Gość: ATB IP: *.chello.pl 21.05.01, 00:01 Obecnie leczę się od kilku miesięcy na depresję.Czy leki(choroba) może powodować ten problem.Przed chorobą nie miałem żadnych trudności z orgazmem. Czy można temu jakoś zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Problemy z ejakulacją IP: *.sasknet.sk.ca 21.05.01, 15:17 O ile wiem to tak. Leki przeciwdepresyjne moga niestety negatywnie dzialac na funkcje seksualne. Porozmawiaj z lekarzem, niech rozwazy zmiane leku. Albo, jezeli twoj stan pozwala zacznij cwiczyc na silowni i biegac na biezni. Prawdopodobnie bedziesz mogl zejsc z lekow w ogole. Przeczytaj sobie watek depresja i cwiczenia fizyczne dla dalszych szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATB Re: Problemy z ejakulacją IP: *.chello.pl 21.05.01, 22:51 Niestety ćwiczenia fizyczne chwilowo porawiają mi nastrój(ćwiczę nawet codziennie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Problemy z ejakulacją IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 03:40 Bardzo opozniaja ja leki z trojcyklicznych(imipramina,klomipramina). Mniej dokuczliwe sa SSRI (prozac, fluvoksamine itp). Przedyskutuj z lekarzem ten temat, Odpowiedz Link Zgłoś