Dodaj do ulubionych

neurochirurg

IP: *.lan / *.qnet.krakow.pl 28.01.06, 10:50
Dobry neurochirurg (Kraków)-możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: neurochirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:52
      operował mojego ojca dr Danilewicz, świetny, ale to było dawno, nie wiem czy
      jeszcze ordynuje.
      • Gość: pacjent2 Re: neurochirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:47
        dr włodzimierz mnich z kliniki neurochirurgii cm uj
    • ipnn Re: neurochirurg 08.10.15, 19:26
      Tu żartów nie ma, bo to Nasze Życie i Nasze Zdrowie.
      Z daleka , tu żartów nie ma. Polecam najpierw zasięgnąć Prawdziwej informacji, potem poddać się operacji, bo to Nasze życie i zdrowie.
      A "pijani" , to nie tylko w szpitalu, w Sądzie Kraków, byłem w CZytelni Akt, na bramce byliu tzw. ochroniarze na "falach Dunaju", co prewencyjnie zgłosiłem ,ale to WADZA, to nie ruszaj, kiedy? Oj dnia 29 czer 2015, po 15 tej. Ale rusz, to zgnoją, bo to dawni milicjanci. Jak za dowcip o milicjantach mnie we wrześniu 1979 wzywano na biały domek. Wstyd, a kończąc nudzenie, to podam ten dowcip. Najmniejsza jednostka inteligencji to CJANT, a poniżej to ......cjant. Poważnie, potraktowano mnie jak kryminalistę, odciski palców, potem szukałem tego cjanta, znalazłem w KW milicji pl.Szczepański 5, bo tam była, to uciekał przede mną, bo chciałem mu podziękować, ze szramą na lewym policzku, oj cjant do kwadratu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka