mala_zagubiona
30.10.11, 17:21
witam wszystkich.
Wczoraj posypal mi sie kolejny zwiazek. Kompulsywne klamanie - moj partner powiedzial basta. Rozstalismy sie w straszliwej atmosferze.
Oklamalam go juz kilkakrotnie - zwykle ukrywajac porazki, probujac byc kims kim nie jestem, probujac uniknac klotni. On kilkakrotnie mnie pytal dlaczego? Dziwil sie mojej relacji z rodzicami, mial dosc mojego przepraszania, braku umiejetnosci konstruktywnej klotni. Kiedys powiedzial mi ze potrzebuje terapeuty a on nim nie jest.
Zaczelam szukac informacji, szperac w sieci i znalazlam test, ktory mi uswiadomil ze jestem DDA. Nigdy nie myslalam o tym, nigdy nie probowalam analizowac dlaczego zachowuje sie tak jak sie zachowuje, dlaczego jestem tak poplatana i poharatana.
Siedze dzis w domu, czytam rozne artykuly i placze. Napisalam mu ze chcialabym sie z nim spotkac i wyjasnic, opowiedziec o moim domu (przez rok nigdy nie opowiadalam o tym co sie dzialo, tylko oplotkami, czasem cos wspomnialam), o tym jak sie wychowywalam, o rodzicach, klotniach i wszystkim. Wyrzucic to z siebie. Napisal mi ze w takim razie sekrety dochodza do klamstw. I kazal mi dorosnac.
Jestem w rozbita w kawalki. Nie mam sily podniesc sie z lozka, czuje sie nic nie warta. Po raz kolejny wszystko zniszczylam.
Nie umiem sobie z tym poradzic.