roman.giertych 17.05.04, 18:54 Podczas stosunku Greta do przyszłego męża: - kochanie pierdolisz mnie jak zwykłą dziwkę, może powiedziałbyś mi choć raz dwa miłe słowa... na to przyszły mąż Grety: - dupa wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novika7 Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 20:06 ups ... widzę że chamstwo nie zna granic.... Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 21:15 roman.giertych napisał: > Podczas stosunku Greta do przyszłego męża: > - kochanie pierdolisz mnie jak zwykłą dziwkę, może powiedziałbyś mi choć raz > dwa miłe słowa... > na to przyszły mąż Grety: > - dupa wyżej :) Przegiąłeś ... Nie spodziewałam sie tego. Stałeś się pierwszą osobą w historii mojego pobytu na forum , która mnie wkurwiła nie na żarty ... A mnie pajacu żeby wkurwić to trzeba być skurwielem wybitnym bleeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 21:20 ... i o to mi chodzi żeby was wkurwiać po koleii, przynajmnie jestem skuteczny w tym co robię, a wy zapominacię o tej swojej depresji a ponoć nawet umyć sie wtedy nie może buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 21:25 Jestem dla was jak bat dla konia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 21:26 wkurwić? po kolei? a ja? zwiałeś kwicząc po moim "ej ty, chuju zły". Nieprawdaż? Proszę o dyskusję w inym watku, bo tępota pierwszego wpisu w tym wątku sprawia, że mi się srać zaczyna chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 21:30 "ej ty, chuju zły". - jest dla mnie jak poranna bryza lubię bardziej wyszukane określenia - nie podjąłem wyzwania bo się nie starałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Przyznaję ci rację, głupi...u. Życie to życie. 17.05.04, 21:29 Nadajesz temu forum więcej dynamiki. Czasem głośne pierdzenie sprowadza na ziemię. Swoja drogą jesteś głupim kutasem ale to broń Boże nie zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Przyznaję ci rację, głupi...u. Życie to życie 17.05.04, 21:32 a ty jesteś jak psia wymiocina w rynsztoku ! Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Tak sie odwdzięczasz,głupi qutasie za moje wyrazy 17.05.04, 21:36 uznania? Dobrze, dobijaj mnie dalej, czarny chuju. Ten swiat jest padołem niewdzięczności...Zresztą, pies cie jebał, lubie twoja konsekwencję stylistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo się wyklarowało... 17.05.04, 21:36 romanowi chodzi o to, by udowodnić nam, że nie mamydepresji, tylko jesteśmy chorzy na lenistwo i romantyczne choroby duszy, ach. Skąd my to znamy... Na ten argument nie warto odpowiadać. Ale jednak żyjemy. Niektórzy nawet chodzą do szkoły czy do pracy, mają drugą połowę, mimo problemów prowadzą mniej lub bardziej normalne życie, przynajmniej w lepszych okresach, kiedy deprecha popuszcza. Czy roman chciałby, żebyśmy byli totalnie zobojętniałymi warzywkami? Tak tez bywa. Ale ci, którz żyją, którzy gadają na forum, czują się akurat lepiej (a nawet jak gorzej, to tu znajdują życzliwość i oparcie w ludziach). Wawlka z depresją jet walką z chaosem świata. Więc walczymy z niesprawiedliwością, chamstwem, obojętnością, żeby udowodnić sobie samym, że to wszystko dookoła ma jakiś sens. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: się wyklarowało... 17.05.04, 21:41 "Co poeta miał na myśli ?" - nie doszukuj się w moim działaniu aż tak wziosłych celów bo prawda taka jest że nudzi mi się zajebiście pracy nie mam, a że internetu mi jeszcze nie odcieli to korzystam do woli ...... Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo i jeszcze sfrustrowany... 17.05.04, 21:47 nie obnażaj się tak, niszczysz wizerunek "bata na konia". niektórzy już polubili cie, vide: psychodelic. Odpowiedz Link Zgłoś
psychodelic Akurat jak cię pochwaliłem to daleś dupy?! 17.05.04, 22:00 Na złość! Podłość ludzka nie ma granic!. Odpowiedz Link Zgłoś
greta_30 CptNiamo 18.05.04, 08:12 jestem z Ciebie dumna!!! greta - chora ale szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
bejrut78 Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 22:48 Staram się przemilczeć wybryki niektórych na forum,ale tutaj nasuwa mi się tylko 1 myśl: GIERTYCH ty złamny kutasie... hmmm trzeba założyć forum dla debili bo tu głąbie (czytaj głupi chuju) ludzie mają problemy.Idź sie wypałuj głąbie... Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Przeprosiny dla Grety 17.05.04, 22:59 bejrut78 napisał: > Staram się przemilczeć wybryki niektórych na forum,ale tutaj nasuwa mi się > tylko 1 myśl: > GIERTYCH ty złamny kutasie... > hmmm trzeba założyć forum dla debili bo tu głąbie (czytaj głupi chuju) ludzie > mają problemy.Idź sie wypałuj głąbie... Zniżyłeś się do mojego poziomu zatem twoje ip też powinno zostać zablokowane zresztą tak jak i paru inny osób które mnie również obraziły. HA ! Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: Przeprosiny dla Grety 18.05.04, 12:53 Zastanawiam sie czy ciebie można obrazić - chyba nie. Bo jak można obrazić kogoś, kto posiada możdżek komara:-) Ekumenicznie można ci wybaczyć prowokacji i głupoty. Bądźmy optymistami że wyzdrowiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
roman.giertych Re: Przeprosiny dla Grety 18.05.04, 13:04 Jesteśmy razem z bratem (też komarem) biźniakami sjamskimi zrośniętymi właśnie mózgami. Zatem umysł mamy ponadprzeciętny, wielorzędny, widlasty .... a ty tyle nie myśl bo ci się przegrzeje ta nitka w twojej głowie i jak pęknie to ci uszy odpadną.! Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: Przeprosiny dla Grety 18.05.04, 13:45 roman.giertych napisał: ciach Zatem umysł mamy ponadprzeciętny, wielorzędny, widlasty < mam duże wątpliwości to twojego ponadprzeciętnego umysłu. vide posty:-)) ciach nie myśl bo ci się przegrzeje ta nitka w twojej głowie i jak pęknie to ci uszy odpadną.! > tego sarkazmu z nitką nie rozumię. Uszy mam dobrze przyrośnięte:-) Jestm bo myślę, myślę bo jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
orlando10 Re: Przeprosiny dla Grety 18.05.04, 18:21 Po co w ogole odpowiadac na posty tego nieszczesnego, zakompleksionego smutasa? Przeciez dla niego to woda na mlyn. Apeluje o to, by go ignorowac, wkrotce jego 'inwencja' umrze smiercia naturalna. Howgh! Orlando Odpowiedz Link Zgłoś