chlopak2005 20.08.08, 12:44 Szukam dobrego dentysty w Krakowie wraz z cenami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Dobry dentysta? 20.08.08, 15:40 MAcheta Dariusz na Fiołkowej- wpisz w wyszukiwarkę.Ceny- 100za plombę 30za przegląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassia Re: Dobry dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:50 Dr Zadnowski, ul. Żytnia w krk. Człowiek jest w stanie sie u niego nawet zrelaksowac, idealnie stosuje znieczulenie- w taki sposob, że nic nie boli. Niestety jest przy tym dosc drogi, ale naprawde warto zapłacić. Dokładnych cen niestety nie podam- dawno nie byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dobry dentysta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 12:23 Cichoń, Ul. Lelewela 13- wpisz w google Cichoń stomatolog. Mają wszystko na miejscu, od stomatologii dziecięcej po chirurgię. Są świetni jeśli chodzi o leczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
boryskrak Re: Dobry dentysta? 14.03.10, 08:39 Ja zmieniałem u nich korony z metalowych na Procery. Są dobrzy. Dobry sprzęt. Mili lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kokkoszka Re: Dobry dentysta? 15.04.10, 19:09 Anna Radkowska ul Lipinskiego bardzo dokladna, bardzo dobra!!! a ja jestem strasznie wymagajaca (lata noszenia aparatow ortodontycznych..)i przyzwoite ceny polecam Odpowiedz Link Zgłoś