silver7 18.07.05, 03:20 Czy brał ktos bioxetin przez dłuzszy okres czasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ann Re: czy brał ktos bioxetin 18.07.05, 16:22 Wrzuć w wyszukiwarkę - było już sporo wątków na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_23 Re: czy brał ktos bioxetin 19.07.05, 19:48 Ja brałam 2 dni - tylko tyle wytzrymałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
dido74 Re: czy brał ktos bioxetin 21.07.05, 22:04 witam!!Tak,ja brałam bioxetin.Najdłuższy okres to 1,5 miesiąca.Najgorzej jest na początku gdy organizm się przyzwyczaja.Ja przez parę dni byłam bardzo wyciszona.nawet się nie uśmiechalam.Na dodatek nie miałam apetytu i najgorsze co pamiętam to ja to tak nazywałam -ogarnęla mnie taka dziwna "nicość" obojętność,która nie pozwalała mi normalnie funkcjonowac.nagle wszystko wydawało mi sie bez sensu..Straszne uczucie..dlatego jezeli będziesz kiedyś zazywac te leki to najlepiej aby obok był zawsze ktos bliski,który wie w jakim jesteś stanie.Ale gdy organizm się przyzwyczaja to jest oki.Takie prawdziwe działanie odczuwałam po 3 tygodniach.Wstawałam rano i mialam tyle ochoty i radości życia w sobie ze nie moglam w to uwierzyć.Mi pomogł bioxetin i dzięki niemu i oczywiście bliskim mogłam na nowo się narodzić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś