balaban2 27.05.08, 15:22 mam pytanie czy może ktoś polecić dobrego specjalistę w tym zakresie w Krakowie , oczywiście prywatny gabinet bądż klinikę , może ktoś się operował , może coś słyszał dobrego albo złego o jakimś specjaliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nnike Re: chirurgia szczękowo-twarzowa w Krakowie 27.06.08, 12:31 Jak przeżyję, jutro dam znać ;) Dziś mam zabieg usunięcia zastarzałego odprysku korzenia z żuchwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike BaikaDent 28.06.08, 16:10 Z czystym sumieniem podaję adres: www.baikadent.com.pl/ :) Zabieg był wcześniej umówiony, ze względu na większy kaliber ;) Wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i... tanio. Gabinety czynne całą dobę, 7 dni w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: BaikaDent IP: *.euronet.net.pl 15.07.08, 12:37 i jak bylo? prosze o ciut wrazen, takze tych cenowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BaikaDent niezadow Re: BaikaDent IP: *.internetia.net.pl 24.06.15, 08:37 z daleka od baikadent ! zepsuli mi zbęba a póżniej bezczelnie lekarz powiedział ze on go nie leczył ! kłamał, 2 x był plombowany w tym gabinecie... rozumiem ze coś może pójść nie tak, ale żeby kłamac aby nie przyznac się do błędu ? żenada. Odradzam .... miło, przyjemnie, ale fachowości brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: I po co pytasz, IP: *.euronet.net.pl 16.07.08, 12:27 ale ja zajrzalam... i ciekawa jestem wrazen Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: I po co pytasz, 16.07.08, 20:24 Gość portalu: jaaa napisał(a): > ale ja zajrzalam... i ciekawa jestem wrazen Przed, czy po zabiegu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: I po co pytasz, IP: *.euronet.net.pl 16.07.08, 21:36 przed... po..oraz w trakcie...I pisze calkiem serio Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: I po co pytasz, 16.07.08, 22:21 Chirurg umawia się wcześniej na zabieg. Ja miałam miesiąc na uspokojenie i przyzwyczajenie się do myśli o wierceniu w żuchwie ;) Pomogło. Na fotel siadałam zupełnie spokojna. Znieczulenie igiełką cieńszą od włosa i długie na kilka godzin. Sam zabieg trwał pół godziny. Bólu nie czułam w ogóle. Potem kilka szwów i do domciu. Zapłaciłam 250 zł. Wydaje mi się, że za taką pracę to całkiem niewiele. Tabletkę p. bólową zażyłam tylko raz koło północy (zabieg był o 17-tej), potem już nie musiałam bo nie bolało. Po 10 dniach zdjęli mi szwy w znieczuleniu tamponem z Novokainą i jest bardzo ok. Opuchlizna prawie zeszła :) A teraz powiedz, dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: I po co pytasz, IP: *.euronet.net.pl 17.07.08, 14:33 pytam, bowiem tam skierowala mnie moja dentysta nie podejmując sie wyrwania zęba:(( ponoc zanosi sie na komplikacje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: I po co pytasz, 18.07.08, 00:57 Zadzwoń i weź termin do dr Karwana. To bardzo dobry chirurg. Obejrzy i powie Ci co z tym zrobić :) 012 285 88 80 Odpowiedz Link Zgłoś