brzydal78 15.04.05, 01:54 bardzo prosze o pomoc błagam pomóżcie mi i doradzcie jakiegos super psychiatre-interesuje mnie wizyta prywatna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sukubus Re: PSYCHIATRA Kraków 15.04.05, 17:04 Zobaczysz takiego tak jak świnia niebo. Odpowiedz Link Zgłoś
leksheygyatso Polecam do konsultacji 15.04.05, 18:11 WITAM, polecam do konsultacji celem przedstawienia swojego problemu i poradzenia sie co robić(ad vocem ew. psychoterapii, leczenia farmakologicznego, pomocy psychiatry itp.) Elżbieta STIEBAL-HUSZNO superwizor nr cert. 36 Oddział Dzienny przy ZOZ dla Szkół Wyższych ul. Tokarskiego 6 30-065 Kraków tel. (12) 637 56 16 w. 11 637 55 66 w. 11 młodzież, dorośli indywidualnie psychozy Anna TURCZYŃSKA superwizor nr cert. 37 Oddział Dzienny przy ZOZ dla Szkół Wyższych ul. Tokarskiego 6 30-065 Kraków tel. (12) 637 56 16 w. 11 637 55 66 w. 11 pozdrawiam i życze duzo zdrowia OM MANI PADME HUNG lekshey Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal78 Re: Polecam do konsultacji 15.04.05, 21:33 ale to nie sa psychiatrzy ale psychoterapeuci.czy tak??????? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: Polecam do konsultacji 15.04.05, 22:36 brzydal78 napisała: > ale to nie sa psychiatrzy ale psychoterapeuci.czy tak??????? Taak właśnie,tych to jak psów.... Odpowiedz Link Zgłoś
horse45 Re: Polecam do konsultacji 17.04.05, 08:37 Mnie wyprowadził z deprechy dr Stanisław Maj, ul. Cieszyńska w Krakowie, nr w książce tel Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal78 Re: Polecam do konsultacji 17.04.05, 13:04 prosze napisz ile bierze za wizyte, to jest psychiatra??długo sie u niego leczyłas????? Odpowiedz Link Zgłoś
pottydotty POLECAM PSYCHIATRE Z KLINIKI 19.04.05, 12:23 Polecam psychiatre : Mariusz Furgał, przyjmuje prywatnie na Pl Aksentowicza 6/2 (rog Kazimierza Wielkiego, tam gdzie Fuji) Solidny, inteligentny i bystry. Facet w wieku ok 40lat z doswiadczeniem. Mam jego numer komorki ale mysle ze podawanie go na forum nie jest najlepszym pomyslem... Moze najlepiej sie przejsc do jego gabinetu.. ile bierze trudno mi ocenic bo ja akurat lecze sie na klinice za darmo Jesli jestes bez pieniedzy to mu to powiedz a moze uda Ci sie dostac na klinike po pierwszej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal78 Re: POLECAM PSYCHIATRE Z KLINIKI 19.04.05, 21:02 prosze napisz mi jego numer na maila brzydal78@gazeta.pl długo sie u niego leczysz????? to jest naprawde fajny gość???bardzo prosze napisz Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaczar Re: PSYCHIATRA Kraków 22.04.05, 10:36 Ordynator w Rydygierze, ma praktyke prywatbna-100z ł. Przyjmuje gdzies na Ruczaju, a także w Sp. Medicina dla Docentów i Profesorów, znajdz a dzienniku czy w Wyborczej. Drugie nazwisko to prof. Pawłowski z AM. ma fundacje, min przyjmuje prywatnie pod egida Fundacji za 25 zł w Przychodzi w Hucie na :Piastów.zaczęłąm własnie do niego chodzic, pychiatra, sympatycznt, jest tez spec od farmakologii stosowanej....itd.. Polecam. Alicja Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: PSYCHIATRA Kraków 22.04.05, 15:19 alicjaczar napisała: > Ordynator w Rydygierze, ma praktyke prywatbna-100z ł. > Przyjmuje gdzies na Ruczaju, a także w Sp. Medicina dla Docentów i Profesorów, > znajdz a dzienniku czy w Wyborczej. > Drugie nazwisko to prof. Pawłowski z AM. ma fundacje, min przyjmuje prywatnie > pod egida Fundacji za 25 zł w Przychodzi w Hucie na :Piastów.zaczęłąm własnie > do niego chodzic, pychiatra, sympatycznt, jest tez spec od farmakologii > stosowanej....itd.. > Polecam. > Alicja Nie pomerdało ci się?Pawłowski jest profesorem farmacji nie psychiatrii. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaczar Re: PSYCHIATRA Kraków 23.04.05, 19:14 Ale równiez jest psychiatra. Pozdrawiam:)))))Ala Odpowiedz Link Zgłoś
yasmeen Re: PSYCHIATRA Kraków 23.04.05, 23:39 jesli to ten, z ktorym mialam "przyjemnosc" miec zajecia i egzamin, to Boze chron.... yas Odpowiedz Link Zgłoś