Dodaj do ulubionych

Prywatna klinika Femina

IP: 212.182.32.* 06.09.05, 18:38
Krakowianie omijajcie szerkoim łukiem prywatną klinike w Waszym miescie o
nazwie Femina. Własciciel tejze kilniki wmawia pacjentkom,ze dostaja one
najlepsze leki a podaje im tylko! czyste płyny bez zadnej zawartosci leku.
Ponadto w ramach oszczednosi bielizna operacyjna i wszelkie materialy, ktore
miały kontakt z wydalinami i wydzielinami pacjenta prane sa w 40 stopniach i
wyjmuje sie je ze skrzepami krwi i cala reszta substancji, ktore byc na nich
nie powinny!
Obserwuj wątek
    • pyrtek3 Re: Prywatna klinika Femina 06.09.05, 19:10
      Dzięki za wiadomość,ale co to ma być za klinika?? Ogólna,czy ginekologiczna??
    • Gość: arti Re: Prywatna klinika Femina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 19:47
      to chyba jakaś prowokacja konkurencji:) przecież sanepid nie pozwoliłby na
      takie zaniedbania...
      • Gość: nina Re: Prywatna klinika Femina IP: 194.146.120.* 19.09.05, 14:03
        To klinika ginekologiczno-połoznicza i wcale nie prowkacja Ja jesetm z innego
        miasta ale osrtzegam to fakt autentyczny
        • Gość: robercik Re: Prywatna klinika Femina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:06
          gdzie niby takie cos sie odbywa?
          • Gość: nina Re: Prywatna klinika Femina IP: 194.146.120.* 19.09.05, 15:51
            No przeciez pisze Wam ze w Waszym miescie. Wiem to od bardzo bliskiej mi i
            wiarygodnej osoby. Pozdrawiam
            • Gość: robercik Re: Prywatna klinika Femina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 17:05
              to widze, ale jakis rejon? cos bardziej konkretnego?
    • yza6 Re: Prywatna klinika Femina 23.07.17, 16:39
      Co za bzdury. Rodziłam juz dwojke dzieci w feminie. Wsszystko bylo bardzo OK, caly personel, czystosc w szpitalu, nic co tu jet napisane nie mialo nigdy miejsca. ZAL czytac, pewnie kttos z konkurencji przyszedl robic im klopot :/
    • Gość: shake Re: Prywatna klinika Femina IP: *.play-internet.pl 11.12.17, 12:55
      a ja się nie zgodzę ze złymi opiniami, ja jestem pacjentką kliniki od jakiegoś czasu i przyznam, że bardzo sobie chwalę i cenię, zarówno podejście do pacjenta, jak i wiedzę i doświadczenie lekarzy. Leczyłam u nich niepłodność, z powodzeniem, a wcześniej zanim trafiłam do tej kliniki myślałam, że nigdy nie będę mogła mieć dzieci. Dlatego myślę, że to jest świetne miejsce, gdzie na pewno otrzyma się fachową pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka