. Moja znajoma chodzi tam do orto - też bardzo sobie chwali, jakiś super nowoczesny aparat ma i widać naprawdę szybko efekt.
    • Gość: Kaszka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.14, 15:08
      bardzo polecam biodent24, zawsze miałam duże problemy z zębami, o których nie będę tutaj pisała, ale od kiedy poszłam do nich skończyły się one raz a dobrze, teraz z całą rodziną chodzimy.
      • Gość: anija91 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.14, 17:06
        Dr Willisowski, przyjmuje na Ruczaju (Luxdentica) - pełna profeska.
    • Gość: ashley Re: Stomatolog w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.15, 09:15
      A czy znacie kogoś dobrego w Krakowie od wstawiania implantów? Wyłamałam sobie pół jedynki (ugryzłam widelec) ;/ wygląda to tragicznie.
      • Gość: miki Re: Stomatolog w Krakowie IP: 193.242.212.* 11.02.15, 09:36
        Dobry implantolog to dr Namysłowski z Vita Medical, przyjmuje na Basztowej. Bardzo kompetentny lekarz, a przy okazji mają jeszcze rentgen na miejscu. Pomógł mojej mamie, po upadku na lód i poważnym uszkodzeniu 3 zębów.
      • Gość: Vick Re: Stomatolog w Krakowie IP: *.gigainternet.pl 16.03.15, 17:59
        Jeśli wyłamałaś tylko pół, to może drugie pół uda się uratować. Możesz umówić się w Implantis do doktora Bobka.
    • nakretek Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 11.02.15, 12:23
      Jeszcze Stomatologia Cichoń. Na wizytę czeka się krótko i spoko dentyści.
      • Gość: bilbka Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 09:53
        no właśnie ja widziałam ich ofertę, chodzi mi konkretnie o aparat na zęby bo mam krzywe już od kiedy pamiętam i teraz po prostu mogę sobie na taki aparat pozwolić... widziałam u nich opcję na aparat lingwalny, jestem bardzo ciekawa,czy ktoś korzystał z tego rozwiązania? chodzi o to, że aparatu nie widać bo jest zamocowany od wewnętrznej strony zębów...
        • matrassska Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 12.02.15, 10:02
          najlepsza dentystka, na jaką trafiłam w Krakowie to dr Magda Stworzewicz, przyjmuje w środy i czwartki w klinice krakowskiej na Mehoffera. Profesjonalistka, do tego sympatyczna :)
          • Gość: lovly Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 16.03.15, 11:37
            a ja myślałam, że znaleźć dobrego dentystę będzie trudno a tutaj tyle informacji. Ja już od dłuższego czasu chodzę do Galerii Uśmiechu, do doktora Stasiewicza. Bardzo dobry specjalista, chodząca harmonia i spokój. Dzięki niemu zapomniałam, że wizyta u dentysty może być nieprzyjemna. Zawsze jest miło, sympatycznie, bezboleśnie.
        • nastazja2 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 25.01.16, 19:10
          Mam cos takiego od 6 tygodni
    • bato-nik polecam gabinet:) 30.05.15, 10:00
      Od jakiegoś czasu korzystam z usług pana Bartosza Cichonia i jestem bardzo zadowlona. Precyzja pracy i jej jakość są godne polecenia. Miałam problemy z dwojka i jedynka. Myslalam juz o resekcji ale pan doktor wyleczyl !!!!!!!
      • 52malinka Re: polecam gabinet:) 17.07.15, 12:21
        Moje uzębienie to był dramat... Pan Cichoń nie dość ze doprowadził je do porządku to jeszcze właściwie nie czułam bólu. MOgę powiedzieć że pierwszy raz w życiu nie bałam sie nastepnej wizyty:)
        • Gość: natalieee Re: polecam gabinet:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.15, 14:48
          o, widzę coś o moim dentyscie;p i zgadzam się, jest bardzo w porzadku. wczesniej mieszkałam w Jeleniej Górze i tam miałam swoją najlepszą Panią doktor, ale tu znalazam dobre zastepstwo :D
      • Gość: Wiola Re: polecam gabinet:) IP: 188.212.23.* 22.04.16, 11:38
        Też bardzo polecam tego dentystę. Już kilka lat do niech chodzę i jestem bardzo zadowolona. Jest miły i leczy bezboleśnie. Dla mnie to ważne bo wcześniej bardzo bałam się chodzić do dentysty i strasznie zaniedbałam zęby przez to. Na szczęście Pan Bartosz pomógł mi przełamać strach.
    • Gość: Bartosz Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.gemini.net.pl 19.06.16, 14:18
      Ja polecam gabinet dent krakow na basztowej. Ząb mnie okropnie bolał na sam weekend, więc zadzwoniłem w niedzielę i przyjeli mnie bez kolejki, jestem w trakcie leczenia w tym gabinecie. Polecam bo ząb nie boli i jest tam ładnie i przyjemna obsługa i chyba dobry sprzęt - na taki wygląda :))
    • Gość: Ilona Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.play-internet.pl 27.06.16, 16:16
      Dla mnie najlepszy jest Bartek Kopec.
      Endodonta ale leczy tez normalnie. Mam pełne zaufanie do goscia po kilku beznadziejnych stomatologach ktorzy tylko zaklejali tymczasowo i nieszczelne problem :)
      • gone_girl Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 07.09.16, 12:09
        U mnie akurat sprawdza się gabinet Anny Król. Miałam tam już robione kanałowe i kilka plomb i wszystko zawsze było spoko. Kobieta przyjmuje na 2 Pułku Lotniczego. Ja akurat mam blisko więc dojazd bezproblemowy. Ceny też spoko. Cennik jest też zresztą na stronie więc można rzucić okiem. Przynajmniej wszystko jest jasne i nie trzeba się szykować na jedną wielką niewiadomą
        • Gość: kraktu Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.avamex.pl 07.09.16, 14:48
          odradzam tego "fachowca". wszystkie plomby po 2 latach do wymiany a było ich sporo. albo używa tańszych wypełnień albo nie czyści zęba przed założeniem plomby. a już najgorsze jest czyszczenie zębów - masakra! powinna pracować na myjni bo tam nie zrobi tyle szkód co u pacjenta. podniebienie pod językiem zdeformowane, wszystkie zęby krwawiły mimo że kamień był tylko na niektórych.
          podobno kiedyś pracowała w okolicach zakopianki i tam miała bardzo złe opinie.
          a co do galerii uśmiechu to też odradzam. ceny z kosmosu, ale nie ma się co dziwić jak na podłodze w recepcji marmury a dziewczyna siedzi przy kompie z appla.
          nadal szukam dentysty z prawdziwego zdarzenia. kiedyś jeden przyjmował w bloku (nie z krakowa) prywatnie i jak założył mi plombę na jedynkę to trzyma się do tej pory a minęło ponad 15 lat. niestety jest już na emeryturze.
          jak widać nie potrzebne jest jakieś wielkie centrum stomatologiczne żeby dobrze zęby wyleczyć.
          większość komentarzy tutaj, jak nie 90%, piszą osoby z firm w których pracują. już po samej budowie zdań widać że reklama.
          teraz nie mam pomysłu jak dobrego dentystę znaleźć. pewnie trzeba być królikiem doświadczalnym i próbować albo znaleźć znajomego który ma w rodzinie fachowca :)
    • Gość: lusia34 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.static.ip.netia.com.pl 18.09.16, 21:36
      Ja chodzę do pani dr Leszcz - Maciejewskiej do kliniki Luxdentica. Pani dr godna polecenia - bardzo miła, kontaktowa, a przede wszystkim profesjonalna. Widać duże doświadczenie, sprawnie wykonuje leczenie, wizyty bez bólu, w miłej atmosferze.
    • marek2307 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 24.10.16, 11:47
      Najlepszy dentysta w Krakowie nie przyjmuje w Krakowie, a w Modlniczce :) Serdecznie polecam gabinet Dental Park, w którym przyjmuje Jacek Sumara wraz ze swoją sympatyczną obsługą. Pan doktor podjął się leczenia kanałowego zęba, którego inni zalecali mi usunąć. Wizyt było kilka, ale wszystkie odbyły się bez bólu. Od tego czasu wolę nadłożyć drogi do Modlniczki (niedaleko Factory) i mieć pewność, ze mój uśmiech jest w dobrych rękach. Polecam, zwłaszcza gdy inni dentyści nie chcieli się podjąć bardziej skomplikowanego leczenia.
    • scaliaaa Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 28.10.16, 13:55
      Ja mam licówki i jestem z nich bardzo zadowolona, bo wyglądają pięknie. Sama jestem perfekcjonistką, więc od stomatologa również oczekiwałam perfekcji i z czystym sumieniem mogę Ci polecić stomatologów z Indexmedica, bo naprawdę znają się tam na rzeczy.
      • z.otylia86 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 07.11.16, 09:37
        Ciężko stwierdzić który z tych stomatologów jest najlepszy. Każdy chodzi do takiego który mu odpowiada. W moim przypadku sprawdza się pani Anna Król. Chodzimy do niej w sumie całą rodziną już od kilku lat i jesteśmy zadowoleni. Robiła mi już sporo plomb, kanałówkę i wyrywanie zęba i nie mam na co narzekać
      • Gość: Misza Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.11.16, 17:27
        wg mnie najlpesyzm gabinetem w krakowie jest stomatologia cichoń . uczęszczam tu regularnie na wizyty co 6 miesięcy czyli tak jak powinno się uczęszczać . Czasami cześciej , jezeli cos jest do roboty . Teraz chce sobie wybielić tutaj zeby metoda beyond ;) bo tak troche mi te moje zeby pożułkły z kaw oraz herbat ;/
    • foxy_s Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 23.12.16, 13:01
      Ze swojej strony mogę polecić Ci Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej "Cichoń" - wykonywałam w nim m.in. licówki i jestem bardzo zadowolona (znów mogę się uśmiechać!).
    • momo100 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 08.03.17, 19:15
      Ja od kilku miesięcy jeżdżę do Modlniczki do Dental Parku, to jest niedaleko Factory. Jestem mega zadowolona z opieki stomatologicznej, jaką tam otrzymuję. Lekarze super profesjonalni i bardzo uprzejmi. Nikt mi nie narzuca co mam robić z zębami, i tym samym pompuje ze mnie kasy, tylko za każdym razem rozmawiają, tłumaczą pytają i uzgadniają przebieg leczenia. Zawsze wiem co mam robione i kiedy mam przyjść na wizytę kontrolną. Jak szukacie fajnego, profesjonalnego stomatologa, to polecam klinikę Dental Park.
    • lexia407 Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 15.11.17, 16:33
      Pani Król na Nowej Hucie, sporo doświadczenia i estetycznie wszystko wychodzi, czysto i rentgen na miejscu, plus kanały pod mikroskopem.
    • Gość: Jola Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.184.252.163.ipv4.supernova.orange.pl 31.01.18, 14:58
      Polecam w takim razie wybrać się do CMP dent. Chodzimy z całą rodziną, sprawdzone i polecone miejsce. Zęby mamy w bardzo dobrym stanie i jestem skłonna stwierdzić, że to właśnie dzięki dentystom.
      • Gość: MilenaDu Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.noc.fibertech.net.pl 09.05.18, 08:02
        Modliniczka, Nowa Huta, Lubostroń, nie macie do polecenia czegoś bardziej w centrum? ;)) Zależy mi nie na jednorazowej wizycie ale na znalezieniu dentysty na stale ;)
        • Gość: Julaaaaa Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.dynamic.chello.pl 20.05.18, 15:18
          Scandinavian Clinic, plac Szczepański, bardziej w centrum chyba nie znajdziesz 😊 Ja tam chodze do pani Renaty Gąsiorowskiej, mega sympatyczna pani doktor z dużym doświadczeniem, polecam jako lekarza i jako człowieka bo moim zdaniem odpowiednie podejście do pacjenta to w przypadku dentystów polowa sukcesu ;)
    • Gość: Arkt Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.net.cybernetwmw.com 20.06.18, 22:29
      Nie polecam bardzo Grzegorza Hille stomatologa chirurga Kraków, wyrwanie zęba z ogromnymi problemami, zdawkowe info co po tym , problemy z gojeniem, zatoką, problemy zdrowotne, koszmarrrr.
    • strokrotaa Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? 26.07.18, 12:52
      Polecam gabinet Steczko. Chodzę do nich już drugi rok. Bardzo fajni dentyści.
    • Gość: klaudyna Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.18, 13:27
      Zdecydowanie CMPdent, według mnie są najlepsi! Ja chodzę do Pani Ewy jednak z tego co wiem to wszysycy są godni polecenia. Wszystkie zęby bardzo dobrze wyleczone, a znajomy nawet wyrywał u nich 8.
    • Gość: maja84krk Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.centertel.pl 06.11.18, 07:43
      My całą rodziną chodzimy do kliniki Luxdentica już od kilku lat. Trafiłam tam najpierw ja z polecenia koleżanki, miałam ósemkę do wyrwania i szukałam dobrego chirurga. Później mąż zaczął tam leczyć zęby, a teraz chodzimy z dziećmi. Dzięki nowoczesnym metodom stosowanym w gabinetach, np. magiczna różdżka znieczulająca :) i personelowi z podejściem do dzieci, nasze pociechy nie boją się chodzić na wizyty :)
    • Gość: Mati Re: Najlepszy Stomatolog w Krakowie -kto? IP: *.play-internet.pl 30.11.18, 00:15
      Mogę z ręką na sercu polecić w Krakowie dr Nowakowską-Żurek, która jest wyspecjalizowana w wielu dziedzinach. Ma nowoczesny sprzęt i gabinet, a ceny konkurencyjne. Sprawdź stronę gabinetu Optidental. Zarezerwuj wizytę przez Internet, a nie pożałujesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka