22.07.04, 16:48
Od miesiąca biorę ten lek, ale nie czuję się po nim zbyt dobrze. Czy ktoś miał
doświadczenie z tym lekiem?
Obserwuj wątek
    • antek_29 Re: Hydiphen 23.07.04, 08:20
      Renatko podejrzewam ze tak masz na imie ja k tylko sie dowiem to ci odpisze
      cierpliwosci nie obiecuje ale pstaram sie pozdrowienia
    • antek_29 Re: Hydiphen 25.07.04, 21:29
      probowalem sie czegos dowiedziec na temat tego leku ale nie udalo sie jedyne co
      moge ci poradzic to to zeby udac sie do lekarza ktory ci przepisal ten lek i
      opowiedziec mu o wszystkim i nie mozesz go odstawiac najpierw skonsultyj sie z
      lekarzem.

z wyrazami szacunku pozdrawiam
    • looserka Re: Hydiphen 25.07.04, 23:46
      Hydiphen to inaczej klomipramina,antydepresant z grupy TLPD. Miałam z tym
      lekiem do czynienia pod nazwą anafranil - niestety nie bardzo mi pomógł,
      ponieważ wyższe dawki wywoływały tachykardię i arytmię, nie byłam w stanie
      normalnie egzystować.
      • lagartija1 Re: Hydiphen 29.07.04, 03:45
        Bralam Hidyphen w okresie najciezszej dotad depresji. Znieczula, funkcjonujesz
        na pozor bez zarzutu. Oczywiscie, reakcje moga byc rozne - tak, jak rozne sa
        organizmy. Z autopsji: nie bylam glodna, spuchlam jak balon. To chyba jedyny
        jak dla mnie minus tego medykamentu.
    • sabeena Re: Hydiphen 30.07.04, 14:31
      Witaj! Ja bralam hydiphen kilka lat temu, czulam sie po nim calkiem niezle -
      ale to jeszcze niczego nie przesadza, bo kazdy moze na dany lek zareagowac
      inaczej. Najlepiej tak ja radzil kolega w poscie wyzej, skontaktuj sie ze swoim
      lekarzem i powiedz mu jak sie czujesz. Moze uspokoi cie, i powie ze mozesz miec
      jakies objawy uboczne, ktorymi sie nie ma co przejmowac za bardzo, a moze
      bedziesz musiala odstawic hydiphen i zaczac brac cos innego. Z mojego
      doswiadczenia moge powiedziec tyle, ze musi sie to odbyc pod kontrola lekarza,
      ktory powie ci w jaki sposob zmniejszac dawki. Ja przy odstawianiu hydiphenu
      mialam przez dluzszy czas lekkie (ale dosc upierdliwe) zawroty glowy, a tez
      odstawialam pod kontrola lekarza i zgodnie z jego zaleceniami. Nie polecam na
      pewno odstawiac na wlasna reke. S.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka