Dodaj do ulubionych

Seroxat i alkohol

12.05.05, 12:33
Chciałbym sie zapytac czy podaczaego leku mozna pić alkohol. Moez ktos
przyjmujący lek ma jakies doświadczenia i sie nimi ze mna podzieli.
Obserwuj wątek
    • suchyxxx Re: Seroxat i alkohol 12.05.05, 15:11
      Można pić ale jeśli jesteś zdrowy tj. masz zdrowe serce i inne organy.Ja piałem
      wiele razy na seroxacie głównie piwo ale uchlałem się też z bratem 0,75 na
      2-uch.Jeśli pijesz wódkę to pij czystą a potem popitę z napoju gazowanego a jak
      pijesz piwo to samo pij bez soku bo nie wiem czemu ale ja wymiotuję po tym a po
      czystej z popitą(nie drinki) jest ok.Co Ci powiedzieć.No jednym słowem upijesz
      się szybciej i będzie Ci naprawdę do śmiechu ale jeśli upijesz się za bardzo,tak
      że chodzić będzie trudno to może to się skończyć płaczem.Nagle z powodu nadmiaru
      alkoholu i seroxatu zrobi ci się strasznie wesoło na 10 minut a potem przez
      kolejne zaczniesz ryczeć bez powodu.Tak będzie jęsli przesadziś z alkoholem albo
      będziesz łączył.Ogólnie następnego dnia jest do bani bo kac trochę jakby większy
      i mocniej łeb boli ale nic złego się stać nie powinno.Pij poprostu powoli a nie
      jak świania co spić się chce tylko:P Pozdro
    • truckmoto Re: Seroxat i alkohol 14.05.05, 21:59
      Kazdy odpowiada za siebie. Na ulotce jest napisane, ze nie zaleca sie
      spozywania alkoholu.
      • gucio121 Re: Seroxat i alkohol 15.05.05, 21:05
        ja tam był nie robił z siebie królika doświadczalnego, bałbym się napić piwa
        przy tym leku. Nie polecam picia alkoholu przy lekach psychotropowych.
    • coolka75 Re: Seroxat i alkohol 16.05.05, 11:21
      Nie można... A propos, nie chcecie jednego opakowania, ja po tym chodzę po
      ścianach i musiałam zmienić leki, z tego opakowania wzięłam tylko trzy tabletki
      (zostało 27), chętnie odzyskam choć z połowę ceny... Jeśli jest ktoś
      zainteresowany to piszcie na coolka75@gazeta.pl
      • suchyxxx Re: Seroxat i alkohol 16.05.05, 13:43
        A ja przy wszystkich ssri piłem alkohol wiele raZy w tym przy seroxacie i tylko
        szybciej sie upijalem i to wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka