zdesp2 21.04.04, 00:13 to najnowsze odkrycia, podobno wydzielaja sie wtedy endorfiny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vinja Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 00:24 zdesp2 napisała: > to najnowsze odkrycia, podobno wydzielaja sie wtedy endorfiny. Święta racja , tylko dzięki temu żyję jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 01:16 ale masz fajnie :), ja se tylko moge pokojażyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 01:23 zoltanek napisał: > ale masz fajnie :), ja se tylko moge pokojażyć:) podrośniesz synku , to też będziesz dobrze miał Odpowiedz Link Zgłoś
zdesp2 Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 01:24 pokojarzyc? NIe masz pociagu? To pewnie wynik tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 01:30 zdesp2 napisała: > pokojarzyc? NIe masz pociagu? To pewnie wynik tablete mam to robić z pociągiem? nie mam dziewczyny!!! ot co! a tabletek żadnych nie biore. Odpowiedz Link Zgłoś
pollka do zoltanek 21.04.04, 02:45 ciekawi mnie jak sobie radzisz z depresja bez tabletek. Co Tobie pomaga? Ja takze nie jestem na nich, bo nic mi nie dawaly, a probowalam kazdego leku. Wedlug statystyki jest dosc duzy procent ludzi na ktorych nie dzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: do zoltanek 21.04.04, 16:54 Nie byłem u lekarza, nie mam zdiagnozowanej depresji, choć jestem pewien, żę ją mam. Znam siebie i wiem, że nie pójde do psychiatry. Jestem nieodpowiedzialny, więc zamierzam zdobyć leki na własną ręke, i tak nie mam nic do stracenia. Jak sobie radzie? Nie radze sobie, pije piwo....... Czy mogłabyś podać dokładniejsze informacje na temat tych statystyk. Bardzo mnie to interesuje. Jakich leków próbowałaś? Nie trać nadziei. Myśle, że wszystkich laków napewno nie próbowałaś i w końcu znajdziesz wymarzoną pigułke szczęścia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Wymarzona tabletka na szczęście? 22.04.04, 16:31 No ładnie :) Mój Stary też gada, żebym sie nie martwiła, bo niegługo to se w kiosku kupię nową wątrobę na zmianę, a emocje będę wpisywać w mózg jak do komputera wedle uznania i kaprysu...hihihihi. I, tak sami jak Ty, Zoltanku, se piffko popija i jeszcze popala radosnie... Wy to macie zycie, Chłopaki... :) Tylko Dziewuchy coś tak za poważnie do sprawy podchodzą :), co nie? :))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Wymarzona tabletka na szczęście? 22.04.04, 17:23 pewnie, że tak! pełny chillout!!! gdyby nie depresja to pewnie żył bym troche zdrowiej, a tak mam wymówke! więc sobie pije piwko, pale faje i nic nie robie:) jest git Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 Re: Wymarzona tabletka na szczęście? 23.04.04, 10:36 Love Zoltanek - to od mojego Starego, bo mi tu luka zza pleców :) A tak swoją drogą, to fascynujące: ja jak mam deprechę, to pić nie mogę. No moze raczej nie chcę, bo się nawalam na smutno i rano kac (zdefinicji depresyjny) powoduje, że jest mi jeszcze gorzej... Co innego jak mam górkę, oj... wtedy to i kace mistyczne, i swiat mogę zbawiać :)... Picie w depresji? podziwiam odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
emanon Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 09:04 Ja mam jeszcze większą zjebkę. Myślę sobie że robić to dla zapełnienia pustki to jest już dno. I już do końca dnia jest mi źle. Bleee :( Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista brak libido 21.04.04, 10:23 Ja mam zaniżone libido i jakoś nie ciągnie mnie do seksu samego w sobie, chociaż nie biorę żadnych leków aktualnie. Dołuje mnie jednak sama świadomość faktu, że już od dłuższego czasu jestem sam i że w zasadzie "ta" sfera mojego życia aktualnie nie istnieje. Innymi słowy: nie ciągnie mnie do kobiet w tym momencie (jakaś blokada, może lęk), ale z drugiej strony dołuje mnie ten fakt, bo wolałbym, żeby ciągnęło, bo to jest zdrowe. Uważacie, że powiniennem się zmusić i na siłę coś zmienić w tej kwestii? Czy może poczekać... Od razu dodam, że jestem 100% hetero i nie mam kompleksów na punkcie wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
rawita Re: brak libido 21.04.04, 12:30 poczekać, seks na siłę jest strasznie dołujący Odpowiedz Link Zgłoś
rawita Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 12:33 a tak w ogóle to przerąbane z tymi antydepresantami, przynajmniej jeżeli chodzi o seks Odpowiedz Link Zgłoś
czarnywujek Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 16:14 hej chłopaki! jak mawial pewien domorosły poeta Tymon Tymański, na doła najlepiej pogonic se konika. albo zjesc czekolade...i potem pogonic se konika. nie no dobra, pieprze gupie gupoty; tak samo jak zoltankowi baby mi braknie a pociagi sa za duze duzo, choc z drugiej strony maja sporo dziurek.... panowie bez baby - trzymajmy sie mocno bo ta zasrana wiosna nas normalnie wykonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 16:50 zgadzam się co do joty. sex z pociągiem - nie, ale w pociągu musi być bardzo podniecający. mnie też wkurza ta wiosna, wszystkie dziewczyny które widze na ulicy, w szkole są takie piękne....eh i Bleh Odpowiedz Link Zgłoś
pan_coito Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 16:17 Pogratulować wszystkim, którzy mimo depresji mają jeszcze z kim uprawiać seks. Albo nie jest z Wami tak źle, albo macie wyjątkowo wyrozumiałych/e i mocno kochających/e partnerów/ki. Odpowiedz Link Zgłoś
marleen Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 16:52 zdesp2 napisała: > to najnowsze odkrycia, podobno wydzielaja sie wtedy endorfiny. nie tylko wtedy mozna tez biegac, skakac itp intensywny WYSILEK FIZYCZNY na sama mysli robi mi sie niedobrze i slabo powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista closer 21.04.04, 21:26 "I wanna fuck you like an animal I want to feel you from the inside I want to fuck you like an animal My whole existence is flawed You bring me closer to god..." może coś w tym jest... kto wie skąd to cytat, ma u mnie dużego + :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_coito Re: closer 22.04.04, 14:58 Nine Inch Nails z płyty "Downward Spiral". Słuchałem tego jako szczeniak. Ciekawy teledysk, zwłaszcza w wersji nieocenzurowanej. No to dawaj tego plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
abdon Re: seks najlepszy na depresje 21.04.04, 22:07 zoltanek napisał wszystkie dziewczyny które widze na ulicy, w szkole są takie piękne....eh i Bleh Którymi ulicami chodzisz? Bardzo mnie to zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
rumiankowa Re: seks najlepszy na depresje 22.04.04, 21:27 zdesp2 napisała: > to najnowsze odkrycia, podobno wydzielaja sie wtedy endorfiny. To jak z kazdym ruchem i sportem. Np joggingowanie produkuje mase endorfin, ale trzeba miec choc troszke "iskry", energii zeby pobiec. Tak samo z seksem. Odpowiedz Link Zgłoś
tripper Re: seks najlepszy na depresje 22.04.04, 23:58 oj, wcale nie, po wyjsciu z lozka mam depresje, ze to byl tylko seks a nie cos wiecej :-/ Odpowiedz Link Zgłoś