citalinka 09.09.05, 23:25 chodź, porozmawiajmy. Z Tobą jest przynajmniej fajnie... bo już mi się nie chce grzebać w tych długich wątkach, citalinka to nie poławiacz pereł, żeby tak nurkować i szukać... no i - jak u ciebie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
citalinka Re: hasanet !!! 09.09.05, 23:30 sorry, bo nie na temat. Ale wkleję, bo ładne lucyna_n napisała, takie: Jakiej miłości brakło im, że są jak okno wypalone, rozbite szkło, rozwiany dym, jak drzewo z nagła powalone, które za płytko wrosło w ziemię, któremu wyrwał wiatr korzenie i jeszcze żyję czastką czasu, ale już traci swe zielenie i już nie szumi w chórze lasu? no jakoś, wybaczcie, jestem sentymentalna. to napisz coś hasa. Ale żeby mnie zmroziło, żebym coś poczuła, proszę... Bo nudzi mi się trochę... Pokładam w Tobie jakieś nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: hasanet !!! 10.09.05, 04:38 citalinka napisała: > no i - jak u ciebie jest? Pragmatycznie i lirycznie. asa Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: hasanet !!! 10.09.05, 09:22 o, hasa, nie lubisz Wisławy? czymże ci podpadła nawet i ona?... Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: hasanet !!! 10.09.05, 09:26 hasa to program! bez względu na porę generuje teksty odnoszace się do pojedynczych słów wpisu, na który odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
citalinka Re: hasanet !!! 10.09.05, 09:52 w niespodziance nocy wiatr rozplatał włosy... biegłam tak bez tchu... wyłożyłam się na mchu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: hasanet !!! 10.09.05, 22:44 E tam..zaraz program. Obciążenie rodzinne. asa Odpowiedz Link Zgłoś
hasanet Re: hasanet !!! 10.09.05, 22:42 Jest zbyt emocjonalna. Powinna z Maskiem...ten tego...ćwiczyć pompki. asa Odpowiedz Link Zgłoś