pawel.pawelek 25.02.21, 20:22 Czy kobieta która raz mnie zostawia a raz wraca może być zaburzona i mieć depresję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuttifrutti1234 Re: Depresja 25.02.21, 23:26 kobieta nie, ale ty, skoro ją ponownie przyjmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
tiaaa Re: Depresja 26.02.21, 00:22 pawel.pawelek napisał(a): > Czy kobieta która raz mnie zostawia a raz wraca może być zaburzona i mieć depre > sję? Może. A Ty na to często pozwalasz? By wracała skoro odchodzi? Jak się z tym czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.pawelek Re: Depresja 26.02.21, 11:35 Czuję że miesza mi w głowie. Ona miala fochy o to że sie dawno nie widzieliśmy, ale co ja za to mogę? Praca i swoje obowiązki i problemy. Gdyby nie kończyła wciąż znajomości to prędzej byśmy się widzieli. Miala żal że przez 4 miesiące nie miałem dla niej czasu. Pisałem dzwoniłem więc widziala że mi zależy a ina na końcu stwierdziła że nie staram się o nia, że mam ja w d... Robila bezpodstawne zarzuty Odpowiedz Link Zgłoś