tygrysek_prazkowany 31.05.04, 05:42 Mam pytanie do osob z krakowa ktore leczyly sie w osrodku terapii nerwic na Lenartowicza. Czy wiecie cos o dr J.Sobanskim? Bardzo prosze o opinie (moga byc na priv takze) bo rozwazam zmiane terapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeznia_nr_5 Re: Pytanie do osob z Krakowa 31.05.04, 12:26 tygrysek_prazkowany napisała: > Mam pytanie do osob z krakowa ktore leczyly sie w osrodku terapii nerwic na > Lenartowicza. Czy wiecie cos o dr J.Sobanskim? Bardzo prosze o opinie (moga > byc na priv takze) bo rozwazam zmiane terapeuty. Nie,nie wiem.Wiem o Maju,ale nic dobrego powiedzieć nie mogę.Dobrą opinię ma tam Kazimierz Bierzyński.Wątków o Lenartowicza to już chyba z 10 było. Skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Pytanie do osob z Krakowa 31.05.04, 18:24 an271 napisała: > a co wiesz o maju A kto Ty jesteś?Masz doświadczenia z Lenartowicza?Chcesz pytać to na priv. bo na publicznym o maju nie mogę.Nie nadawałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Pytanie do osob z Krakowa 31.05.04, 20:55 No nie wiem co za tajemnice mogl/a bys o Maju obwiescic o ktorych by na tym forum nie pisano, bylem jego pacjentem i facet byl na tle innych spoko.A zmiana terapeuty w tym miejscu nic chyba nie da, dla mnie to oni sa tam jak klony.Chyba ze masz ochote na "mocne" wrazenia to polecam Romeyko matke-jak bym jakis film katastroficzny ogladal, nawiedzone babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Pytanie do osob z Krakowa 31.05.04, 21:04 Ogólnie odradzam Lenartowicza.Lepszy już jest oddział nerwic na Klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
an271 Re: Pytanie do osob z Krakowa 01.06.04, 06:13 WYSLALAM WIADOMOSC NA EMEILA. WIEC PROSZE SPRAWDZ. Odpowiedz Link Zgłoś
222jo Re: Pytanie do osob z Krakowa 02.06.04, 18:29 rzeznia, a co masz do pana doktora Maja, fajny, normalny facet, mało mówi, ale jest ok. w ogóle przychodnia na Lenartowicza to ludzie tam leczący, wydając więc sądy o Lenartowicza robimy niektórym krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Pytanie do osob z Krakowa 02.06.04, 23:50 Slowo "leczyc"nie pasuje mi w zestawieniu z "Lenartowicza" nie znam nikogo wyleczonega a poznalem osoby wracajace po raz 2 i 3-ci,wiec to "leczenie"..... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Pytanie do osob z Krakowa 03.06.04, 01:13 kolegadryndryn napisała: > Slowo "leczyc"nie pasuje mi w zestawieniu z "Lenartowicza" nie znam nikogo > wyleczonega a poznalem osoby wracajace po raz 2 i 3-ci,wiec to "leczenie"..... Oj tak..jak najbardziej.Na email odpowiem jak tylko poczta zacznie mi działać. A przerywa niestety i działa cienko.A ty kolego nie przypierdalaj się więcej do mnie vide forum Seksuologia,niestety zapomniałem hasła i musiałem zmnienić nicka ale na pewno pamiętasz jakiego.Pozdrów swą drogą koleżankę ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: Pytanie do osob z Krakowa 03.06.04, 21:09 Pisales bzdury (nic to nowego) wiec sie do tego odnioslem.Mysle ze stawanie w szranki z ekspertem z tego forum po przeczytaniu kilku ulotek dolaczanych do lekow jest eufemistycznie mowiac smieszne.Z reszta Twoje majaczenia zostaly tam tez obalone. Chyba musialo zabolec ze wracasz do tak dawnego juz calkiem zapomnianego incydentu???Nie udalo sie zabrylowac co? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_xx Re: Pytanie do osob z Krakowa 03.06.04, 07:43 No ładnie ładnie. To mnie ktoś polecił Maja i aż z Radomia jechałam do Krakowa a tu takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Pytanie do osob z Krakowa 03.06.04, 10:51 kalina_xx napisała: > No ładnie ładnie. To mnie ktoś polecił Maja i aż z Radomia jechałam do Krakowa > a tu takie rzeczy. No to jesteś nieźle pieprznięta.Do Wawy nie miałabyś czasem bliżej? Powiedz przynajmniej czy warto było?Może tylko ja odbieram maja w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_xx Re: Pytanie do osob z Krakowa 03.06.04, 11:47 Najpierw trafiłam na wizytę prywatną do Starachowic. Tam mam najbliżej. Powiedział, ze musze zaliczyć psychiatrę. Polecił mi Maja. Byłam tam tylko po diagnozę. Wrażenia? Byle jakie. Zresztą nie stać mnie na prywatę-100 zł jedno spotkanie. Teraz za dwa tygodnie zaliczam Sobieskiego 112 u mgr. Płoneckiej. Czy ktos coś wie o niej? Odpowiedz Link Zgłoś