zbychujot 29.05.17, 13:36 Cześć! Interesuje mnie ten fotelik www.bociek.eu/7664-klippan-kiss-2-plus.html Ktoś może wyrazić o nim opinię, bo nie umiem znaleźć nigdzie w Internecie. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylempl Re: Kippan Kiss2 Opinie 29.05.17, 13:53 Jeden z fajniejszych i bezpieczniejszych fotelików (ma 4* ADAC i PlusTest). Zobacz porównanie modeli na www.blog.tylem.pl/lista-modeli-fotelikow-rwf/ Szukaj modelu klippan kiss2 a nie kiss2 plus. Recenzji kiss2 plus jeszcze nie ma wielu bo to nowsza kostrukcja od 01.2017r. - taki lifting Ew. zerknij np. www.budujacamama.pl/2016/10/klippan-kiss-2-nieco-kosmiczny-fotel-w.html oraz np www.youtube.com/watch?v=tJsIXl4vTXg Przed zakupem - przymierz do dziecka i samochodu. Odpowiedz Link
ela.dzi Re: Kippan Kiss2 Opinie 18.06.17, 17:39 Zadaj pytanie tutaj : m.facebook.com/groups/196811614074247 Mam ten fotelik ponad 2 lata i poza tym, że jest bardzo bezpieczny, to także jest ma takie plusy : - jest kompaktowy (jeździł w malutkim aucie) - dość uniwersalny poprzez montaż na pasy/isofix i możliwość regulacji kąta na bazie - można odchylić go do spania w trakcie jazdy - można łatwo rozebrać go do prania - ma kółka i łupinkę można wypiąć i zawieźć jak walizkę Z minusów : - jakość wykonania tego mojego modelu pozostawia trochę do życzenia, mam nadzieję, że w nowszej wersji zostało to ulepszone - tapicerka zaciąga się - w przypadku starszego dziecka ciężko docisnąć odpowiednio pasy, kupiłam klips BeSafe, ale może to kwestia mojego dziecka - często przekręcają się pasy Odpowiedz Link