Gość: katbiel IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 18:12 Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to za lek i jakie ma działanie. Jak na Was działał i czy można się od niego uzależnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tytus Re: TRANXENE IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 20:31 To skuteczny lek przeciwlekowy. Niestety ma wade - dosc szybko uzaleznia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: TRANXENE IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 29.03.02, 01:11 Witam Jest to lek przeciwlękowy, dosyć nowej generacji, mało toksyczny w porównamiu z innymi benzodiazepinami, działa nasennie i przeciwlękowo na noc, a nst. dnia przecielękowo a więc 24h, nie powinno się go stosować dłużej niż 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: TRANXENE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 21:02 zależy od usera. na mnie działał wyłącznie nasennie i strasznie otępiająco. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w22 Re: TRANXENE IP: *.saturn.pl 20.04.02, 00:05 a mnie sie podoba;) na mnie dziala relaksujaco i nawet poprawia samopoczucie, chociaz na depresje to on raczej sie nie nadaje. fakt ze troche oglupialy jestem. i na migrene pomaga. podobno uzaleznia po miesiacu-dwoch Odpowiedz Link Zgłoś
alinca Re: TRANXENE 20.04.02, 01:34 ja zazywalam "doraznie" i czulam sie rewelacyjnie. Poniewaz tak dobrze sie czulam to balam sie zazywac ciagle bo wyczytalam w ulotce ze szybko uzalezniaja. Na mnie dzialaja swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś