Dodaj do ulubionych

Brak równowagi

28.09.24, 12:52
Biorę asertin 3 dzień po pół tabletki i czuję się trochę gorzej jak wcześniej, czuję taką niestabilność jakby świat się kręcił dookoła, nogi mi drżą czy to jest po tym? Brać czy odstawić ? Wcześniej brałam z 10 dni ale odstawiłam na jakieś 2 tygodnie i teraz znowu zaczęłam brać.
Obserwuj wątek
    • amelia.majowa Re: Brak równowagi 30.09.24, 10:54
      leki bierze się systematycznie a w przypadku antydepresantów efekt po zażyciu z początku może być odwrotny do zamierzonego, lekarzem nie jestem więc jeśli masz wątpliwości to zapytaj lekarza a nie forum, postaraj się o ciągłość a efekt będzie pozytywny
      • ruda1255 Re: Brak równowagi 01.10.24, 07:25
        Dziękuję za pomoc.
        • sp9tcu Re: Brak równowagi 02.10.24, 22:54
          Czysty oszalała ruda z całym szacunkiem jak się decydujesz na lekarstwo to się Pije Pije Pije i jeszcze raz albo odstawia się raz i na zawsze i szuka się innego lekarstwa a tak tydzień dwa pić potem nie pić potem pić potem nie pić potem pić potem nie pić i ląduje się w psychiatryku bez komentarza
          • kornel.malczak Re: Brak równowagi 07.10.24, 13:15
            faktycznie dobrze jest leki brać tak jak należy i są ustalone przez lekarza, zbyt małe dawki mogą nie działać, zbyt duże szkodzić, brak systematyczności to problem ale warto go wyeliminować by lek działał, a tak to obojętne co lekarz nie zapisze nie poprawi ci się stan z powodu tego że lek nie ma szans działać prawidłowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka