Gość: PiJMLEKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:05 ..Pij mleko i nie bedziesz mial depresji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szalone_zero Re: Pij mleko... IP: 80.48.150.* 26.08.04, 09:10 co tam depresji?! nie będziesz miał także zaburzeń osobowości pryszczy na nosie wrednej teściowej i ominą Cię strajki w PKP naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 26.08.04, 12:50 a czytales ksiazke "Mleko, cichy zabojca" ? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 26.08.04, 17:27 nie:) ostatnio w ksiegarni wpadl mi w oko taki tytul, to prawdziwa ksiazka, jakis Hindus ja napisal:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Pij mleko... 27.08.04, 00:07 lucyna_n napisała: > nie:) ostatnio w ksiegarni wpadl mi w oko taki tytul, to prawdziwa ksiazka, jak > is Hindus ja napisal:) Przecież wiadomo że mleko szkodzi.Wypłukuje wapń człowieka i niszczy kości. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 27.08.04, 10:50 nie wiem mam mlekowstret naturalny:) ser to tylko w serniku jest dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Pij mleko... 27.08.04, 10:58 Mleko słodkie nie istnieje (no chyba że do kawki). Ale jogurciki, serki, to i owszem (jak dla mnie, rzecz jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 27.08.04, 11:16 na widok jogurtu to mi ciary ida brrr, a kiedys lubilam... ciekawe skad taki wstret nagly? depresja? Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: Pij mleko... 27.08.04, 11:25 A u mnie odwrotnie - przestałam potrzebować mięska. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 27.08.04, 11:28 a tego to akurat nigdy nie potrzebowalam, ale nie chce mi sie pilnowac czy aby zawsze wszystko bez miesa jest. Jem co jest aktualnie w domu wiec niedlugo powinnam sie calkiem od jedzenia odzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Pij mleko... 26.08.04, 17:17 Pic na wode, fotomontaz z tym mlekiem. Juz bardziej wierze w Danonki (przypomne: Danonki pijemy, bo duzi byc chcemy). Pozdrawia was, ciagle ta sama, acz inna (zapuscilam brode) O ren Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 26.08.04, 17:28 nie chce byc duza wiecej tego swinstwa do ust nie wezme! Odpowiedz Link Zgłoś
nie_zwracaj_uwagi Re: Pij mleko... 26.08.04, 23:40 > nie chce byc duza wiecej tego swinstwa do ust nie wezme! Nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tematem powyzej, ale jestem wsciekla. Bo film byl za glupi, ksiazki zbyt dlugawa, a dieta zbyt rygorystyczna. Kurwaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wybacz, za wulgaryzmy Lucyna, ale musialam sie komus wygadac, bo czuje ze zaraz rozlece sie na tysiac agresywnych kawalkow. Eh...juz jakos lepiej. Dzieki, ze mnie wysluchalas. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_zwracaj_uwagi Re: Pij mleko... 26.08.04, 23:41 Nie zwracaj uwagi = O ren Ishi Mam rozszczepienie pseudonimow. Odpowiedz Link Zgłoś
beekeeper Re: Pij mleko... 27.08.04, 00:04 nie_zwracaj_uwagi napisała: > Nie zwracaj uwagi = O ren Ishi > > Mam rozszczepienie pseudonimow. materiały rozszczepialne sa bardzo niebezpieczne a co z tą dietą? jabłuszka się przejadły? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Pij mleko... 27.08.04, 10:48 Uf. Zjadlam dzisiaj porzadna goralska, grubo krojona "pajde" chleba. Jak dobrze. Jak dobrze. Taka ulga :))) "Jablka i jogurty to wrogowie naszego narodu" :)) > a co z tą dietą? jabłuszka się przejadły? ;) Bardzo przejadly panie Beekeeper, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 27.08.04, 10:56 Ludzie ratuuunkuuu!! nerwicowa baba z rozdwojeniem jazni a w dodatku na diecie jabluszkowej!!! mnie atakuje!! :)) wspolczuje, ja tam juz sobie dietami nie dowalam:) depresja to male miki w porownaniu z odchudzaniem;), no chyba ze tu o inne zdrowotne problemy chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: Pij mleko... 27.08.04, 11:16 > nerwicowa baba z rozdwojeniem jazni a w dodatku na diecie jabluszkowej!!! :D:D:D To mnie ubawilo :D ALe oj przepraszam, dzisiaj jestem na diecie jogurtowo-wafelkoworyżowej. A to roznica :D Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Pij mleko... 27.08.04, 10:57 pisz sobie pisz, ja juz i tak tego forum nie czytam:) Odpowiedz Link Zgłoś