Dodaj do ulubionych

sprzedam cabriofix plus baza

18.12.10, 11:55
mam od sprzedania fotelik z baza baze mocuje sie za pomoca pasów jesli ktos zaineteresowany prosze o kontakt cena zestawu 520 złotych plus ew 17zl przesyłka mozliwy odbiór osobisty w krapkowicach tj woj.opolskie
p.s dlaczego nie ma na tym forum watku sprzedam?
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: sprzedam cabriofix plus baza 18.12.10, 12:29
      jest taki wątek
      warunek pisemne oświadczenie że fotelik jest bezwypadkowy i dowód zakupu potwierdzający wiek fotelika inaczej usuwam taki wpis
      • bitabob Re: sprzedam cabriofix plus baza 18.12.10, 12:41
        Dokładnie jak pisze ilhenny. Wątek pod tym adresem forum.gazeta.pl/forum/w,97434,110066945,110066945,Sprzedam_Kupie.html
        • mama1dawidka Re: sprzedam cabriofix plus baza 18.12.10, 20:35
          dziekuje za odpowiedz ale przeciez na foteliku jest data wyprodukowania?
          a w tym watku az jedno ogłoszenie jest smile
          a oświadczenie naturalnie ze moge napisac tylko mysle ze fotelikow po wypadkach raczej z rozsadku si enie sprzedaje! a po za tym mysle ze jak kktos kupuje uzywke to nie stac go zeby dac do serwisu do sprawdzenie czy rzeczywiscie jest bezwypadkowy? a ktos kogo stac kupi nowy?
          przepraszam ze sie czepiam i oczywiscie moge oswiadczyc ze fotelik bezwypakowy tylko ze nie mam juz papierow do niego bo myslalam ze fotelik zostanie w rodzinie wink
          noi mój bład nie zbieram wszystkich rachunkow sad
          prosze iheny odpisz mi co z tym oswiadczeniem i co mam napisac? czy moze byc
          ja niezej podpisana.... oswiadczam ze fotelik jest bezwypadkowy czy to starczy? czy jeszcze cos mam dopisac
          • ilhenny Re: sprzedam cabriofix plus baza 18.12.10, 20:39
            w tej samej minucie jak to napisałaś usunąłem wątek
            oczywiście że wystarczy napisać kupującemu że jest bezwypadkowy
            pewnie że można odczytać datę z fotelika jak ktoś będzie zainteresowany to przyślij mi fotkę fotelika i naklejki E
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka