Dodaj do ulubionych

Co do VW passata

18.02.12, 20:29
Rozważam foteliki montowane tyłem i przodem:
BeSafe Izi Combi X3
Britax First Class Plus
Bebe Confort Opal
Concord Ultimax
Inglesina Marco Polo

Chciałabym BeSafe albo Britax, ale czy wejdzie mi do passata? A jeśli nie - to co wybrać?
Zależy mi na tym, żeby było bezpiecznie, dobrze by też było żeby była pozycja leżąca lub najbardziej do nie zbliżona, bo córka jest jeszcze mała (9 mcy, waga 7,8 kg). Od razu zastrzegam, żeby mi nie pisać dlaczego zmieniam fotelik - córka nie znosi obecnego i jazda samochodem gdziekolwiek jest w zasadzie niemożliwa.

A co to w ogóle jest: Caretero Fenix 2??
Obserwuj wątek
    • kwap666 Re: Co do VW passata 18.02.12, 22:31
      jaki passat?
      • magdal-enas Re: Co do VW passata 19.02.12, 16:06
        Passat 2010 sedan, nie ten zupełnie najnowszy model z końca roku 2010. Ma isofix, ale się zastanawiam, czy fotelik z isofixem czy bez.
        • mrukumaster Re: Co do VW passata 19.02.12, 18:27
          Besafe izi Combi x3 isofix jak nie będzie pasował to względnie Fair G 0/1 z bazą isofix. Jak jest isofix i są finanse to skupić się na tych modelach bo isofix mocno ułatwia montaż fotela tyłem smile
          • magdal-enas Re: Co do VW passata 19.02.12, 22:23
            Gdzie w Wawie przymierzyć tego besafa?
            Na Wale Miedzeszyńskim?
            • mrukumaster Re: Co do VW passata 20.02.12, 07:57
              A niby jakim my mamy wiedzieć co jest w jakim sklepie w całej Polsce. Telefon albo mail i będzie wszystko wiadomo wink
              • magdal-enas Re: Co do VW passata 20.02.12, 17:14
                Bo mi się zdawało że ktoś tu chyba jest sprzedawcą fotelików. Ale skoro nie - to cofam pytanie i dziękuję za radę.

Napisałam tutaj całe 2 posty z pytaniami i na oba dostałam jakieś takie złośliwe z lekka odpowiedzi. To chcecie żeby tu ludzie pisali i chcecie im pomagać czy nie? Nie wiem, czy to standard tego forum, obsztorcowywać niedouczone i nieświadome dobrodziejstw maila i telefonu mamy? Pytanie jest retoryczne i nie oczekuję odpowiedzi.
                • liveveb Re: Co do VW passata 20.02.12, 18:48
                  Jeśli potrzebujesz wsparcia w temacie combi - odezwij się na priv.
                  pozdrawiam
                  liveveb@gazeta.pl
                • kwap666 Re: Co do VW passata 20.02.12, 23:27
                  ja jednak odpowiem pytaniem. ktore odpowidzi uwazasz za zlosliwe? przeciez mruku ladnie ci napisal ktorymi fotelami mozesz sie zainteresowac. zgadza sie, kilka osob sprzedaje foteliki, ale skoro sobie nie robia reklamy to czemu mialyby reklamowac inne sklepy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka