14.12.18, 03:15
Z uwagi na to, że na forum gazetowym pojawiłam się najpierw na tym dotyczącym choroby afektywnej dwubiegunowy, dlatego odsyłam do tamtego wpisu, bo jest też przeznaczony dla Was wszystkich. Znajdują się tam podziękowania i informacja o książce, którą zaczęłam właśnie pisać.
Specjalne podziękowania kieruję do Pana Doktora, z którym musiałam się często posprzeczać. Kiedy książka będzie gotowa, zrozumie Pan dlaczego (egzemplarz GRATIS dotyczy też oczywiście Pana). Pozdrawiam serdecznie. Dostarczę go Panu osobiście, bo jak Pan wie, jestem z Warszawy.
Obserwuj wątek
    • megan.k Re: Książka 14.12.18, 03:16
      Przypominam mój mail. megan.k@wp.pl
    • mardaani.74 Re: Książka 14.12.18, 12:45
      no no no, ale nie wpuszczałaś nas w mailiny, mam nadzieję, udając zaburzoną?
      jakiś link daj do tego wpisu
      • megan.k Re: Książka 14.12.18, 14:37
        Bardzo proszę. :)

forum.gazeta.pl/forum/w,15184,167313115,167313115,Moze_ta_ksiazka_Was_zainteresuje.html

Ile będziesz potrzebowała GRATISÓW, tylko jeden może być w wersji papierowej, na elektronicznej na chwilę obecną się jeszcze nie znam, ale wiem, kto taką wiedzę mi przekaże. Tylko rozsądna ilość, bo muszę zarobić chociaż na drukarnię.

Nikogo nie udawałam. Pierwsze moje wpisy są z lipca 2005 sprzed szpitala, pisałam chyba wtedy, co się ze mną dzieje, ale właśnie na forum choroba afektywna dwubiegunowa. Od kiedy piszę też na forum depresja dokładnie nie pamiętam. Zawód mój jest prawdziwy, stąd możliwość gratisowych konsultacji w tym zakresie. Znowu mogę ich udzielać, bo zrezygnowałam z pracy, żeby m.in. napisać tę książkę.
        • ekspert.grupa_synapsis Re: Książka 14.12.18, 15:13
          Życzę napisania ciekawej książki, wytrwałości i pokory w czasie pracy nad nią.
          Z pozdrowieniami
          Stanisław Porczyk
          Grupa Synapsis
          www.synapsis.pl
          • megan.k Re: Książka 14.12.18, 18:10
            Dziękuję serdecznie. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka