niutka 08.06.04, 11:04 Podobno zbliza sie lato, a ja wogle go nie czuje. Nie czuje tez nic w wiosenne dni. Wszystko jest mi obojetne. Slonce mnie nie cieszy, wiatr nie denerwuje. Nic. Niutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o0oo Re: nie czuje 08.06.04, 11:15 ms windows napisał : Jesli nie cieszy cie lato, musisz powrocic do wartosci i z calej sily przekonac sie co do tego ze lato jest fajne. Musisz to zrobic chocby niewiem jakabys czula niechec i opor. Nie pozwol sobie by twoj nihilizm zwyciezyl, przekonuj sie ze lato jest fajne, z czasem ci sie uda. Pompuj takze i skorzystaj z wiosennej oferty owocowo-warzywnej. A jesli wiatr cie nie denerwuje, to dobrze, to znak ze zaczynasz przelamywac sie. Najgorsze juz za toba. serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: nie czuje 08.06.04, 11:21 no i trzeba zwlaczyc w sobie tego leniwca! O! Odpowiedz Link Zgłoś
grof o0oo 08.06.04, 13:49 Dziękuję Ci! Dzisiaj bardzo źle się czuję (WOW! Cóż za odmiana! - zazwyczaj czuje się chujowo!), ale przeczytanie Twojego postu sprawiło, że się uśmiechnęłam. To naprawdę rzadko ostatnio się zdarza. Zastanawiam się tylko kiedy Mskaiq straci cierpliwość, ale odnoszę wrażenie, że jego stoickiego spokoju nic nie jest w stanie zburzyć! I dobrze! Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
eulogete Re: nie czuje 08.06.04, 11:36 no to witam w klubie Ludzi Którym Wszystko Jedno Jaka Jest Pogoda (z niejakim sentymentem do dni pochmurno - deszczowych) A bardziej serio - jeszcze jedno potwierdzenie, że troszkę odstajemy od większości. Leczymy się . Przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: nie czuje 09.06.04, 15:05 eulogete napisała: > no to witam w klubie Ludzi Którym Wszystko Jedno Jaka Jest Pogoda (z niejakim > sentymentem do dni pochmurno - deszczowych) > A bardziej serio - jeszcze jedno potwierdzenie, że troszkę odstajemy od > większości. Leczymy się . Przejdzie. Podobno to się nazywa optymizm, tylko kto go jescze ma, po dłgim i beznadziejnym leczeniu. Może są to tylko chwile na ktore czekamy, a moze sami się oszukujemy. "Przejdzie" - tak, ale wraz ze śmiercią:-( I pomysleć, że kilka dni temu zjechałem z 27 do 10 punktów w teście - ZDROWY, dzisiaj nawet już nie mam ochoty sprawdzać:-( Post mówi sam za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemniak Re: nie czuje 08.06.04, 12:08 Ja wolę wiatr i deszcz, słońca nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
stasia.brzozowska nie czujesz dziś - nie znaczy że nie poczujesz 09.06.04, 11:23 jutro!!! Musisz wierzyć, że to minie, bo zeżre Cię ta pierdolona deprecha. Walcz o siebie Dziewczyno, proszę Cię. Nie4 masz siły - OK, nie rób rzeczy wielkich, ale postaraj sie przetrwać najcięższe czasy. To mija, uwierz mi! greta - bo tak sie walczy z depresją! Odpowiedz Link Zgłoś