malwina10 26.09.04, 21:30 pisałas ze cie olewali .Ty mnie tez olewasz.zadałam kilka pytan , aty nawet nie racztsz mi odpowiedziec.Dobra.Bezłaski.Dlateego mysle ze ty jestes lepsza akorka i udajesz taka skrzywdzona i prawde jednak pisali o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jm Re: Do joannM IP: *.icpnet.pl 26.09.04, 21:33 Napisalas jedno zdanie-ze masz tez leki i czy pogadam- Widocznie mnie nie zainteresował twój mail. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina10 Re: Do joannM 26.09.04, 21:35 trudno.jestem mało interesujaca bo ludzi od kurew nie wyzywam.Tka tu trzeba chyba zeby ktos chciał sie zainteresowac,Tylko histeryczkami tak ,Mna nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Do joannM 26.09.04, 21:42 no wlasnie wszyscy pouciekali i nawet nie ma komu sie wysmarkac w mankiet. Dosc juz tej wojny domowej synapsowej, na jednej Joasi forum sie nie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Do joannM 26.09.04, 22:01 malwina10 napisała: > trudno.jestem mało interesujaca bo ludzi od kurew nie wyzywam.Tka tu trzeba > chyba zeby ktos chciał sie zainteresowac,Tylko histeryczkami tak ,Mna nie. Hehehe ale neuroza.Wszystkim tylko nie mną buuuuuuuuuuuu....hehehe.I to jeszcze Mną z dużej litery a jakże hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Do joannM 26.09.04, 22:06 oj tam zaraz neuroza, to pewnie miala byc kropka a sie kliknal przecinek i dlatego tak megalomansko wyszlo:) no wlasnie Mna tez sie nikt nie zainteresuje na tym forum, pies z kulawa noga doslownie, nawet joasia omija mnie na odleglosc metrowego kija, ja sie potne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Do joannM 27.09.04, 15:28 lucyna_n napisała: > ja sie potne!!!! hej, no.. od cięcia się to ja tu jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Do joannM 27.09.04, 15:32 nie tylko Ty! Kiedyś mnie zainspirowałaś do cięcia się po kostkach i spróbowałem i powiem Ci, że troche przereklamowałaś ten sposób. Tylko jeszcze bardziej się wkurwiłem jak zaplamiłem krwią pościel, a blizny do dzisiaj mi zostały. Czy to w ogóle kieyś zejdzie, czy będe miał pamiąke do konca życia? Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Do joannM 27.09.04, 15:38 no wiesz! kurcze, to więcej nie będę już o tym pisać.. :( widzisz, to działa w pewien sposób, ale nie zawsze.. czasem pomaga rozładować chwilowo napięcie - robię to kiedy prześladują mnie myśli samobójcze i czuję, że jak sobie czegoś nie zrobię, to mi to łeb rozwali albo ja go sobi rozwalę o ścianę.. kłopot w tym, że czasem działa na zasadzie błednego koła - potnę się, bo jestem na siebie np. zła, na chwilę mi lepiej, a potem jestem zła, ze się pocięłam itd. co do blizn - zależy jak są głębokie, ale podejrzewam, że zostaną do końca życia, choć na kostkach są mniej widoczne niż na rękach.. przykro mi.. następnym razem ugryzę się w język, a raczej w palce.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Do joannM 27.09.04, 15:43 Na mnie zadziałało właśnie w ten drugi sposób. Rozładowałem swoją złość i wyrzyłem się na osobiem, której w tamtej chwili nienawidziłem najbardziej na świecie, czyli na SOBIE, ale po chwili poczułem się jeszcze gorzej, bo doszedłem do wniosku, że tym czynem stoczyłem się jeszcze bardziej w kierunku dna i straciłem resztki godności. no trudno, niech zostaną, będą mi przypominały o złych chwilach, kiedy już (miejmy nadzieję) pogodze sie ze światem. ja już zrobiłem sobie wiele kuku, które zostanie u mnie do końca życia, więc kilka blizn na kostce nie ma większego znaczenia. a ty dużo już ich masz? Jeżeli tak, to gdy wyjdziesz z depresji dobrym pomysłem byłoby zrobieie sobie tatuażu na kostce, ktory by świetnie maskował blizny, a do tego byłby fajną ozdobą. Osobiście uwielbiam tatuaż w tym miejscu u dziewczyny. Jest bardzo sexi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Do joannM 27.09.04, 16:01 hehe :) to bym musiała zrobić sobie tatuaże na obu kostkach i to z dwóch stron! :) bo pocięłam je na wszystkie możliwe sposoby.. a ostatnim razem zabrałam się nawet za lewą łydkę - od kostki w górę.. no i ręka.. ech, było tego trochę :| nad tatuażem pomyślę :) i życzę rychłego pogodzenia się ze światem, a przynajmniej z samym sobą na nim :) Odpowiedz Link Zgłoś