big_gadu 13.01.11, 19:59 krok po kroku likwiduje sie szpital ! teraz tylko zostaną Myślenice albo Nowy Targ ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_wer1 Re: Szpital w Rabce: do prokuratury przeciw NFZ 13.01.11, 20:13 Nowy Targ właśnie przejął rabczański kontrakt. Po trupach jadą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Szpital w Rabce: do prokuratury przeciw NFZ IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.11, 20:52 Jedno jest pewne PRECZ Z NFZ, ZLIKWIDOWAĆ TO A PRACOWNIKÓW NAPIĘTNOWAĆ PUBLICZNIE !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Szpital w Rabce: do prokuratury przeciw NFZ IP: *.mynet.com.pl 13.01.11, 21:16 Chcieliście PO, to macie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Detale IP: 77.236.25.* 13.01.11, 21:50 Może to jest szczegół ale drażni mnie niedbalstwo redakcyjne. W artykule znalazłem zdanie: "Dotychczas na funkcjonowanie oddziału wewnętrznego szpital otrzymywał ok. 2,5 mln zł, co stanowiło większość rocznego budżetu lecznicy, który wynosił 5,3 mln zł." 2,5 nie stanowi większości dla 5,3! Większość to ponad połowa. Połowa z 5,3 to 2,65. Jeśli w treści znajdują się takie błędy, to czy można uważać informacje za wiarygodne. Mam wrażenie, że autor nie do końca rozumie znaczenie słów, których używa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Brown Pomyślmy, pomyślmy.. Kto pracował tam IP: *.centertel.pl 13.01.11, 21:52 i miał jakiekolwiek, nawet bardzo dalekie związki ze szpitalem w Nowym targu? Pewnie nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rarara Szpital w Rabce: do prokuratury przeciw NFZ IP: *.multimo.pl 13.01.11, 22:03 Szpital w Rabce jest potrzebny a NFZ udaje głupa i chce zagrożenia życia dla rabczan i turystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... bez sensu IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.11, 22:59 ten system jest bez sensu... przecież to pacjent powinien wybrać gdzie się chce leczyć i ten szpital do którego się zwróci powinien dostać za usługę zapłatę od nfz! (choć jeszcze lepiej by było rozgonić cały nfz i powołać konkurujące ze sobą fundusze) Odpowiedz Link Zgłoś