Dodaj do ulubionych

roemer -obicie fotelika

08.08.11, 09:27
kupilam obicie billy boma fajne kolkasmile ale zastanawiam sie czy nie lepiej z obiciem felix?

podobno billy teraz robia z lepszych materialow?
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: roemer -obicie fotelika 08.08.11, 11:41
      Felix bije na głowę wszystkie inne tapicerki z Romera a do billego łapie się każdy brud wink
      • livia25 Re: roemer -obicie fotelika 08.08.11, 12:32
        ale jesli my ani niepijemy ani nie jemy w samochodzie pod zadnym pozorem to czy faktycznie az tak bardzoe bedzie sie brudzil?
        znowuz felix jest jasniejszy i moze bedzie widac kazda plame? a billy czarny i plam widac nie bedzie?
        • livia25 Re: roemer -obicie fotelika 08.08.11, 12:34
          kurcze tak na szybko zamowilam nie zastanowiwszy sie nad obiciem kierujac sie jedynie uroda i teraz mam zagwostkesad
          • uwielbiam_truskawki Re: roemer -obicie fotelika 08.08.11, 23:22
            A dlaczego taki "smutny" kolor fotelika? My kupiliśmy Leona smile Przecież foteliki się tak nie brudzą.
            • mrukumaster Re: roemer -obicie fotelika 09.08.11, 09:03
              Zależy od dziecka wink
            • livia25 Re: roemer -obicie fotelika 10.08.11, 10:23
              kolor smutny ze wzgledow praktycznych a poza tym ma fajne kolkasmile
              • mrukumaster Re: roemer -obicie fotelika 10.08.11, 11:42
                Akurat czarny to jeden z tych kolorów na którym brud widać bardzo wszystko zależy od rodzaju wydzieliny. Przykład: ciastko plus picu na czarnym widać bardzo, ślina to samo big_grin
                • livia25 Re: roemer -obicie fotelika 10.08.11, 11:59
                  ale my nie pijemy i nie jemy - nigdy, od 5 lat stosujemy ta zasade i sie sprawdza (jedyne co to mala pila jak byla mala ale to z butelki ze smoczkiem wiec wiadomo ze albo ja ja trzymalam a jak mala sama i przechylala w rozne strony to ze smoka tak nie wyplywa jak z butelki), wiec w gre wchodza jedynie zabrudzenia typu dotknie butem, choc to tez sie do tej pory nie zdarzalo badz tez zabrudzenia wynikajace z uplywu czasu ( i tak srednio co pewien czas po prostu piore obicie fotelika, czy widze brud czy nie)

a jak cos powazniejszego sie zdarza typu efekty choroby lokomocyjnej to i tak od razu calosc jest prana

teraz mielismy szarogranatowy fotelik, to na szarym bardzo widac zabrudzenia, na granacie juz nie

zreszta podobaja mi sie czarne fotelikismile
    • mrukumaster Re: roemer -obicie fotelika 10.08.11, 13:25
      Ja też uwielbiam czarne i ciemne kolory ale nie lubię mitu że czarny się nie brudzi bo to głupota. Tak samo czarny się nagrzewa a już jasny niby nie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka