Dodaj do ulubionych

Właśnie sie odważyłem

25.02.02, 14:37
Już od dłuższego czasu walczyłem wewnętrznie z sobą. Nie wiedziałem co robić
wszystkie znaki mówią, że depresja mnie dopadła. Dziś się zdecydowałem - jutro
idę do psychiatry. Może wreszcie będzie lepiej. Trzymajcie kciuki.
Kazik
Obserwuj wątek
    • Gość: j. Re: Właśnie sie odważyłem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 18:05
      kazik_4 napisał(a):

> Już od dłuższego czasu walczyłem wewnętrznie z sobą. Nie wiedziałem co robić
      > wszystkie znaki mówią, że depresja mnie dopadła. Dziś się zdecydowałem - jutro
      > idę do psychiatry. Może wreszcie będzie lepiej. Trzymajcie kciuki.
      > Kazik

>Trzymamy i to mocno.
      Nie jeden/a/ z nas mial ten sam problem najważniejsze przerwać tego pata .
      pozdr.
      • Gość: manson Re: Właśnie sie odważyłem IP: *.ha.pwr.wroc.pl 21.03.02, 03:04
        jeny, balem sie, ze taki post znajde ;[
        bo to oznacza, ze faktycznie - nastepuje taki moment kiedy trzeba sie przelamac
        i isc do lekarza
        ale ja i tak, 3 razy 'i tak', nie pojde do nikogo, nie przemoge sie, chce
        wierzyc, ze moj organizm, moj umysl sam sie bedzie potrafil obronic

poza tym jakbym poszedl, to juz oznaczaloby dla mojej swiadomosci, ze jestem na
        tyle slaby, ze nie potrafie sobie smamu poradzic z niczym, a to wladowalo by
        mnie w takiego dola, ze juz bym nie wyszedl...
        • Gość: Malwina Re: Właśnie sie odważyłem IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 14:24
          mam nadzieje ze jak zlamiesz noge, zalapiesz jakiegos raka (nie daj ci boze) to nie bedziesz liczyl na
          organizm ktory sie sam z tego wyciagnie !
          Glowa jest tak jak reka, noga, nerka - dlaczego tak sie boisz leczenia ?!
          mam wrazenie ze u wielu osob istnieje jakas dziwna koncepcja ciala - korpus lata po swiecie samopas
          a leb na polce, za szybka lezy ....
    • Gość: manson Re: Właśnie sie odważyłem IP: *.ha.pwr.wroc.pl 21.03.02, 15:42
      nie, z cialem pojde do lekarza, bo sie na tym nie znam i cialo to rzecz
      fizyczna, a glowa to sfera ducha i tego nie pojde leczyc
      bo ja powinienem siebie znac najlepiej
      • Gość: Malwina Re: Właśnie sie odważyłem IP: *.abo.wanadoo.fr 21.03.02, 15:55
        od tysiacleci wielcy ludzie szukaja siedzibe duszy a tu nagle objawienie - ty wiesz ze miesci sie w
        glowie, ho ho ho ! A o chemii slyszales ?
        a na "powinienem" nic nie zbudujesz ! (a o podswiadomosci slyszales ?!)
        Teraz gdy nam wszystkim dales do zrozumienia ze depresja nie jest choroba, i ze wlasciwie nic a nic ci
        nie dolega , mozesz z pewnoscia przejsc do dzialu "sport", "rozrywka", czy inny "kurier serc"....
        • sylwka25 Re: Właśnie sie odważyłem 21.03.02, 23:23
          Też mi się wydawało jak mansonowi, ale to gówno prawda, jak mózg zawodzi to nic
          nie zdziałasz sam bo inaczej postrzegasz świat, czasem nawet nie widzisz że
          jesteś chory. Człowiek ma tak w depresji zmieniony obraz rzeczywistości że
          trudno czasem stwierdzić że to co robiłam przed chwilą to nie złudzenie. Czy
          można wtedu ufać swemu mózgowi? Nieszczególnie. Pozdr. W każdym razie chyba
          mansonie powinieneś przejść do innego działu bo nie jesteś w temacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka