Dodaj do ulubionych

borderline a związek

30.05.04, 21:49
Moja dziwczyna została po klinicznym badaniu zdiagnozowana jako osoba z osobowoscia z pogranicza,
Czy ktos jest w takiej sytuacji ?

A moze jest wstanie wspomoc mnie jakimis rzetelnymi informacjami na temat BORDERLINE wiecej niz jest w necie który juz przeszukałem.

Prosze o jakokolwiek pomoc gdyz nie chce sie poddawac bo zalezy mi na Tej kobiecie a ostatnio trace sily w kontaktach z Nia i nie daje sobie sam rady bo w sumie sam lecze swoja depresje.

wiec czekam na jaks rzetelna pomoc, z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • merkuria Re: borderline a związek 31.05.04, 00:20
      moze siegnij po książke E.Goldstein "zaburzenia z pogranicza"? i sprawdz
      poczte:-)
      pozdro
      merkuria
    • greta_30 Re: borderline a związek 31.05.04, 08:07
      kochać kogoś takiego - kupa roboty! To tak jakbyś miał 2 w 1... ale to możliwe.
      Moja propozycja: jak nie możesz juz wytrzymać przypominaj sobie DLACZEGO JĄ
      POKOCHAŁEŚ i próbuj wskrzeszać w sobie te wspomnienia... jak minie atak - znów
      będziesz miał SWOJĄ UKOCHANĄ> Pamiętaj! ona nie wybrała sobie tej choroby.
      tak to widzę
      greta - dwubiegonowa od lat, ale ją pokochał Stary ;)
    • mskaiq Re: borderline a związek 31.05.04, 08:49
      Ja mysle ze nic w nas nie jest zdefiniowane na stale. Wielu z nas mialo
      depresje i sie jej pozbylo. Kazda osobowosc moze ulec zmianie. Mozemy miec
      tendencje do negatywnego opceniania swiata ale te oceny to rzecz ktora zalezy
      od nas. jesli chcemy widziec swiat pozytywnie to bedziemy ale jesli pozwolimy
      na to aby go widziec negatywnie to bedziemy go tak widzieli.
      Mysle rowniez ze najwazniejsze jest to co czujesz do Swojej Dziewczyny.
      Najlepiej pomozesz jej jak bedziesz traktowal Ja jak do tej pory. Nie staraj
      sie podchodzic w inny sposob bo i Ona i ty bedziecie czuli ta nienormalnosc.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • greta_30 zapomiałeś Mu powiedzieć o pąpkach ;)))))))) 31.05.04, 10:05
        hehehehehe ;) pozdwowienia for you.
    • mskaiq Re: borderline a związek 31.05.04, 15:50
      Dziekuje za pozdrowienia Greto
      Serdeczne pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka