Dodaj do ulubionych

Gabclinic.com- zespół ekspertów

13.02.15, 17:54
Jesteśmy doświadczonym zespołem lekarzy psychiatrów i psychoterapeutów. Oferujemy specjalistyczną i wszechstronną pomoc w najtrudniejszych sytuacjach.
Od 2013 roku tworzymy nową jakość w dziedzinie psychiatrii i psychologii. Naszą misją jest niesienie zindywidualizowanej pomocy pacjentom przy wykorzystaniu najnowocześniejszych metod farmakologicznych i terapeutycznych.

Na Państwa pytania odpowiadają eksperci- specjaliści Gabclinic.com, którzy na co dzień prowadzą pacjentów na oddziałach szpitalnych jak i w klinice.

dr Jakub Nestorowicz- psychiatra
dr Anna Żebrowska- psychiatra
dr Magdalena Fudała-Janc-psychiatra
dr Bogdan Stefanowski- psychiatra

Renata Pająkowska-Górniak- psycholog, terapeuta
Anna Dębska-psycholog,terapeuta
Adam Wojciechowski- psycholog, terapeuta, psycholog dziecięcy.

Mamy nadzieję,że nasze wypowiedzi pomogą w odpowiedzi na nurtujące Państwa pytania.

Zapraszamy do zadawania pytań, regularnie od najbliższego poniedziałku jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Zespół Gabclinic.com zdrowie i zaufanie
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 17:59
      poczucie misji to ponoć kiepski prognostyk dla zdrowia psychicznego :)
    • lucyna_n Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 18:00
      Jak rozumiem poprzedni eksperci porzucili to niewdzięczne forum?
      • zoliborski_goral Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 18:32
        Ano właśnie. Sympatyczne nowe twarze. Na marginesie poprzednie twarze też były sympatyczne powinny jednak się pożegnać skoro tak entuzjastycznie się witały ale cóż, anonimowość w internecie...Miejmy nadzieję że tym razem tak nie będzie :-D
        • buglady Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 19:39
          Poczucie misji? Jakieś 2 lata temu byłam na wizycie u jednego z nowych Ekspertów, niestety była to jedna z najkrótszych i najbardziej rozczarowujących wizyt. Ekspert nie podjął nawet próby nawiązania kontaktu, może dobrze że bez problemu przepisał leki ale na rozmowę zabrakło chęci, czasu? Choć była to prywatna, droga wizyta.
          • lucyna_n Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 22:26
            zrobiłam mały risercz, 150 za wizytę - słono, ale nie wiem może w Warszawie taka norma?
            Za taki hajs człowiek jednak chciałby czegoś więcej niż klepnięcie pieczątką po recepcie (choć ja akurat takie krótkie wizyty lubię najbardziej :)

Ciekawe jak długo zabawią, daję im jakieś 2 miesiące aktywnego pisania, powolne wyciszanie się, a w wakacje zamilknięcie na dobre. Po wakacjach jakiś czas powiszą jeszcze fotki a potem znikną jak sen złoty.
        • lucyna_n Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 22:28
          Pan doktor nawet przez chwilę odwalał dość rzetelną robotę informacyjną na temat leków i objawów, za co byłam mu głęboko wdzięczna, ale szybko się wypalił ten słomiany ogień.
    • zadz.iora Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 13.02.15, 23:59
      Tak tylko powiem od siebie, że śledząc aktywność na forum, to chyba jeszcze "nie urodził się taki, co by Wam dogodził" :D Niemniej, witam lekarzy, sama jestem bardzo zainteresowana tematyką, mam nadzieję, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, ja również. Dajmy (a raczej dajcie) szansę tym, którzy faktycznie szukają pomocy. Wstyd, żeby w takiej sytuacji kogokolwiek zniechęcać; mam nie od dziś usilne wrażenie, że tylko po to funkcjonuje część tego forum. Tak czy siak, ufam, że tym razem specjaliści zostaną na forum dłużej i będą faktycznie zaangażowani w życie forum.
      PS. 150zł w Warszawie to zwyczajowa stawka za pierwsze spotkanie.
      • zoliborski_goral Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 14.02.15, 00:28
        150,- no tak, to na poziomie poprzedniej Terapii Dialog jak patrzę. Nie wiem co rozumiesz przez "wam". Zbiór kompletnie przypadkowych (z Tobą włącznie) gości wymieniających mniej lub bardziej luźne uwagi? Gabclinic nie jest tu jak i poprzednicy dla idei tylko żeby znaleźć klienta, bądźmy trzeźwi. Inaczej byliby godni nie zaufania a pożałowania a raczej mocno podejrzani. I jak z Terapią Dialog oczywiście nie przełoży się im to finansowo bo za mały tu przerób. Ale oczywiście każde nowe otwarcie jest mile witane. Tylko jak pisałem żeby i zakończenie było godne otwarcia a nie polegało na założeniu czapki-niewidki.
        • buglady Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 14.02.15, 08:34
          No ale co to za różnica, że 150zł to 'norma' w Warszawie? Jakby nie patrzeć jest to sporo pieniędzy i za tę kwotę oczekiwałam chociaż chwili rozmowy. Gdybym na mojej pierwszej wizycie trafiła do tego specjalisty/specjalistki to naprawdę mogłoby być źle.
          Ja tam nie marudzę, jednak nie mogłam się powstrzymać przed komentarzem bo jednak jest to dość przykre i nie tak powinny wyglądać wizyty.
          Natomiast poprzedni Ekspert udzielił mi rzetelnej porady na forum więc nie mam nic do niego:).
          • zoliborski_goral Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 14.02.15, 12:09
            OK, oczywiście że 150 za wypisanie recepty zamiast udzielenia porady po którą się przecież idzie to zwykłe strzyżenie osoby szczególnie potrzebującej pomocy...Można mieć tylko nadzieję że to był wyjątek.
            • iso_1 Re: Gabclinic.com- zespół ekspertów 15.02.15, 10:02
              150 zł za wizytę ?
              chyba kogoś porąbało
              w Krakowie dobry psychiatra kosztuje 100 zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka