Dodaj do ulubionych

na miłość

26.03.25, 21:50
Seerdeczna prośba o pomoc w odpowiedzi na pytanie, czy w końcu pojawi się dla mnie ktoś odpowiedni do związku. Mam na myśli kogoś takiego, z kim obije tak samo będziemy chcieli ze sobą być, a nie tylko jedna osoba. Tak mi wyszło: Siła, Gwiazda, Król mieczy (6 pucharów). Moim zdaniem karty nie są złe ale nie wiem jak je ułożyć w całość. Siła przy gwieździe kojarzy mi się, że to może być ktoś z przeznaczenia, ale niestety chyba tu ja głownie będę musiała się wykazać inicjatywą w tej sile aby Pana przyciągnąć, ponieważ on wyszedł w królu mieczy, który jest jak dla mnie najbierniejszy spośród wszystkich innych króli. Dociągnęłam na niego kartę 6 pucharów jako podpowiedź, kto to będzie i ponownie jakby mam potwierdzenie, że to ktoś z przeznaczenia tak przynajmniej rozumiem te dwie karty: gwiazdę i 6 pucharów, albo to może być już ktoś kogo już poznałam?
Zapytałam jeszcze, czy on już w tym roku pojawi się w moim życiu i wyszedł król buław - obstawiam, że tak bo to "szybka" karta, to może nastąpić już nawet wiosną?
Obserwuj wątek
    • czarna48 Re: na miłość 06.04.25, 14:07
      Tak masz szansę na poznanie takiej osoby. Ten Pan wychodzi w Królu mieczy wiec to może być osoba mądra, wykształcona aczkolwiek chłodna bynajmniej możesz odnosić takie wrażenie. Może już znasz taką osobę z przeszłości? Jeżeli nie 6 pucharów może faktycznie mówić o przeznaczeniu.
      Moc to jest dobra karta ale trzeba w tej karcie postarac się aby relacja się rozwijała to też karta namiętności.
      Ale uważaj bo Król Mieczy jest naprawdę chłodny na pierwszy rzut i można go źle odebrać. On myśli rozumem i wszystko na logikę.
      • wiolaaasna Re: na miłość 07.04.25, 13:04
        Dziękuję za interpretację. Do niedawna ktoś taki był ale znikł nagle z mojego życia. Obecnie pojawił się ktoś nowy też o cechach Króla mieczy (ostatnio przyciągam takie typy), ale niestety mieszka daleko i są pewne trudności aby razem być, to raczej dobry kandydat na przyjaciela niż partnera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka