27.02.25, 08:40
Może ktoś mi tu pomoże... Po porodzie prawdopodobnie dostałam depresji ale nie jest to do końca pewne.. już chyba wszystkie badania dorobiłam i jest ok ale wciąż mnie dręczy wszystko.. wstanę rano i odrazu czuje się źle, złe samopoczucie, ból mięśni a co najbardziej mnie męczy to brak równowagi (chodzę jak pijana cały dzień) biorę leki od miesiąca brintellix ale nie czuje poprawy.. plus od wczoraj biorę nootropil, apra.. co robić ? Czy mam jeszcze wykonać jakieś badania ? Już chyba wszystkich lekarzy odwiedziłam i nikt nie wie.. niedoczynność tarczycy mam ale biorę leki.. proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • mardaani.74 Re: Depresja 27.02.25, 23:18
      Bardzo możliwe, że to depresja, ale może też zwyczajnie być po prostu zmęczenie, niewyspanie, jakiś brak magnezu, żelaza, albo coś z błędnikiem. Czasem otolity uwięzną w kanałach półkolistych i ma się zawroty głowy jakby się miało nie wiem jaką chorobę a to banalna rzecz. Jeżeli masz zawroty głowy przy zmianie pozycji, albo przy przekręcaniu się z boku na bok i masz oczopląs to to są najczęściej właśnie otolity.
      • ruda1255 Re: Depresja 28.02.25, 09:01
        Błędnik jest ok bo badałam, a proszę mi powiedzieć gdzie się udać z tymi otolitami ? Byłam u laryngologa ale on nic nie widzi.
        • xawery39 Re: Depresja 01.03.25, 13:39
          A czy miewałaś kiedykolwie bóle głowy
          • xawery39 Re: Depresja 01.03.25, 13:42
            kiedykolwiek bóle głowy pochodzenia migrenowego ? Bo i ta przypadłość może dawać różne , nieoczekiwane objawy .
            • ruda1255 Re: Depresja 09.03.25, 12:17
              To nie migrena 🤦

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka