aneta10ta Re: O.O 12.06.05, 19:49 Damski sracz? Połowa wiadomego Forumowicza? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: `--(*.*)--` (^_^) |-,-| 12.06.05, 22:54 Jak ją zobaczył, rozbłysły mu ślepia i przesłał słodkie: cium, ona opuściła powieki, jak gdyby nigdy nic i zesznurowała usteczka. On skurczył się w sobie i przymknął oczy na wszystko, a nos zwiesił na kwintę. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: < (♥_♥)=(♥.♥)> 13.06.05, 11:11 (._.) (._.) (^.^) (P.P) (^.^) (♥.♥) (^.^) (♥.♥)---< (^.^) (♥o♥)-----------< (^.^) (♥.♥)----------------------< (^.^)---< >---(o.o) (O.O) (^.^)--<>--(♥.♥) (-.-) <(♥.♥)=(♥.♥)> (._.) <<(♥.♥)=(♥.♥)>> ††[٥.٥]††† <<(♥.♥)=(♥.♥)>> Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: < (♥_♥)=(♥.♥)> 13.06.05, 11:57 > (._.) był markotny > (._.) (^.^) aż ona sie pojawiła > (P.P) (^.^) gdy tylko ją ujrzał > (♥.♥) (^.^) zapałał do niej uczuciem > (♥.♥)---< (^.^) bronił sie jednak przed tym,bał się tego uczucia, > (♥o♥)-----------< (^.^) robił wszystko,żeby ona nie poznała, że kocha > (♥.♥)----------------------< (^.^)---< >---(o.o) pchnął ją w ramiona innego > (O.O) (^.^)--<>--(♥.♥) nie spał nocami, cierpiac na myśl, jak tamten ją obłapuje > (-.-) <(♥.♥)=(♥.♥)> coraz bardziej mizerniał, a ich miłość kwitła > (._.) <<(♥.♥)=(♥.♥>> został z niego cień człowieka, a oni upajali sie swoja miloscia > ††[٥.٥]††† i umarł > <<(♥.♥)=(♥.♥)>> a oni żyli długo i szczesliwie Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: < (♥_♥)=(♥.♥)> 13.06.05, 11:58 :)Mhm. Z interpretacji wszelakich zapewne miales najwyzszy stopien. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: (♥_♥)--< >---(♥. 13.06.05, 08:17 Pierwsza odsłona tragifarsy. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: (*.*)(^_^)(o_o)(^.-) (-.-)al 13.06.05, 00:26 wzór na duszę kobieety :Xy+(2x-nx)y-2n[n*(n+1):z Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: (*.*)(^_^)(o_o)(^.-) (-.-)al 13.06.05, 00:29 wzór na dusze mezczyny x>y Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: (*.*)(^_^)(o_o)(^.-) (-.-)al 13.06.05, 00:31 x=popęd y=obiekt, ktory poped moze zredukowac Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: (*.*)(^_^)(o_o)(^.-) (-.-)al 13.06.05, 08:16 Dwa pierwsze były. Trzeci wytrzeszczył oczy ze zdziwienia. Czwarty-ironiczny kibic. Piąty powiedział to samo co poprzednio + mam was wszystkich w dooopie. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
coyote_5kg Re: @.@ 13.06.05, 07:35 [x] I__ ____I ____I___ ________I .............y..OO. ?:) .............?!!!!! O.O !!! . . . . . . . . . . . . | . . . . . . . . . . . ~.....~~~~~~.....~~~~~~.....~~~~~~OO....??...!!..@@ Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: @.@ 13.06.05, 11:46 coyote_5kg napisał: > [x] > I__ > ____I > I_______ > ________I ♫♫♪♫♪♪♫♪♫ przy dzwiekach fujarki kobra rozpoczeła taniec > .............y..OO chłopiec otworzył szeroko oczy ze zdumienia > ?:) hindus usmiechnał sie > .............?!!!!! > O.O !!! jego lubieżny usmiech zszokował chłopca > . > ~.....~~~~~~.....~~~~~~.....~~~~~~OO....??...!!..@@ waż ruszył w kierunku chlopca i w jego oczach widać było przerażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aspolecznie Re: @.@ 13.06.05, 12:03 euforyk napisał: > waż ruszył w kierunku chlopca i w jego oczach widać było przerażenie. w czyich "oczach widać było przerażenie"? węża czy chłopca? tego tekstu nie mogę odczytać z jednoznacznym zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: @.@ 13.06.05, 12:14 aspolecznie napisała: > euforyk napisał: > > > waż ruszył w kierunku chlopca i w jego oczach widać było przerażenie. > > w czyich "oczach widać było przerażenie"? > węża czy chłopca? Przecież to wąż znalazł się między młotem a kowadłem. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
aspolecznie Re: @.@ 13.06.05, 12:29 aneta10ta napisała: > aspolecznie napisała: > > > euforyk napisał: > > > > > waż ruszył w kierunku chlopca i w jego oczach widać było przerażeni > e. > > > > w czyich "oczach widać było przerażenie"? > > węża czy chłopca? > Przecież to wąż znalazł się między młotem a kowadłem. > Aneta chłopiec przecież mógł nie wiedzieć, że węże zjadają chłopców a jak o tym nie wiedział to dlaczego miał mieć przerażenie w oczach na widok pierwszego węża w swoim życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: @.@ 13.06.05, 14:13 aspolecznie napisała: > aneta10ta napisała: > > > aspolecznie napisała: > > > > > euforyk napisał: > > > > > > > waż ruszył w kierunku chlopca i w jego oczach widać było prze > rażeni > > e. > > > > > > w czyich "oczach widać było przerażenie"? > > > węża czy chłopca? > > Przecież to wąż znalazł się między młotem a kowadłem. > > Aneta > > chłopiec przecież mógł nie wiedzieć, że węże zjadają chłopców > a jak o tym nie wiedział to dlaczego miał mieć przerażenie w oczach na widok > pierwszego węża w swoim życiu? Za to wąż instynktownie wyczuwał, co mały i duży chłopiec mogą uczynić z rozciągniętym pomiędzy nimi wężem. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
o-ren_ishi Re: O.O 13.06.05, 11:18 Pani lucynie ostatnio tak jakby humor podupadl.. Czy zdaje mi sie to tylko jedno, czy tak faktycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: O.O 13.06.05, 14:06 Nigdy nie umialam wymyslac takich emotikonow roznych,zabawnych. No i czasu nie mam tyle co kiedys na forumowe brylowanie. Teraz tylko sprawy zycia i smierci;) zadne huyumuju:)) Faktem jest ze usmialam sie w tym watku, czego nie da sie przecenic :) Odpowiedz Link Zgłoś