Dodaj do ulubionych

fobia społeczna

28.10.12, 16:42
witam , od lat zmagam sie z depresja i lękami, najgorszy jest ten lęk społeczny z ktorym nie umiem sobie poradzic , widze same trudnosci, sam nie wiem tak naprawde czy to tylko depresja.bralem juz wiele lekow ale niestety nie pomagaja.nie wiem co mam robic, wydaje mi sie , ze jestem skazany na porazke poniewaz od lat jest tak samo.nic mnie tak naprawde nie cieszy i czuje sie inny.czy tak bedzie juz zawsze?
Obserwuj wątek
    • a.g.g.a Re: fobia społeczna 29.10.12, 12:26
      Rozumiem Twój brak wiary.Ale prawda jest tak,że owszem,może tak byc już zawsze,jeśli się poddasz i nie będziesz chciał nic ze sobą zrobić.Do znudzenia powtarzam,że potrzebna jest terapia.Fobii społecznej same leki nie wyleczą.Dobrze byłoby też mieć "ludzkiego" i empatycznego lekarza,które Cię zrozumie,porozmawia,a nie tylko wypisze rp i pogoni,gdzie pieprz rośnie
    • iso_1 Re: fobia społeczna 29.10.12, 14:31
      rasjel czy ty jesteś pojeb.ny tak sam od siebie czy płacą ci za to ?
    • iso_1 Re: fobia społeczna 29.10.12, 14:37
      Mam siostrę, która przez wiele lat borykała się z tym problemem.
      Pomogła jej psychoterapia co i Tobie polecam. Ale nie taka na chwilę ale długotrwała.
    • a.g.g.a Re: fobia społeczna 29.10.12, 16:19
      Jak dla mnie to nadal jesteś nawiedzony..
    • halina.vis [...] 03.11.12, 21:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • iso_1 Re: fobia społeczna 12.08.15, 19:15
      hub_son napisał(a):

> Mnie bardzo pomogły odpromienniki firmy Creatos, który synchronizują układ nerw
      > owy, system myślenia i uspokajają.

Mnie bardzo zaszkodziły odpromienniki firmy Creators dlatego odradzam !
      • lucyna_n Re: fobia społeczna 12.08.15, 22:23
        oj tak, mi też, jak tylko o nich przeczytałam od razu zrobiło mi się gorzej. Nie polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka