Dodaj do ulubionych

Mój Sochaczew nocą

IP: 212.160.155.* 23.05.03, 22:48
Mój Sochaczew nocą jest pusty i brudny. Wszędzie jest cicho. Na Warszawskiej
cały czas jada tiry. Lampy warcza pradem i żółcą witryny sklepow. Za kilka
godzin wzejdzie słońce. Znow powieje kurzem i uslysze miejski rumor. Taki
jest mój Sochaczew...

www.sochaczew.glt.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: bla..bla Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 17:02
      Ciekawie się zapowiada.Będziesz to rozwijał?
      • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 13:11
        Mój Sochaczew jest zupełnie inny.
    • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 13:17
      href="http://www.sochaczew.glt.pl/"target="_blank">www.sochaczew.glt.pl/</a>
      chuj, nie strona!
      • Gość: krogulec Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.*.*.* 28.05.03, 19:09
        Jesteś cham i swinia - jest lepiej gdy ciebie tu nie ma.
        • Gość: bla..bla Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 21:22
          Nie on pierwszy na tym forum prezentuje tak skrajnie żałosny poziom
          • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 11:00
            Wy zapewne wzlatujecie ponad poziom, sięgacie tam, gdzie wzrok ni sięga, pocąc
            się nad mizernymi postami, banalnymi, lakonicznymi, sięgającymi intelktualnego
            dna. Szczeniackie pomrukiwanie, aby coś wystukać, aby zaznaczyć swą bytność.
            A jak ktoś chuj napisze, ten gnój i prostak?
            • Gość: krogulec Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.*.*.* 29.05.03, 17:57
              Gość portalu: leszcz napisał(a):

> Wy zapewne wzlatujecie ponad poziom, sięgacie tam,
              gdzie wzrok ni sięga, pocąc
              > się nad mizernymi postami, banalnymi, lakonicznymi,
              sięgającymi intelktualnego
              > dna. Szczeniackie pomrukiwanie, aby coś wystukać, aby
              zaznaczyć swą bytność.
              > A jak ktoś chuj napisze, ten gnój i prostak?

Niestety, tak to jest właśnie. Dobrze, ze sam na to
              wpadłeś.
              • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 13:56
                yopp
                • Gość: k Re: Mój Sochaczew nocą IP: 212.160.155.* 31.05.03, 21:55
                  W sobotę w kraju słonecznie, dopiero po południu na krańcach zachodnich i w
                  Wielkopolsce zachmurzy się, możliwy też przelotny deszcz. Opady mogą również
                  wystąpić na Podkarpaciu.
                  • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 12:55
                    za to pod koniec listopada albo deszcz pada, albo nie pada
                    • Gość: up Re: Mój Sochaczew nocą IP: 212.160.155.* 04.06.03, 00:20
                      UP
                      • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 09:56
                        yoka
                        • Gość: k Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 02:52
                          umarl smiercia naturalna, choc wspierany przez te, czy inne strony..
                          pozdr
                          • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 08:13
                            umarł król, niech żyje król
                            • Gość: k Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.proxy.aol.com 23.06.03, 22:02
                              koniec, kropka.
                              • Gość: serv Re: Mój Sochaczew nocą IP: 213.186.88.* 24.06.03, 12:13
                                tak tak
                                umarł ...
                                koniec kropka
                                • Gość: leszcz Re: Mój Sochaczew nocą IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 14:34
                                  koniec i bomba, a kto nie czytał ten trąba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka