Dodaj do ulubionych

owrzodzenia podudzi

IP: *.acn.waw.pl 10.06.08, 14:43
Witam!
Poszukuję lekarza, który skutecznie leczy owrzodzenia podudzi.
Sprawa jest bardzo pilna, chora cierpi. Jeśli coś wiecie, pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka Re: owrzodzenia podudzi IP: *.chello.pl 17.08.08, 11:56
      Moja mama cierpiała na owrzodzenia od 2001 roku.Ostatnio liczyliśmy ilu lekarzy
      ją leczyło.Okazało się że 12.Nie było żadnego efektu.Nie wiem czy to przypadek
      czy naprawdę dobra metoda leczenia ale wyleczył ją dr Lesław
      Gończowski/chirurg/.Kazał wyrzucic wszystkie maści, bandaże i inne preparaty.
      Jego leczenie w przypadku mamy zadziałało.Rany się zagoiły.Przyjechał prywatnie
      z "Lekarza" z ogłoszeń w gazecie ale przyjmuje w kilku miejscach . Ma chyba też
      stronę internetową.
    • Gość: LBB Re: owrzodzenia podudzi IP: *.c5425.msk.pl 03.03.09, 11:48
      Bezpłatne konsultacje chorych z owrzodzeniami podudzi
      Katowice ul.Czerwińskiego 8 .tel.(32) 2010838
      • Gość: Marta Re: owrzodzenia podudzi IP: *.multi-play.net.pl 13.03.09, 00:01
        Światło spolaryzowane daje rewelacyjne efekty w leczeniu trudno gojących się ran
        żylakowych podudzi.Światło Lampy Biotron wnika w tkankę pozbawioną naturalnej
        ochrony-czyli skóry prawie dziesięciokrotnie głębiej niż w tkankę zdrową.
        Podobne znacznie głębsze działanie ma Biotron w przypadku tkanki zmienionej
        zapalnie. Światło przyspiesza proces ziarninowania czyli gojenia się rany,
        poprzez stymulowanie mechanizmów fizjologicznych odpowiedzialnych za gojenie się
        rany.
        Poprawia mikrokrążenie na całym zmienionym martwiczo obszarze wokół owrzodzenia
        oraz umożliwia rewitalizację skóry i tkanki podskórnej.
        Działa przeciwbólowo i chroni też przed zakażeniami bakteryjnymi.
        Zabiegi kontynuowane nadal po zagojeniu się ran zapobiegają nawrotom choroby.
        Więcej informacji tel.: 792799948
      • Gość: G Re: owrzodzenia podudzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 18:14
        Kochani z tego co słyszałam 3-go kwietnia 2009 będzie tzw. Bezpłatny Dzień
        Leczenia Trudnogojącyych Ran (owrzodzenia, odleżyny, stopa cukrzycowa) W Klinice
        VitaMed na ul. Wileńskiej 18 w Warszawie. Prowadzi to dr Danuta Lesiakowska ze
        szpitala Orłowskiego. Informacje pod infolinią 0 800 120 093. Ja idę tam z moją
        mamą.
        Fajny Serwis jest też na www.mojarana.com
    • Gość: mimix Co na gojenie ran? IP: *.net 26.07.13, 10:21
      Podbijam temat. Znacie jakąś dobrą maść na rany? Żeby wspomóc gojenie. Co teraz mozna kupić dobrego?
      • Gość: emila_56 Re: Co na gojenie ran? IP: *.viewmangaonline.com 11.08.13, 22:47
        Kremy i masci z colostrum bovinum są bardzo dobre. Ja uzywalam krem Genactiv Colostrigen R genactiv.eu/pl/offer/21/colostrigen_r_krem_40_ml - smarowałam nim ranę na nodze mojej mamy, ktora nie chciala się goic z powodu cukrzycy. Smaruje się tym zdrową skóre wokol rany 2 - 3 razy dziennie, rana o wiele szybciej się goi. U nas to bylo jedyne, co pomoglo.
    • dermwawa Re: owrzodzenia podudzi 26.10.16, 10:15
      witam

Poszukujemy pacjentów z owrzodzeniami podudzi lub stopy w przebiegu cukrzycy. Oferujemy nowe opatrunku w ramach udziału w badaniu klinicznym. Udział pacjenta i opatrunki bezpłatne. Leczenie będzie odbywać się w Warszawie
      Zainteesowanych proszę o kontakt przez email: dermatologkozera@gmail.com
      W mailu prroszę podać nr telefonu do kontaktu

Oddzwonimy
      • polon1974 Re: owrzodzenia podudzi 16.01.17, 21:22
        witam,czy jeszcze aktualne ?
        pozdrawiam,Paweł.
        ( 510370400 , wrazie gdyby ,to ja bardzo chętnie,bo już ponad 6mieś. nie umieją mi pomóc, proszę o sms,bo często nie mogę odebrać- taka praca )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka